Tigarete, tutun si alte lucruri din astea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
.chester
Dremora Lord

Re: Tigarete, tutun si alte lucruri din astea

Post by .chester »

Yup, mi se pare mai bune ca chipsurile din cartofi. Ies de la munca si imi iau o punga de Doritos si doua beri, prea mi-ati facut pofta.
I'm livin' in a love shadow
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Problem fixed!
phpBB [video]
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Cred ca au trecut vreo 8 ani de cand am vazut ultima oara Strutter.
Image
marius
Zergling

Post by marius »

Cred ca aveam 8 ani cand am vazut ultima data un anime.
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

You're missing out though.
Image
marius
Zergling

Post by marius »

Ma indoiesc.
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Da, probabil ca ai dreptate. Altenativ as putea incerca sa scriu paragrafe lungi despre meritele anime-urilor in societatea noastra moderna, despre rolul lor ca opiu al maselor si despre complexitatea filozofica a sanilor si a fundurilor animate. Sau as putea sa tac din gura fiindca vorbesc aiurea si offtopic.
Image
vishu
Space Invader

Întrebări inutile

Post by vishu »

exista topic despre cum sa renuntam la fumat/ n am gasit cu search ul. am un prieten care vrea sa se lase de fumat.
Doc
Hammer Haunt

Re: Întrebări inutile

Post by Doc »

Simplu, nu mai fumezi.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Din ce am vazut in jurul meu cea mai buna lasare de fumat e un diagnostic naspa de la medic. S-au lasat instant. Dar asta apare mai greu la tineri. Vorba lui doc, te lasi si gata. Nu mai fumezi. Am un prieten, salut radule wink wink, care sta la bere cu o scobitoare in gura. O mai si bate deasupra scrumierei din cand in cand. O soluție eleganta. Am scris in timp ce fumam
vishu
Space Invader

Post by vishu »

Berea il distruge pe prietenul meu. El nu prea mai fumeaza la munca,acasa, cand sta pe buda sau cand da o buca. Da cand iese la bautura si se face pla la revedere. Rupe n doua. Si beau destul de des. Ms de sfaturi. Sunteti baieti. Mi era dor de forum.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mama. M-ai caracterizat. La bere fumez de sparg. In rest, foarte sporadic. I feel that guy. Adica i feel you. Am scris in timp ce beam bere si fumam
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Fumatul si alcoolul au o relatie sinergetica multivalenta: tigara face creierul si muschii mai ageri, contracarand efectul vasodilator al alcoolului - in timp colaboreaza in executarea planurilor cancerigene (la gura si faringe efectul lor este multiplicativ - lalaringe si esofag doar se adauga procentele).

Astea fiind zise, dupa ce m-am lasat de fumat grosso modo, patru ani inca mai bagam smoky treat-ul la beut. Deci da.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

Ce-mi plac astia de se jura ca nu mai fumeaza decat atunci cand beau si ulterior devin alcoolici. Poza din dictionar de la "a-ti fura singur caciula".
Praise be to the muffalo tree.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Tot e mai bine decat un trist ca mine care nici nu bea si nici nu fumeaza.
Image
vishu
Space Invader

Post by vishu »

ce inseamna alcoolic boss pentru tine? Daca bei 3 beri in fiecare zi asta te face alcoolic sau daca ti rupi capul in fiecare weekend (doar in weekend) asta te face alcoolic?
si ce legatura are fumatul cu transformarea lui jean dintr un om cu o conduita morala ok intr un alcoolic sinistru? plm
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

^Don't worry cg, ai tinuta oricarui om serios. Eu sunt convins ca in ziua in care ma voi atinge de tigara voi face mama afectiunilor pulmonare, ca am avut cazuri in familie si probabil am si eu aceeasi predispozitie, so no thanks. De alcool ma ating numai atunci cand simt ca il merit: la sfarsitul unei saptamani de lucru, dupa o sesiune de curatat zapada sau la socializari intre care pot fi pauze de ani de zile. Prin socializari inteleg si level gaming nights.
NO COVER. ALL MAN.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu am fumat vreo zece ani. M-am lăsat în momentul în care mi-am dat seama că sunt un sclav al țigării. Că put, tușesc și mă omor, toate pe banii și timpul meu. Acum cred că sunt vreo 5-6 ani de când nu mai fumez. Parcă nici nu-mi vine a crede că am fumat cândva, pare rupt din altă viață.

După ce m-am lăsat am început să pot aprecia vinul, ceaiul și alte gusturi. Înainte numai cola, cafeaua, berea și prăjeala mergeau.

Recomand. Și lăsatul de fumat și lectura asta: http://www.amazon.com/Allen-Carrs-Easy- ... 0615482155
Last edited by sebas on 26 Jan 2016, 11:18, edited 1 time in total.
dump CHA
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

vishu wrote:ce inseamna alcoolic boss pentru tine? Daca bei 3 beri in fiecare zi asta te face alcoolic sau daca ti rupi capul in fiecare weekend (doar in weekend) asta te face alcoolic?
si ce legatura are fumatul cu transformarea lui jean dintr un om cu o conduita morala ok intr un alcoolic sinistru? plm
Trebuie sa iti explic ca la copiii mici? Zici ca nu mai fumezi decat cand te scarpini in cur, si ajungi sa te scarpini in cur toata ziua pentru ca de fapt dorinta ta e sa fumezi si ai asociat-o cu scarpinatul in cur, ca un bun caine al lui Pavlov.
Praise be to the muffalo tree.
vishu
Space Invader

Post by vishu »

adica eu stau pula mereu doar ca sa fumez? cool.
Post Reply

Return to “Cafenea”