South Park: The Stick of Truth

Discuții axate pe jocurile RPG.
Post Reply
TG
Cyberdemon

South Park: The Stick of Truth

Post by TG »

Review@PCGamer
WIT@RPS

I hate South Park but I love Obisidan, shoud I play this?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
reV
Pig Cop

Re: South Park: The Stick of Truth

Post by reV »

1. Urasc South Park
2. The South Park game is the biggest Fuck You! to humanity that has ever surfaced in the last 10 years
3. Did I mention how much I hate Shit Park?
4. nu.
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang :D
TG
Cyberdemon

Post by TG »

reV wrote: 2. The South Park game is the biggest Fuck You! to humanity that has ever surfaced in the last 10 years
Stai, asta sună bine. Explică. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
reV
Pig Cop

Post by reV »

TG wrote:
reV wrote: 2. The South Park game is the biggest Fuck You! to humanity that has ever surfaced in the last 10 years
Stai, asta sună bine. Explică. :)
E doar o parere personala. Stiu ca South Park (vrea sa fie) = comedie, da' deja toate poantele lor au devenit ridicole si dau in penibil, iar jocul nu e cu nimic diferit. Am inteles ca bug-urile colcaie si ca ar putea fi terminat in 10-11 ore, ceea ce, pentru un joc de 40 EUR e prea putin. Inca o chestie pe care am vazut-o repetata in mai multe locuri e faptul ca multe dintre cinematic-uri/scene sunt copy pasta din serie ('cause why not cut some corners).
Nu stiu. Mi se pare o tentativa ieftina de a mai capitaliza pe o franciza care deja incepe sa-si dea duhu (at fuckin' last) si care n-a mai fost amuzanta din 2003 incoace.
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang :D
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Chiar vroiam sa fac eu thread-ul. Pe 6 se lanseaza si fiind un fan infocat South Park il astept cu nerabdare. Deja am jonglat printre niste spoilere citind review-uri de console si totul pare fix pe gustul meu.

reV, why the hating? Ok, pricep ca nu-ti place serialul; fiecare are dreptul la o parere, insa ce cauti pe thread-ul unui joc facut dupa un serial care nu-ti place? South Park a fost si va fi love it or hate it, mai mult, unul dintre serialele care desi are n sezoane, vine cu chestii noi. Normal, dupa atata timp nu poti avea fiecare episod 100% original, insa aduc suficiente chestii in plus pentru a nu deveni plictisitor.

@TG, nu, nu ar trebui sa-l joci daca urasti South Park. Pentru ca din cate am vazut urmareaste linia serialului. Aceleasi glume, acelasi stil artistic, etc.
Acum, depinde destul de mult si de motivele pentru care urasti serialul. E din cauza personajelor in sine? E din cauza glumelor porcoase? Stilului artistic?
Nu vad cum cineva ar putea sa urasca serialul insa sa-i placa jocul. Dar na, pana nu pun mana pe el sa-l joc nu pot fi 100% sigur.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

A, nu, îl urăsc la fel ca 90% dintre toate sitcom-urile (animate sau nu) făcute vreodată. Nu am ceva special cu SP, merge câte un episod din când în când. Întrebam în ideea în care jocul e legat de serial și nu poți pricepe referințe sau așa ceva (dacă merge ca standalone).

Oh well, might as well give it a try sometime, mă irita mai mult Dungeon Siege și tot am jucat 3-ul.

Image
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Mi se pare mindblowing cat de fidele sunt look-ul si animatiile. Can't wait to try it.
Cat despre South Park, a fost un show revolutionar pentru inceputul anilor 2000 prin felul cum venea cu puncte de vedere neconventionale dar foarte ingenioase vizavi de evenimente curente. Acum s-au schimbat vremurile, e aproape imposibil sa surprinzi cu un episod despre Sochi Olimpics cand publicul a vazut deja toate glumele posibile pe reddit sau cine stie unde.
DreadWing
Headless Kamikaze

Post by DreadWing »

The Kotaku Review

Verdict "Should you play this game": Not Yet
Angrakkal
Headcrab

Post by Angrakkal »

South Park: The Stick of Truth este facut, in primul rand, pentru cei care inteleg umorul South Park. Mie inca mi se par amuzanti, fata de alte animatii fara idei. Primul joc facut dupa un serial animat in care nu joci vreo copie intr-o lume 3d, ci simti ca joci serialul.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Deci daca joci jocul asta si nu iti place, esti o persoana foarte, foarte trista.
Nu-l luati ca noul rpg care va ramane in istorie, luati-l ca unul dintre cele mai amuzante chestii pe care le-ati jucat ever. Si ma refer jucat, nu povesti interactive or whateva.
Ganditi-va cat de misto era Brutal Legend daca nu devenea un fel de rts in a doua parte. faceti x10 la caterinca si cam asta e south park.
concluzia: avem nevoie de jocuri in genul asta mai mult decat un nou joc din seria assassins creed, cod, battlefield, witcher, new blizzard game whateva...
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

L-am jucat si eu cam 5-6 ore. TG, stii ce ziceam ca daca nu-ti place serialul mai bine nu-l joci. Forget it. Joaca-l. E un joc excelent daca esti fan al serialului fara sa-ti placa RPG-urile si e un joc excelent daca nu esti un fan al serialului si-ti plac RPG-urile. Pentru mine, fan al amandurora, e fenomenal. Cred ca primul joc din ultima jumatate de an pe care-l joc non stop, fara pauze de tigara/cafea/iesit un pic pe afara. Umorul specific South Park este imbinat cu un still RPG foarte solid contruit si desi atat numele abilitatilor cat si efectele lor sunt foarte nostime, sunt de asemenea si foarte bine puse la punct, cu o balansare destul de atent gandita.
So far GOTY for me.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”