Fallout 4
Re: Fallout 4
Mie nu mi-a placut Witcher 3. Noroc ca a aparut Fallout 4 sa mai butonez si eu un RPG misto.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
M-a prins si pe mine destul de repede si destul de bine 
Am vazut prin multe locuri ca lumea se plange de grafica. Mie mi se par bestiale decorurile si chiar creeaza acel feeling pe care il caut intr-un joc cu tema postapocaliptica.
Tot din ce am mai citit prin unele locuri cica ar fi un avantaj ca nu am jucat Fallout 3 sau New Vegas. Poate sa fi fost si asta un factor care sa fi contribuit la impresia excelenta pe care mi-a lasat-o jocul pana acum.

Am vazut prin multe locuri ca lumea se plange de grafica. Mie mi se par bestiale decorurile si chiar creeaza acel feeling pe care il caut intr-un joc cu tema postapocaliptica.
Tot din ce am mai citit prin unele locuri cica ar fi un avantaj ca nu am jucat Fallout 3 sau New Vegas. Poate sa fi fost si asta un factor care sa fi contribuit la impresia excelenta pe care mi-a lasat-o jocul pana acum.
Asa e. Daca n-ai mancat un burger a la chestr0ny, ti se par buni si aia de la McDonald's.
I'm livin' in a love shadow
Aia de la McDonald's sunt oribili in comparatie cu orice.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Mai putin in comparatie cu foamea. Desi nu cu mult.
Edit: Am sa cumpar Fallout 4 cand va fi un sale, peste vreun an (give or take), cu niste DLCs si niste mods care sa aduca jocul in aria "jucabil, dupa gusturi, si functionabil". Pana atunci... o sa joc The Witcher doar cu butoanele din maus. LIKE REAL MEN!!!
Edit: Am sa cumpar Fallout 4 cand va fi un sale, peste vreun an (give or take), cu niste DLCs si niste mods care sa aduca jocul in aria "jucabil, dupa gusturi, si functionabil". Pana atunci... o sa joc The Witcher doar cu butoanele din maus. LIKE REAL MEN!!!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- ola small dickie
- Big Daddy
Spartii baga la macdonalds de rup dar pe forum meh cam naspa
macdonalds nu, in schimb KFC da (tot cancer dar macar imi plac la gust).
/offtopic
/offtopic
Imi place la nebunie sistemul de crafting.
Dupa ce mi-am dat seama ca pot da scrap la orice I was
Dupa ce mi-am dat seama ca pot da scrap la orice I was

E meserias craftingul dar eu ma abtin de la el total in primul run ca sa nu fiu prea OP prea repede. Nici power armor-ul nu vreau sa il folosesc la primul personaj, vreau sa fie asa un personaj mai fragil, un sniper/thief hit&run-y bazat pe charisma si luck.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ce, in F4 ai penalizari la stealth daca porti power armour? Asta chiar ar fi ceva pozitiv, lol.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Singura penalizare la sneak in power armor e minora, la fel cum era la sneak cu heavy armor in Skyrim. Te aud aia nitel mai de departe. Daca mai bagi si perk-urile de stealth, esti fulg 

Inca o dovada ca Fallout 4 > Witcher 3
Mentalitate tipica de rusnac facut pe bancheta din spate a unei Lada, dupa 3 sticle de vodka.
Sa vina statul sa ma salveze de mine insumi, ca eu sunt prea retardat sa fiu responsabil de propriile actiuni!
Mare pacat ca lumea nu a ascultat de Patton dupa WW2, Rusia acum trebuia sa fie un urias crater radioactiv.
/rant
Sa vina statul sa ma salveze de mine insumi, ca eu sunt prea retardat sa fiu responsabil de propriile actiuni!
Mare pacat ca lumea nu a ascultat de Patton dupa WW2, Rusia acum trebuia sa fie un urias crater radioactiv.
/rant
asta spre deosebire de americani care sunt in stare sa-si bage copilul la uscat in cuptorul cu microunde doar pentru ca nu exista o eticheta cu interzis?
War. War never changes 

Wow. Citim o stire despre un Ivan retardat -> toata Rusia trebuie epurata nuclear. Fedaichin scrie o tampenie -> fukk the human race.
Iata ca tot la solutia Waaagh! ajungem. Votati-ma.
Iata ca tot la solutia Waaagh! ajungem. Votati-ma.
NO COVER. ALL MAN.
Ce-i drept, nu prea ajuta faptul ca am o ura de-a dreptul patologica fata de Alexei si Ivani
- ola small dickie
- Big Daddy
pai esti la fel ca extremistii musulmani pe care ii urasti daca o dai in din astea