Black friday de primavara

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Post Reply
User avatar
kensky
Pig Cop
Posts: 888
Joined: 2 Mar 2014, 17:20
Location: Lenevind™

Black friday de primavara

Post by kensky »

Image
User avatar
TheArsonist
Space Invader
Posts: 11
Joined: 28 Apr 2014, 14:08
Location: Buch-a-give-it-a-rest

Re: Black friday de primavara

Post by TheArsonist »

nimic interesant pe partea de gaming, imho
User avatar
Gabriela
Headcrab
Posts: 67
Joined: 28 Apr 2014, 15:38
Location: Wonderland

Re: Black friday de primavara

Post by Gabriela »

Random rant.

Am trecut ieri pe la sediul lor din Plaza - unrelated to gaming, căutam ceva la electrocasnice. Găsit 2-3 chestii pe care intenționam să le cumpăr, dar nu păreau să fie decât produsele expuse (zgâriate și vizibil vai de ele). Dau entuziasmată să întreb asistenții de pe acolo câteva informații: dacă mai au alte produse în afară de ce e pe raft, dacă măcar le dau la preț de resigilate sau dacă au vreo politică de gen, cum e cu garanția, ceva despre consumabile... the usual.

Mi se răspunde sictirit că ce văd aia e, dacă nu-s alte cutii pe acolo (mă uitasem și eu, dar ei n-au schițat niciun gest că i-ar mai interesa să verifice). Că nu se modifică nimic la preț. Că scrie pe ele ce consumabile au nevoie și că probabil le găsesc la ei, să merg să mă uit la raft (been there done that, too, n-aveau niciun manual sau ceva la îndemnână unde să scrie clar). După vreo câteva încercări nereușite de dialog, am pus la un moment dat o întrebare de genul "voi vreți să vindeți ceva, totuși?" la care mi s-a răspuns că dacă nu-mi convin condițiile, să îmi fac cumpărăturile în altă parte - sfat pe care îl voi urma, de altfel.

Și când mă gândesc că le căutam scuze pentru rateurile cu pre-comenzi la jocuri. Le doresc și ăstora să dea faliment dacă așa se comportă de obicei cu clienții.
Alone, important and wise. (W. B. Yeats)
User avatar
MC
Dremora Lord
Posts: 3075
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: Black friday de primavara

Post by MC »

Exact la fel am patit eu cu angajatii de la Altex din Zalau. Evident ca dupa ce i-am zis si eu vreo dau scarbitului care s-a comportat aproape identic cu ce ai descris tu mai sus, m-am dus la Domo si mi-am rezolvat treaba.
Penibili astia de la Altex.
User avatar
ailailou
Gigănos
Posts: 56
Joined: 4 Mar 2014, 19:26

Re: Black friday de primavara

Post by ailailou »

Ca să vezi, și eu care credeam că doar la mine în județ se întâmplă așa ceva. Altexu din Satu Mare (Centrul Comercial Someșu), niște miserupiști de angajați de mi se face scârbă când trebe să pășesc pe-acolo.
User avatar
RaptoR
Mad Scientist
Posts: 426
Joined: 2 Mar 2014, 15:26

Re: Black friday de primavara

Post by RaptoR »

Ati cerut vreunul un caiet de reclamatii ca sa afle si sefii lor cum lucreaza? Din cate stiu eu, numarul de anglajati Altex care frecventeaza forumul Nivelul 2 e destul de scazut.
User avatar
MC
Dremora Lord
Posts: 3075
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: Black friday de primavara

Post by MC »

Sunt o gramada de alte magazine de unde pot sa imi cumpar ce vreau si sa nu intampin scarbituri. Nu stau sa imi consum timp si nervi facad reclamatii la niste sefi care probabil s-ar fi comportat la fel. Cum am spus, m-am dus in alta parte unde mi-am rezolvat treaba.
In plus, iti dai seama ca daca as fi cerut asa ceva nu mi-ar fi adus, daca nu i-a interesat sa imi dea 2-3 informatii despre un produs pe care voiam sa il cumpar de la ei (si nu era ieftin deloc).
E plina piata de produse de genul (chiar suprasaturata) si ei ar trebui sa se lupte pentru clienti, nu eu sa ma rog de ei sa le dau bani.
Post Reply

Return to “Cafenea”

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests