Bere
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Bere
beau bere din orice dar astea de 33 mi se par prea mici. daca o comand intr-un bar in 10 minute trebuie sa dau iar din maini spre ospatari. probabil mi-as lua 2 din prima, cum am cam inceput sa fac cu prima comanda la berile de 0.5 - 2 beri va rog, da ambele pentru mine. 0,33 prea mica agitatia pt un singur recipient
n-a avut nimeni niciodata nevoie de 0,33 ml de bere. in schimb o bere la 0,5 poate sa insemne ceva, sa faca o diferenta, la bine, la rau, la tristete, la bucurie
n-a avut nimeni niciodata nevoie de 0,33 ml de bere. in schimb o bere la 0,5 poate sa insemne ceva, sa faca o diferenta, la bine, la rau, la tristete, la bucurie
Bine zis fabricat.vulp wrote:BTW Amstelu' de aici e fabricat in Grecia.
Eu am nevoie deoarece doresc ca berea sa nu insemne nimic, sa nu faca o diferenta, sa nu atenteze la neutralitatea mea. Dar sunt de acord, 0,33 la bar/restaurant/terasa este un act criminal. 0,33 e pentru gratar, cu sau fara gratar. Sau de rezerva pentru apocalipsa, in frigider, cate 48 cutii.ola small dickie wrote:n-a avut nimeni niciodata nevoie de 0,33 ml de bere. in schimb o bere la 0,5 poate sa insemne ceva, sa faca o diferenta, la bine, la rau, la tristete, la bucurie
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- ola small dickie
- Big Daddy

1.6 lei cutia
EXCELEEENTAAA!!!!
Unde e produsa? Eu stiam ca produsele sub brandul 365/Delhaize sunt importate.
- ola small dickie
- Big Daddy
Franta
Inteleg (de la prieteni care au incercat diverse) ca Bavaria.
Cea mai buna bere fara alcool e ORICE SUC, ca e mai bun ca orice bere fara alcool si pana la urma e tot aia.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Subscriu la ce a zis sekaba. Fiind sofer am cam incercat toate tipurile de bere fara alcool si toate au gust de pipi de pantera... Suc FTW.
Sucul are o gramada de zahar si coloranti - in timp ce berea este paine lichida, e amaruie si contine chestii bune pentru organism.
- ola small dickie
- Big Daddy
Berea fara alcool peste orice suc anytime. De fapt a doua mea bautura preferata dupa bere este berea fara alcool.