R.I.P.
Re: R.I.P.
Același sentiment l-am avut și eu după ce am terminat un liceu de bilingv-engleză, am ajuns la facultate și 95 % din colegii mei nu știau engleză.
Last edited by Mafio on 11 Jan 2016, 15:45, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
propun ban MC o saptamana. sau macar un avertisment ceva
Last edited by ola small dickie on 11 Jan 2016, 15:46, edited 1 time in total.
marvas wrote:asa mi s-a parut si mie, ceea ce confirma inca o data ca traim intr-o bula sociala inconjurandu-ne doar de oameni ca noi si uitam ca de fapt exista marea majoritate care voteaza PSD.

I'm livin' in a love shadow
Pe de altă parte, David Bowie nu genul de artist pe care l-ai auzi rupând în două difuzoarele unui anumit bolid care cu siguranță nu vreau să insinuez că i-ar aparține lui MC pentru că mi-ar da report la post.
- ola small dickie
- Big Daddy
avertisment rdo
Da, incredibil sa fi auzit de David Bowie in 20-30 de ani pe acest pamant. Chiar improbabil.rdo wrote:Incredibil, acuma toti sunteti fani David Bowie de mici)

I'm livin' in a love shadow
Nu prea cred ca trebuie sa fii neaparat fan ca sa apreciezi valoarea de sine statatoare a artistului, just sayingrdo wrote:Incredibil, acuma toti sunteti fani David Bowie de mici)
^Corect.
E ca si cum ai trai in Romania si n-ai fi auzit de Salam, sau de Adi
Maine-poimaine intreaba unu cine e Mozart, Michael Jackson sau Madonna... Omul a avut si piese main-stream, n-a fost vreun ciudat cocotat intr-o ramura ascunsa a vreunui curent muzical firav.
E ca si cum ai trai in Romania si n-ai fi auzit de Salam, sau de Adi

Ciudat a fost, bless his heart.
Lal. Istoria se repetă ca de obicei pe threadurile astea.
user 1 "RIP xulescu"
user 2 "lol nici n-am auzit de el"
user 3 "leeel ce-a devenit lumea fan xulescu deodată"
k
user 1 "RIP xulescu"
user 2 "lol nici n-am auzit de el"
user 3 "leeel ce-a devenit lumea fan xulescu deodată"
k
REMEMBER CITADEL
I literally had no idea who the guy was until now. Oh well, pig ignorance is pig ignorance.
NO COVER. ALL MAN.
1. Nu vorbesti despre fight club
2. Nu vorbesti despre fight club
3. Daca nu stii cine e David Bowie, de urgenta te pui la punct cu wikipedia, youtube, si nu mai spui la nimeni asemenea chestiuni rusinoase
2. Nu vorbesti despre fight club
3. Daca nu stii cine e David Bowie, de urgenta te pui la punct cu wikipedia, youtube, si nu mai spui la nimeni asemenea chestiuni rusinoase
Wow, subit. A fost tanar. Ma rog, eu credeam ca o sa mai traiasca 20 de ani.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Se poate si mai rau. Cred. Gen o gramada de imbecili care intrebau "da' cine e tipul asta Paul McCartney de a facut Kanye West colaborare cu el, ca imi place cum canta?"Doc wrote:^Corect.
E ca si cum ai trai in Romania si n-ai fi auzit de Salam, sau de AdiMaine-poimaine intreaba unu cine e Mozart, Michael Jackson sau Madonna... Omul a avut si piese main-stream, n-a fost vreun ciudat cocotat intr-o ramura ascunsa a vreunui curent muzical firav.
Nu exista valoare de sine statatoare a artistului (nereferindu-ma aici la calitatea lui umana, ci strict la ceea ce el concepe). Arta e o chestie subiectiva, capata valoare pentru cine e sensibil la ea in respectiva forma de manifestare.Fedaykin wrote: Nu prea cred ca trebuie sa fii neaparat fan ca sa apreciezi valoarea de sine statatoare a artistului, just saying
NO COVER. ALL MAN.
Fara nici o legatura cu nimic, mi-am dat seama cu cine seamana ola small dickie. Cu ala chel de la Ca$$a Loco
♪
Corect, doar că valoarea unui artist exponențial care a influențat prin munca sa generații următoare nu e o chestie subiectivă. Ea doar există.Waaagh! wrote:Nu exista valoare de sine statatoare a artistului (nereferindu-ma aici la calitatea lui umana, ci strict la ceea ce el concepe). Arta e o chestie subiectiva, capata valoare pentru cine e sensibil la ea in respectiva forma de manifestare.Fedaykin wrote: Nu prea cred ca trebuie sa fii neaparat fan ca sa apreciezi valoarea de sine statatoare a artistului, just saying
dump CHA