Laudati-va
Re: Laudati-va
Sale-ul de pe steam e pe sfarsite, mai sunt doar cateva ore, dude. A inceput de Craciun parca...
Nu e adevarat, m-am tot uitat si abia ieri a dat Ubisoft drumul la sale-ul de pe Origin!Doc wrote:Sale-ul de pe steam e pe sfarsite, mai sunt doar cateva ore, dude. A inceput de Craciun parca...
Incepe sa nu mai fie amuzantviezure wrote:A inceput sale pe steam!
D-abia astept sa se mai ieftineasca CHROME sau CHROME SPECFORCE!

Important a fost ca ne-am simtit bine.
Sa-mi spui si mie si lui Cimitri cum iti merge CHROME cu controllerul, multumim.
Adica, sa inteleg ca ai PC, ai mouse si tastatura si tu stai cu controller-ul sa tintesti? Cu auto aim, nu? Console peasant.viezure wrote:Sa-mi spui si mie si lui Cimitri cum iti merge CHROME cu controllerul, multumim.
Praise be to the muffalo tree.
Nu credeam ca mai poti trollui pe cineva cu atat de mult succes pe meleagurile astea. Impresionant.
Asta daca nu cumva raspunsul lui Foxman nu este el insusi o troleala. Nici nu mai stiu ce e ironic si ce nu pe acest forum. 

I'm livin' in a love shadow
search.php?keywords=chrome
Am citit si tot nu inteleg unde e gluma. Astea sunt dume de-alea fasaite de le screme 4chanu' la secunda, in care una din o suta de milioane ajunge meme pe nouagag mai incolo. Normal ca I missed the joke, there wasn't one to begin with.
Am citit si tot nu inteleg unde e gluma. Astea sunt dume de-alea fasaite de le screme 4chanu' la secunda, in care una din o suta de milioane ajunge meme pe nouagag mai incolo. Normal ca I missed the joke, there wasn't one to begin with.
^ Look at this shaw!
Inside joke is maybe too much inside for you. Las' ca te faci tu mare

Sau, sau, sau poate n-o sa fie niciodata funny pentru cineva care "n-a fost acolo". La fel ca faza aia cu Kappa, hurr durr nush ce fatza cu un trist acum spamat pe toate canalele de twitch, in continuu de alti tristi obositi care n-au altceva decat sa KAPPA KAPPA KAPPA in continuu. Pana acum, glumea voastra interna pare sa fie de rangul ala, nimic mai mult. Dar, da, poate ma fac mai mare, ma imbolnavesc de apendicita, si cand imi scoate apendicele o sa-mi scoata si glanda umorului si apoi o sa pot sa rad si eu cu voi. Sau poate nu mai apuc sa ma fac mare, ca deja mi-ati dat cancer.Cimitri wrote:
Inside joke is maybe too much inside for you. Las' ca te faci tu mare
Nu vrei tu sa te intorci pe twitch si 4chen, daca tot nu-ti plac glumele noastre?
I'm livin' in a love shadow
@ Foxman
Șau, ești ok? Ce-i cu toată energia asta negativă? Vrei să-ți fac legătura cu Oreste?
Șau, ești ok? Ce-i cu toată energia asta negativă? Vrei să-ți fac legătura cu Oreste?
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
that CHROME joke ain't worth a nickel