Laudati-va
Re: Laudati-va
Running joke-urile sunt bune fiindca cultiva o anumita unitate a unei comunitati. Plus ca poti sa iti dai seama cat de bine e cineva integrat intr-o comunitate cu ajutorul lor.
Si de mult ce vreti sa ma integrati in comunitate, mi-ati explicat si gluma. Kappa.cg1700 wrote:Running joke-urile sunt bune fiindca cultiva o anumita unitate a unei comunitati. Plus ca poti sa iti dai seama cat de bine e cineva integrat intr-o comunitate cu ajutorul lor.
Praise be to the muffalo tree.
Pai nu e vorba de explicat gluma, trebuie sa o prinzi singur din post-urile altora . Nu e ca si cum mie mi-a explicat-o cineva si nici nu imi aduceam aminte provenienta ei initiala. Pur si simplu am stat si am observat pana am inteles contextul.
Dar am citit post-urile care contin "Chrome" (si se refera la joc, nu la browser) si tot nu am inteles-o. Asta inseamna ca:cg1700 wrote:Pai nu e vorba de explicat gluma, trebuie sa o prinzi singur din post-urile altora . Nu e ca si cum mie mi-a explicat-o cineva si nici nu imi aduceam aminte provenienta ei initiala. Pur si simplu am stat si am observat pana am inteles contextul.
1. E ceva mai meta la gluma
2. E o gluma slaba si nu e amuzanta to begin with
Si prin "nu am inteles-o", sa se inteleaga "nu am ras la ea". OK, un spam cu cerere joc full Chrome si Chrome Specforce la revista. Chrome Specforce nu e expansion, ci e prequel, deci ar fi cerere de doua jocuri. Ce e funny, ca se cer doua jocuri? E funny ceva la jocul Chrome? E un play on words si se refera la browser? I don't get it. Sunt fix Kanye West cu gay fish joke. Ma asteptam sa ma lumineze cineva dar tot ce s-a intamplat a fost sa fiu lasat ca magaru-n ceata. Apoi, scuze, dar din 2004 incoa de cand sunt pe forumul asta, mai mult lurker decat sa postez, n-am dat decat de glume obscure si de dat cu mucii-n fasole, cum a facut ala de l-am injurat si mi-am luat ban. Level este partenerul meu abuziv care ma bate si eu tot ma intorc la el.
Praise be to the muffalo tree.
- ola small dickie
- Big Daddy
deci ca sa lamurim odata pt totdeauna: pe vremuri daca tin bine minte era un user (sau mai multi nu mai stiu) care tot cerea ca joc full in revista shooterul chrome si shooterul chrome specforce. asta e tot
Da, e un lucru la fel de emblematic pentru forumul level ca renumitul RC-ST, poza cu "'Negrule, ce?'' a lui Mr. Quackers sau faza cu posterele, pe care cititorii level care nu au treabă cu forumul încă le cer. Foxman se poartă precum copilul ăla care spune că leapșa e nașpa pentru că ceilalți puradei nu vor să-l primească și pe el să se joace.
ROBOT TITS 
A FOST DIN CAUZA ROCULUI
MICROSOFT SUGEEEEEEEEEEEEEEEEE
Umor de calitate, chiar merita sa te superi ca nu stii de aceste glume extrem de amuzante.
O mai stiti pe Anne?

A FOST DIN CAUZA ROCULUI

MICROSOFT SUGEEEEEEEEEEEEEEEEE
Umor de calitate, chiar merita sa te superi ca nu stii de aceste glume extrem de amuzante.
O mai stiti pe Anne?
I'm livin' in a love shadow
Să nu uităm de "Asta voiam și eu să zic", "Penis lol", "ce-a sărit cocalarul/ce-au sărit țiganii" printre altele.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
bravo tigrilor. vad ca inca mai stiti sa va valuriti
Fular wrote:Să nu uităm de "Asta voiam și eu să zic", "Penis lol", "ce-a sărit cocalarul/ce-au sărit țiganii" printre altele.

Fular wrote:Să nu uităm de "Asta voiam și eu să zic", "Penis lol", "ce-a sărit cocalarul/ce-au sărit țiganii" printre altele.

Oare ce-o mai face Ovidiu Bufnilă?bravo tigrilor. vad ca inca mai stiti sa va valuriti
Last edited by Mafio on 7 Jan 2016, 15:39, edited 2 times in total.
Sa nu uitam de "I'm no faggot biologist"
Viezure, unde ești tati?
- ola small dickie
- Big Daddy
iuli_stratos si dana_stratos. dana parca era
Bufnila e seful Societatii Ornitologice Romane sau cum se cheama. L-am descoperit din intamplare, de cand cu protestul ciobanilor.
Nu cred că este același Ovidiu Bufnilă pe care-l știm și iubim. Coincidență de nume.
https://www.facebook.com/ovidiu.bufnila?fref=ts
https://www.facebook.com/ovidiu.bufnila?fref=ts
Am ras din nouFoxman wrote:OK, un spam cu cerere joc full Chrome si Chrome Specforce la revista. Chrome Specforce nu e expansion, ci e prequel, deci ar fi cerere de doua jocuri.