Sunt o grămadă de topicuri și mici glumițe care s-au pierdut cu închiderea vechiului forum. Ar fi fost frumos ca cineva să păstreze acele postări pentru posteritate. Putem să începem de acum. Eventual, cineva mai talentat ar putea să strângă toate postările și să facă un mash-up, să le combine într-o singură poză. Nu e de parcă ducem lipsă de persoane interesante pe forumul ăsta.
O să încep cu câteva postări scrise de neolith care cu siguranță nu este userul meu preferat pentru one linere-le lui. Nu e vorba de niciun crush aici. Totuși, aștept un telefon de la tine, mi-ar face o deosebită plăcere să ies ieșim la o cină romantică.
Bine ca n-a ales nimeni universul jocurilor video.
Nu-mi vine sa cred ca au reusit sa faca asa ceva doar cu 3 oameni, puteam sa jur ca sunt 4.
Mi s-a agatat firul de la maus de coltu mesei draq plm
Mai sunt și o grămadă de postări de-ale lui marvas, dar alea s-au pierdut odată cu închiderea vechiului forum și nu mai e așa amuzant de când e admin, ehehehe.Well, eu as fi ales vaginul lui Triss ca locatie preferata, dar nici lacul ala nu e rau.
Pe chester nu vreau să-l mai laud mult pentru că ne vedem destul de des irl și nu vreau să i se urce la cap.