Piqturi
Re: Piqturi
Incerca sa-ti scoti nasul din nori, prea-stimabile. Cu placere.
Daca iti place Zdzisław Beksiński, iti recomand sa te uiti la acest clip (dureaza ~1h), un fel de expozitie pliata pe un dark ambient care, din punctul meu de vedere se potriveste cu imaginile:chestr0ny wrote:Fix cand credeam ca man crush-ul meu pentru ne0lith nu poate deveni mai intens, aflu ca e fan Zdzisław Beksiński. *SPLOOSH* Unul dintre visurile mele in aceasta viata e sa am pe perete ceva de Zdzisław Beksiński.
EDIT: Hmm, am intrat pe site-ul lui si se pare ca printurile costa $25 si din cate imi dau seama transportul e inclus in pret. Oh man!
Ce-mi plac spircaielile astea tristodocte. Pana acum cele mai reusite tablouri sunt cele prezentate de ne0lith. Astea care au iscat discutia de mare amplitudine intelectuala sunt cam obosite tbqh. Moar paintings with tits pl0x.
NO COVER. ALL MAN.
Eu as vrea ceva picturi cu hentai semi-dezbracate, sa fie mai interesant, dar momentan nu am gasit 

Nu-s, ma, obosite.Waaagh! wrote:Ce-mi plac spircaielile astea tristodocte. Pana acum cele mai reusite tablouri sunt cele prezentate de ne0lith. Astea care au iscat discutia de mare amplitudine intelectuala sunt cam obosite tbqh. Moar paintings with tits pl0x.

Spoiler:

Multumesc, juve! Am si o intrebare, poate esti bun si ma lamuresti: Titian s-a ales cu renumele acesta pentru ca se pricepea la pictat tits (titties etc.)? Poate mai studiez si eu opera omului daca lucrurile stau asa.
E foarte bine sa te pasioneze domeniul. Pe mine ma distreaza cand discutiunile despre panze spoite nu se pot purta si fara adresarea unor remarci catre interlocutor care par venite direct de sub coviltirul carutelor nomazilor, de altfel recunoscuti in istorie ca aparatori ai artelor si valorilor umaniste.
E foarte bine sa te pasioneze domeniul. Pe mine ma distreaza cand discutiunile despre panze spoite nu se pot purta si fara adresarea unor remarci catre interlocutor care par venite direct de sub coviltirul carutelor nomazilor, de altfel recunoscuti in istorie ca aparatori ai artelor si valorilor umaniste.
NO COVER. ALL MAN.
Lui Tiziano i-a ales numele ta-su, care era un violator cunoscut si condamnat de cateva ori de prin partile Vicenzei, deci tot ce e posibil sa fi avut in vedere un asemenea calambur sinistru. Cat despre replici, nu cred c-am sarit calul cu nimic, nu, boss?! 

Tinere Waagh, o să-ți postez eu o pereche de țâțe cu dedicație. Așteaptă numai să mă întorc din delegație.
REMEMBER CITADEL
Nah, sunt super. She's my kind of woman, would take her for a swing, dar sper totusi ca Mahdi sa aiba primul parte de amor incendiar cu ei si restul pachetului de care sunt atasati.
NO COVER. ALL MAN.
Max Ernst - Europe after the rain II

Ivan Semesyuk -Dude's Solitude

Ludwig Meidner, The Corner House (Villa Kochmann), 1913. Oil on canvas, 97,2 x 78 cm. Museo Thyssen-Bornemisza, Madrid.
REMEMBER CITADEL
Am auzit ca acolo s-ar fi inventat pisica neagra
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Diego Velazquez - Tineri la masa.