Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Păi tocmai de asta, mă gândeam că vor să pună și secrete, ar fi mișto fiindcă actual foarte puține clase chiar pot juca secretele cu utilitate reală. Paladin și hunter practic, iar paladinul e oricum cârpă în ladder, ori cu secrete ori fără tot aia e.
La mage mi se par mediocre, în cel mai bun caz își scot valoarea. Rar îți oferă un avantaj.
La mage mi se par mediocre, în cel mai bun caz își scot valoarea. Rar îți oferă un avantaj.
counterspell e un secret bun daca nu il joci in early (desi uneori il pui in early si nu e dezactivat pana in late. Si mare atentie la coin-ul adversarului cand utilizezi counterspell). Iti poate da un avantaj pe board mai ales cand oponentul incearca un aoe. Mirror entity e bun in late, dar uneori isi justifica prezenta si in mid. Restul sunt meh....
RIP Hunter. In curand o sa joace toata lumeaThe following balance change will be made in an upcoming patch:
Unleash the Hounds (Hunter) now costs 3 (up from 2)
Nu e chiar așa, probabil că va fi preferat Warlock-ul (aggro i mean). Hunterii erau populari fiindcă erau ieftini și puteau fi jucați de toată lumea, nu toți își permit Ramp/Miracle. N-or fi ele chiar control warrior dar totuși...
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mie mi se pare modificarea perfecta, chiar vorbeam pe Steam acum ceva vreme si spuneam ca ar trebui sa-l faca 3 mana, nu 4, 5 sau mai stiu eu cat. macar acum trebuie sa dea 5 mana hunterii ca sa-si faca combo-ul buzzard+hounds, which is fine by me. Si nu o sa mai gasesti cartea asta in absolut toate deck-urile de hunter ca pana acum, yay!

Warrior Weapon cu Deathrattle, RIP Zoo? Nici nu mai stiu.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Foarte interesanta treaba, il omori cu Ooze si ii activezi deathrattle-ul 

Sunt curios daca va aparea la un moment dat si Death Knight. Poate dupa Naxxramas? Sau o iau incet si cand ajung la Icecrown Citadel ne arunca in carca si DK-ul
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
eu cred ca Taz'Dingo merita un meme, da' inca nu stiu cum si unde s-ar potrivi. Any help?

- DarthZombie
- Dremora Lord
Memes are born on their own, not created as a result of a brainstorm.
Spoiler:
all trolls from the Warcraft are memorable btw[/URL]
Spoiler:
marvas » Mon May 12, 2014 1:01 pm wrote:eu cred ca Taz'Dingo merita un meme, da' inca nu stiu cum si unde s-ar potrivi. Any help?
1. To gain a (fairly) unfair advantage over an opponent very quickly (in a game)
Ex: I Taz'Dingo'd that n00b so hard he lost his shit
2. To cockblock
Ex: That guy Taz'Dingo'd me all night
3. (conform Urban Dictionary, si ceva destul de evident):
An exclamation of excitement or triumph used by the Troll race of characters in the online game World of Warcraft.
Orc Player: "We just killed the last boar we needed for this quest!"
Troll Player: "Tazdingo!"
primele doua-s sugestiile mele, deci luati-le ca atare
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
3-ul se potriveste cel mai bine pentru ca "Tazdingo" suna ca o exclamtie de genul "Bingo" sau "Combo".
Data trecuta am uitat sa va anunt din timp, asa ca pentru cei din Cluj si nu numai, in cadrul Tig Conva avea loc un campionat de Hearthstone, inscriere aici:
http://www.esportscluj.com/#!esports-at ... -2014/cnvh
Join or die, or both ^^
http://www.esportscluj.com/#!esports-at ... -2014/cnvh
Join or die, or both ^^
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

- joonior_bmf
Looky, looky. I've got a
My priest just got a boner
Spoiler for cookie:

- joonior_bmf
Mi-a cazut azi si o Auchenai. Velen ready for threesome

Vreau si eu Velen ca sa-mi fac Zetalot priest. Te urasc.
Momentan folosesc deck-ul asta:

Nu stiu exact cum as putea sa-l imbunatatesc; nu prea sunt multumit de Farseer si de Sen'jin, ce as putea sa pun in locul lor? Yeti+Argus? Inca un Cabal?
Momentan folosesc deck-ul asta:

Nu stiu exact cum as putea sa-l imbunatatesc; nu prea sunt multumit de Farseer si de Sen'jin, ce as putea sa pun in locul lor? Yeti+Argus? Inca un Cabal?
- joonior_bmf
^I ain't no expert, dar inclin spre Yeti + Argus. Daca nu ai un Cairne + Argus. Ai destul possession pe acolo.
New Shaman Card

6 mana double Leeroy, 8 mana Mind Control + another Sylvanas on the board, 8 mana pentru un Cairne si jumatate. E stricata rau cartea.

6 mana double Leeroy, 8 mana Mind Control + another Sylvanas on the board, 8 mana pentru un Cairne si jumatate. E stricata rau cartea.

Ar merge intr-un mage murlock deck... banuiesc...