Well, fuck, le-am jucat și terminat pe ambele, dar nu mi-am dat seama că SpecForce e considerat expansion. Probabil e mai bine așa pentru toată lumea, a fost cam nașpa.ola small dickie wrote:Chrome: SpecForce is a standalone expansion pack released in June 2, 2005 by TopWare Interactive. Average critic rating is 60.65%.[3]TG wrote:Chrome Specforce nu e expansion pack.
sursa - Wikipedia
suck it
Laudati-va
Re: Laudati-va
- ola small dickie
- Big Daddy
beton film.
si eu sunt de pe 23 decembrie pana pe 4 ianuarie.
si eu sunt de pe 23 decembrie pana pe 4 ianuarie.
Majoritatea isi iau concediu acum in preajma sarbatorilor, nu? Si eu am doua saptamani incepand de lunea viitoare,
Evident, dar tot e frumos sa lasi restul anului & everything implied in urma si sa te pregatesti sa huzuresti ca marmota timp de 2 saptamani.
NO COVER. ALL MAN.
Shto de voi.
Si eu as avea concediu daca reusesc sa termin tot ce am de facut pana de craciun. Daca nu, o sa ma duc la birou si intre sarbatori. Macar o sa am parte de liniste
Si eu as avea concediu daca reusesc sa termin tot ce am de facut pana de craciun. Daca nu, o sa ma duc la birou si intre sarbatori. Macar o sa am parte de liniste

Last edited by MC on 17 Dec 2015, 22:00, edited 1 time in total.
Se poate termina CHROME sau CHROME SPECFORCE in doua saptamani?
am terminat de impodobit bradu si am terminat aproximativ 250 ml de tuica de la nunta unui sogor!
Astazi cand am ajuns la munca, am gasit o bluza misto pe birou facuta cadou din partea firmei! M-am uitat in jur si am observat ca toata lumea a primit.
- ola small dickie
- Big Daddy
Aceeasi bluza?

I'm livin' in a love shadow
Am descoperit noul forum levăl.
Now don't mind me, i'm going back to lurking and being an obnoxious oldfag.
Now don't mind me, i'm going back to lurking and being an obnoxious oldfag.
sunt pe locul 1 in Romania la quiz-ul despre muzica Trance pe QuizUp!

(aparent sunt singurul din Romania care a incercat quiz-ul asta)

(aparent sunt singurul din Romania care a incercat quiz-ul asta)
Poti sa ajungi pe locul 1 in Romania la QuizUp pe orice subiect in cateva ore.
la asta eram pe primul loc dupa prima runda. Cu bots.
Eu alea despre jocuri le-am incercat, dar e greu acolo, au facut altii grind inainte de nu mai ai cum sa-i ajungi. Pe langa asta, nu-mi place cand incep sa se repete intrebarile.
Eu alea despre jocuri le-am incercat, dar e greu acolo, au facut altii grind inainte de nu mai ai cum sa-i ajungi. Pe langa asta, nu-mi place cand incep sa se repete intrebarile.