Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
"Da. Asta inseamna. Pentru ca vointa populara 70%" - Ponta
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
BRAINZ!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
E putin misleading articolul, asta e sursa oficiala: http://www.president-sovet.ru/structure ... _kryma.php
N-am gasit o traducere mai buna, ce e important e cuvantul ala "polled".Translation: Based on the opinion of practically all interviewed (polled) experts and citizens - the great majority of Sevastopol residents voted to join The Russian Federation (turnout 50-80%), in Crimea according various different sources 50 to 60% voted for joining the Federation with turnout of 30 to 50%.
fara supare, liberali, dar sunteti cu pluta pe conducta nene - .ro nu e nicaieri langa CET
la 15-lea congres, .ro pune mana pe lopeti si tarnacoape si se muta 1 meridian la stanga

Ai raspunsul chiar in clipul ce l-ai postat. 

raspuns la ce anume!? care era intrebarea 

Intrebarea e "Cum poate .ro trece la ora Europei daca nu e nicaieri langa CET?". 

acum am intes eu ce vor defapt
vor sa elimine ora de vara (gmt+3) si sa fim pe tot parcursul anului gmt+2
vor sa elimine ora de vara (gmt+3) si sa fim pe tot parcursul anului gmt+2

- DarthZombie
- Dremora Lord
Errr, nu. Ei vor sa fim pe acelasi fus orar cu CET, nu sa elimine ora de vara. Personal mi-e indiferent, e doar o chestie de convenienta schimbarea si nu vad de ce ar fi rea. Singura chestie doar ar fi ca la Bucuresti soarele ar apune o ora mai tarziu decat la Lisabona, dar nu-i nici asta mare branza.
how about : iarna o sa intunece pe la ora 3PM, misto nu?DarthZombie » 9 May 2014, 17:06 wrote: e doar o chestie de convenienta schimbarea si nu vad de ce ar fi rea. Singura chestie doar ar fi ca la Bucuresti soarele ar apune o ora mai tarziu decat la Lisabona, dar nu-i nici asta mare branza.
in Ungaria se discuta ca sa treaca inapoi de la CET la ora lor originala, pentru ca au probleme in sensul la ce-am scris eu mai sus; si tine cont, ca Ungaria e cu un meridian mai la stanga fata de noi
I'm okay with this.iarna o sa intunece pe la ora 3PM
Doar suntem tara lui Dracula.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Imi si imaginez ce diferenta masiva e sa iti apuna soarele iarna la 3 jumate si nu la 4 jumate
Pentru cei care lucreaza, sfarsitul programului tot ar avea loc pe intuneric, si nici nu cred ca sta cineva sa se bucure de "vremea de afara" precum poti face vara.

suntem asa ai draq de bogati, 3 luni de zile iluminat stradal avem
o sa ne culcam cu gainile, ca deh .. asta ne trebuia noua, schimbarea fusului orar
fugim de comunisti ca sa dam tot peste "epoca de aur" - ai de pl noastra
ps: asa ca chestie, "ora de vara" nu a fost introdusa de comunisti
a fost initial intrdusa prin 1932 si suspendata prin 1940
a fost inventata de Benjamin Franklin (1784) si introdusa prima data in Germania (1916), urmati de Britanici (acelasi an)
dar na, sa nu fie romanu mai al draq decat scaraotzky
o sa ne culcam cu gainile, ca deh .. asta ne trebuia noua, schimbarea fusului orar

fugim de comunisti ca sa dam tot peste "epoca de aur" - ai de pl noastra
ps: asa ca chestie, "ora de vara" nu a fost introdusa de comunisti
a fost initial intrdusa prin 1932 si suspendata prin 1940
a fost inventata de Benjamin Franklin (1784) si introdusa prima data in Germania (1916), urmati de Britanici (acelasi an)
dar na, sa nu fie romanu mai al draq decat scaraotzky
Last edited by zme-ul on 9 May 2014, 20:36, edited 2 times in total.
Urm... doar daca schimbi ora nu modifici fizic cat de intuneric e afara, tot atatea ore de iluminat stradal ai avea. Sau poate nu inteleg ce vroiai sa spui.
edit: Ah, bun o lectie de istorie. Uite:
edit: Ah, bun o lectie de istorie. Uite:
da, marar
dar din cate se aude pe internet, pentru ca clipul PNListilor nu e deloc clar, se discuta ca vor sa trecem la GMT+1 (CET)
nu doar sa renuntam la ora de vara
sunt oarecum OK sa renuntam la "ora de vara", dar nu sa trecem cu totul la CET
sa explice draq clar:
dar din cate se aude pe internet, pentru ca clipul PNListilor nu e deloc clar, se discuta ca vor sa trecem la GMT+1 (CET)
nu doar sa renuntam la ora de vara
sunt oarecum OK sa renuntam la "ora de vara", dar nu sa trecem cu totul la CET
sa explice draq clar:
- renuntam la ora de vara
- trecem la CET + renuntam la ora de vara
- trecem la CET si pastram ora de vara
De ora de vara m-as descotorosi si eu cu mare placere. In rest nu vad sensul trecerii la gmt+1, dar na, daca asa e mai european, fie.
NO COVER. ALL MAN.