Anime

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Re: Anime

Post by joonior_bmf »

Wat
phpBB [video]
TG
Cyberdemon

Post by TG »

stef wrote: Acum ma uit la Rakudai Kishi no Kavalry. Am citit mai sus pareri cum ca nu ar fi mare fâs cu el, dar din ce am vazut pana acum imi place. Bine, asta poate si din cauza faptului ca ma uit doar la anime-uri, nu citesc manga si nu joc VN-uri, inca.
Și eu mă uit doar la anime. Foarte rar mai citesc manga sau VN-uri. Iar light novels nu pot, mi se scurge creierul pe ochi dacă încerc. Rakudai is a bad anime, dar dacă nu le-ai văzut pe restul de 50 pe care le copie la indigo, e mai suportabil.

Am văzut până la urmă Anti Magic Academia, e într-adevăr prost adaptat. Nu în sensul că nu respectă materialul sursă, aia nu m-ar interesa, e mult prea mult băgat în 13 episoade și se trece de la un arc la altul în jumate de episod, wtf. Also actiune nașpa, prima dată credeam că o să fie ceva mișto cu săbii and shit how I like it, când am văzut transformări și chant-uri și căcat... no, nope.

Noragami was good. Nu știu ce-ai cu Bishemon cg, e best girl. S-au cam grăbit puțin, cred că puteau adapta treaba în 25 de episoade dacă voiau, dar e ok și așa.

Și am văzut în sfârșit și K. Ar fi putut fi ceva earth shattering de epic, din păcate e doar ok. Oricum, super spectaculos, foarte mișto animația, the whole urban combat stuff, umorul, soundtrack-ul. Primul sezon e mișto și story wise cu un twist bine plasat. Al doilea și filmul not so much, dar na. Oricum, o pauză faină de la harem-uile cu magie. *spits*

phpBB [video]
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

90% din anime-uri:

Image
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

King is the best.

@TG
Nu-mi placuse Bishamon in prima jumatate a S2 fiindca tot story arc-ul e Bisha throwing a bitchfit. Dar intre timp am vazut si eu a doua jumatate si acolo a fost mult mai awesome.
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

TG wrote:E mișto Refrain, nu știu neapărat dacă mai bun ca primul sezon. But at least the seiyuu are a little better. Marea problemă cu primul sezon e voice acting-ul atroce.

Dacă te dai pe chestii gen Golden Time, check out Shigatsu wa Kimi no Uso. Dar na, ai ditamai chart-ul de recomandări mai sus.
Nu conteaza, orice recomandare e binevenita, timp sa-mi fac sa le vad pe toate. Multumesc pentru sugestie, o sa-l trec in lista. Acum ca am terminat si Rakudai, as vrea sa ma apuc de Sword Art online. Am mai gasit Mashiroiro Symphony- The Color of Lovers anime si Toradora. Youtube-ul asta, bata-l vina, ca le gasesc din muzica pe care o ascult :lol:
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am incheiat primul sezon din Sword Art Online si concluzia e ca a fost mai frumos decat ma asteptam, cu o coloana sonora foarte misto. Pentru cei care nu l-au vazut, il recomand. Acum m-am apucat de 2, vreau sa vad daca e mai bun sau nu ca primul.
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Take your pick:
phpBB [video]

phpBB [video]
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

S-a introdus sectiune de anime pe 9GAG: Anime & Manga, and this is just awesome...:)
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

M-a lovit pe neasteptate: am inceput sa am regrete ca am irosit atatia ani de zile fara anime.
Image
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Ziceti-mi si mie, va rog din suflet, care este motivul pentru care va intoarceti la anime zi de zi, ora de ora...
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Din pacate fenomenul nu prea poate fi explicat asa usor. In cuvinte saracacioase as zice ca e ca ceva in care te regasesti, e ca o frecventa cu care simti ca te sincronizezi, de asta ma reintorc mereu la aceste surse generatoare de buna dispozitie si momente pretioase.
LE: In plus ma uit doar la variante subtitrate, pentru ca imi place foarte mult cum suna limba japoneza, stilul lor de a vorbi repede cu intonatie si accent specific, mai aud si eu ceva diferit, ca de romana si engleza sunt satul. Comicul de situatie sau aspectul interesant intilnit la diverse tipuri de caractere: tsundere, tsungire, tsundra, yandere, yangire, kuudere, dandere, deredere, himedere, etc.
Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

vulp wrote:Ziceti-mi si mie, va rog din suflet, care este motivul pentru care va intoarceti la anime zi de zi, ora de ora...
Nu stiu sigur, dar cred ca e la fel ca la telenovele.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Asta m-a intristat. Ce anime recomandati pt situatia asta? :(
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am terminat SAO 2, it was amazing. Aseara am vazut primele doua epsioade din Little Busters: Refrain si m-au umplut de magic hype incepand de la opening, continut si pana la ending. Au pastrat background-ul muzical, locatia si atmosfera, dar are mai putine episoade.
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Refrain incepe cu story arc-ul lui Kurugaya? That was a strange one.
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Da, de ce? Mai sunt si alte variante? Oricum, eu nu am inteles ceva din primul sezon: ce s-a intimplat cand Riki s-a dus in mare dupa Mio(fata cu parul albastru)? Scena aia m-a cam bagat in ceata..
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Intrebam fiindcaeu am citit doar VN-ul unde Refrain e doar ruta finala si ruta lui Kurugaya e separata.

Cat despre scena aia cu Riki si Mio, eu cel putin nu mi-o aduc aminte, dar e posibil sa aiba mai mult sens dupa ce afli anumite chestii in sezonul asta. Just don't spoil it for yourself. Eu am reusit sa imi spoileresc ceva destul de major din Refrain cu luni inainte sa apara translation-ul VN-ului si am regretat foarte tare.
vulp wrote: Ce anime recomandati pt situatia asta?
Ai vreo preferinta de genuri?
Image
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Cum adica genuri? Mi-ar placea niste anime despre anime :D

Mi-a placut NGE original, iar acu ma uitam la Psycho Pass la viteza de 2 episoade pe luna. Imi plac filmele lui Miyazaki (drept executie si balans actiune-dialog + profunzimea dialogurilor). Ce sa mai zic. Imi plac filmele de instructaj/educationale (macar nu se prefac ca n-ar fi propaganda, cum e Psycho Pass :P) si conspiratiile bine facute (dar Ghost in a Shell si nu prea mi-a placut... nici Serial Experiments Lain, decurgea prea lent... mai era una, nici aia nu mi-a placut). Cowboy Bebop a avut cateva episoade bune dar nimic mai mult.

Ceva gen slice of life dar dubios fara sa fie exagerat. Un fel de X-Files cu combinatie optima 1/2 urban 1/4 rural 1/4 international, fara dialog de umplutura. Sa aiba fete frumoase (ca in NGE) si sex dubios (ca in Demon Womb si ailalta).
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Hmm, cred ca Steins;Gate s-ar cam potrivi cat de cat cu ce cauti, doar ca nu are sex dubios.

Also ,am obiceiul sa recomand Kaiji fiindca are caracteristici care prind la multa lume si cel putin din perspectiva mea e si foarte bun.
Image
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

E ok, o sa fac eu fan art cu sex dubios +; daca merita. In orice caz, la prima vedere, n-arata rau. Daca e bun, promit ca te fac ministerul animeurilor cand va veni vremea.

Kaiji suna excelent pe hartie, dar stilul vizual... :(
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”