VINE!
Re: VINE!
Mereu a fost la moda sa lupti cu tendintele.stef wrote:O veste buna intr-o zi de Luni, am inceput saptamana un pic mai bine.
De ce esti certat cu Steam?ola small dickie wrote:steam keys....fuck that. dar tot o s-o cumpar. desi nu o sa folosesc niciun joc full atat timp cat e pe steam.
DATI GOG!!!
NO COVER. ALL MAN.
Cauta discutiile pe thread-ul de Steam sau cel de gog.com. N-are rost sa repetam povestea.stef wrote:De ce esti certat cu Steam?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Este prea tarziu pentru noi, dar poate copiii nostri vor putea invata din greselile noastre cu Steam-ul. Asa ca merita sa le repetam oricand avem ocazia.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Wait a minute...vechea gardă formată din Kimo, Marius Ghinea, cioLAN, ncv şi Aidan este completată de colegii Cosmin Aioniţă şi Chester
- ola small dickie
- Big Daddy
nu-l cunosc pe acest chester. poate ne faceti o biografie sa ne cunoastem mai bine
misto, si la chioscuri apare luna asta?
cg1700 wrote:Wait a minute...vechea gardă formată din Kimo, Marius Ghinea, cioLAN, ncv şi Aidan este completată de colegii Cosmin Aioniţă şi Chester

I'm livin' in a love shadow
Sweeeeet, didn't see that coming!cg1700 wrote:vechea gardă formată din Kimo, Marius Ghinea, cioLAN, ncv şi Aidan este completată de colegii Cosmin Aioniţă şi Chester
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu stiam dar nu v-am zis 

Stai linistit, chester scrie la rubrica de Sfaturi despre Sex.cg1700 wrote:Wait a minute...vechea gardă formată din Kimo, Marius Ghinea, cioLAN, ncv şi Aidan este completată de colegii Cosmin Aioniţă şi Chester
M-am abonat. Hai cu revista!
dump CHA
Sau un mixtape tras pe TDK.marvas wrote:sper ca jocul full de luna viitoare sa fie un album de-al lui chester.
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
Am o intrebare: ce inseamna prezenta la raft ? Se va gasi revista la chioscuri sau doar in librarii ? Voi putea achizitiona primul numar fara tranzactie online ?
Care-i faza aici, ca-s cam pe dinafara....?Aidan_DKH wrote:Sau un mixtape tras pe TDK.marvas wrote:sper ca jocul full de luna viitoare sa fie un album de-al lui chester.
http://mamaia2084.neocities.org/D12fan wrote:Care-i faza aici, ca-s cam pe dinafara....?Aidan_DKH wrote:Sau un mixtape tras pe TDK.marvas wrote:sper ca jocul full de luna viitoare sa fie un album de-al lui chester.
I'm livin' in a love shadow