Ce filme am mai vazut
Re: Ce filme am mai vazut
Taica-meu avea o vorba, capacitatea de autopersiflare e cea mai mare calitate pe care poate sa o aiba un om. Iar Shia Salata-de-Boeuf o duce la next level. Pretty cool guy. Il iert pentru Transformers.
Meh. Nici nu are nevoie sa-l iert. Voia si el niste bani repede. I can dig that.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
da sa-l iertati pt ce? a facut filme bune si dupa a fost socant ca a jucat in transformers? e ca si cum as zice ca o iert pe britney spears ca canta girlish pop
Pana si Kubrick mai greseste
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Am vazut Martianul si Maze runner: the scorch trials. Maze runner nu a mai fost la fel de bun ca primul, iar in Martianul am vazut o faza care a stricat tot filmul, dar nu as spune, sa nu fiu acuzat de spoiler.
Noul Star Wars.
...e mai bun ca prequel-urile.
...e mai bun ca prequel-urile.
Îl văd și eu mâine seară. Keep it spoiler free, please.
Săptămâna asta am văzut pentru prima dată și trilogia originală, asistat de Waaagh. Ce să zic, fun stuff, but quite overrated.
Săptămâna asta am văzut pentru prima dată și trilogia originală, asistat de Waaagh. Ce să zic, fun stuff, but quite overrated.
REMEMBER CITADEL
duminica ma duc si eu. Cine da spoilere are ban pana apare Star Wars 8!
Asa mi se pare si mie, da' Mafio a zis ca il cunoaste si e de treaba.Mahdi wrote:Săptămâna asta am văzut pentru prima dată și trilogia originală, asistat de Waaagh. Ce să zic, fun stuff, but quite overrated.
Azi seful meu a intrat la 10 in birou si primele cuvinte pe care le-a scos din gura au fost cel mai mare spoiler ever, ca a vazut filmul aseara. Ceva gen "SALUT FORTA FIE CU VOI STIATI CA XXXXXXXXX ?!" Din fericire, nu sunt pasionat de Star Wars, asa ca nu a stricat nimic. Pretty funny tho.
O sa-l vad si eu maine. In seara asta revad Return of the Jedi.
Banuiesc ca ma uit si eu diseara. Mai fac si ratie cu ocazia asta.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Subtil, subtil... Adevarul e ca ar fi demn de un post la "ce urasc pe ziua de azi" partea in care niste colegi de job, absolut paraleli cu universul Star Wars (atat cat a fost el descris in cele 6 filme), incep sa discute a la "si ala mic de respira greu era ta-su!!!". Lipsea doar watercooler-ul dintre ei.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Am vazut Star Wars. Pentru mine e second in top, dupa ep 5.
http://republica.ro/star-wars-forc-a-se-scoala
CTP-ul a venit si el cu o mizerie de articol, doar-doar s-o mai urzica cineva.
CTP-ul a venit si el cu o mizerie de articol, doar-doar s-o mai urzica cineva.

Yep, cu siguranta CTP frecventeaza /pol/. Ma intreb cat mai dureaza pana cand incepe sa vorbeasca despre SJW. Asta pe langa faptul ca incepe sa sune ca profesoara mea de religie din liceu.
- ola small dickie
- Big Daddy
Haha forza ctp. Mi-a placut recenzia. Ctp este o parere avizata in critica de film.
tocmai am terminat de citit postarea lui CTP si vroiam sa zic ca imi suna ca ceva ce ar scrie ola. Hater fara cauza. And here we go!