Ce filme am mai vazut
Re: Ce filme am mai vazut
Am văzut și eu noul Star Wars aseară. It was fucking awesome.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sunt onorat! Sunt un fan CTP. Si mi-a placut si aceasta recenzie. star wars lolmarvas wrote:tocmai am terminat de citit postarea lui CTP si vroiam sa zic ca imi suna ca ceva ce ar scrie ola. Hater fara cauza. And here we go!
CTP habar n-are despre ce vorbește în 90 % din timp. Eu unul nu pot să-l iau în serios. Este o figură mult prea ambivalentă și excentrică. De fiecare dată când încerc să procesez ce spune și să-i urmăresc firul logic sunt mai confuz ca înainte. Când spune o prostie mai mare ca el, simt cum mi se urcă sângele la cap timp de două secunde după care îmi amintesc că e CTP, tipul ăla care se prezintă la talk show-urile politice îmbrăcat în trening și mă calmez. E ca și cum te-ai enerva pe Oreste că invocă spiritele din adâncuri ca să afle cauza unui scandal politic. Prefer să-mi păstrez rezervele de energie și antipatie pentru Mihai Gâdea.
- ola small dickie
- Big Daddy
Lol. Dupa mine caracterizarea aia nu are nimic in comun cu ctp. Doar treningul, care e o critica puerila care nu are nimic de a face cu discursul. Care e problema daca poarta trening si adidasi? De treningul lui ctp tot ii place sa reaminteasca mircea badea.
Lol. Dupa mine caracterizarea ta nu are nimic în comun cu postul meu. Doar treningul, pe care l-am menționat în treacăt ca fiind parte a personalității excentrice a lui CTP, nici pe departe un element pentru care îl desconsider ca, ăăă, OM DE PRESĂ. Care e problema dacă CTP mi-e total indiferent? Sau tu ai preluat iarăși ce ți-a convenit? Mai știu eu pe cineva care face așa.
- ola small dickie
- Big Daddy

Pooooooooooaaaaaate
Subscriu, si mie mi-a placut.Mafio wrote:Am văzut și eu noul Star Wars aseară. It was fucking awesome.
Am vazut The Hatefull Eight si a fost misto tare.
inb4 CTP cu "Tarantino a ucis filmele lui Tarantino"
inb4 CTP cu "Tarantino a ucis filmele lui Tarantino"
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Se lanseaza abia peste o saptamana in USA. L-ai vazut la Tarantino acasa? Daca da, te-a pus sa te descalti si sa-ti dai si sosetele jos?
I'm livin' in a love shadow
L-a ''împrumutat'' de la niște prieteni români.
Internetul e minunat. Credeam ca stii asta.chestr0ny wrote:Se lanseaza abia peste o saptamana in USA. L-ai vazut la Tarantino acasa? Daca da, te-a pus sa te descalti si sa-ti dai si sosetele jos?
L-a vazut in versiune dvdscr.xvid, adica very low quality.
Ati uitat cand va uitati la divx-uri si xvid-uri. V-ati ajuns cu hd-urile astea.
Adevarul e ca nu stiu ce e mai nasol - sa te uiti acasa la un xvid tras dintr-un cinema chinezesc sau sa fii fortat sa vezi un film la cinema in 3D, pt ca fereasca sfantul sa scoatem versiunea non-3D. Kurwa!
De ce presupuneti ca e cam? E dvd rip.
dvdsrc nu e dvdrip. e mai crappy, cam cu doua trepte mai jos.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
N-a fost chiar crappy. Se vede foarte bine pentru un screener. Oricum, bunicel western. Recomand.
Subscriu, nu stiu ce atata magie cu 3D-ul actual, ca mie nu-mi place. La animatii are cel mai mult efect, in rest e lucru slab. Cat despre xvid, heh, peste doua luni mi-l vad blurei adevaratFedaykin wrote:Adevarul e ca nu stiu ce e mai nasol - sa te uiti acasa la un xvid tras dintr-un cinema chinezesc sau sa fii fortat sa vezi un film la cinema in 3D, pt ca fereasca sfantul sa scoatem versiunea non-3D. Kurwa!