Parfumuri, Eau de Buda et. co

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Fedaykin
Pig Cop

Re: Parfumuri, Eau de Buda et. co

Post by Fedaykin »

Unele se pupa foarte bine cu mirosul de dupa tigara, sincer.

Evident, depinde si de tigara. Una e sa miros a Lucky Strike, alta e sa ramana pe mine o aroma de Blackstone (care din cate tin minte are tutun de pipa)

l.e.: Brusc mi-am adus aminte de insertul lui Marius Ghinea din articolul de Mass Effect 3, referitor la Illusive Man
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Genial insertul ala :)
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Mahdi wrote:Sincer, nu îți recomand să cumperi nimănui un parfum, în afară de situația în care te însoțesc și au ocazia să-l testeze. Mi se pare o chestie intimă și personal nu îmi place să aleagă alții pentru mine (de altfel, am câteva sticle de parfum primite cadou cate stau întregi).
Meh, stiu si eu. N-am primit niciodata o sticla de parfum cadou dar mi-ar fi prins bine; n-am cel mai dezvoltat simt al mirosului si nicodata nu disting daca cei din jurul meu poarta parfum, sau e doar miros de sampon :lol: . Prin urmare habar nu am ce se poarta, ce e deranjant, ce e placut, ce e discret, ce e prea intens, w/e. Deci cand intru in supermarket si vad raftul de parfumuri, singurul criteriu dupa care ma pot ghida e pretul.

Prin urmare folosesc Str8 Red Code pentru day-to-day use.

Imi recomandati si mie ceva decent si folosit de catre mai toata lumea?
New phone, Houthis

Soundcloud
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

...chiar sunt corporatist, la naiba. :(
New phone, Houthis

Soundcloud
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Mai nu stiu. Eu sunt corporatist si nu ma dau cu parfum, doar deodorant.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mafio wrote:Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.
si eu la fel. ma dau cu parfum doar daca primesc vreunul. nu cumpar parfum. bine n-am nici bani hahahaha
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Imi recomandati si mie ceva decent si folosit de catre mai toata lumea?
Intra pe elefant sau aoro si cauta printre cele mai vandute si uita-te dupa ingrediente, cam ce ti-ar face placere sa simti.
De ex Calvin Klein si Hugo Boss in general sunt foarte OK si ieftinache.
Mafio wrote:Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.
Guess once you go "dandy", you never go back :(
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

(random hugo boss)
Note de varf: violeta, busuioc, bergamota;
Note de mijloc: cardamom, piper, scortisoara, nucsoara;
Note de baza: vetiver, lemn de santal, mosc.
Din lista de mai sus stiu cum miroase piperul...

Oricum, 100 RON... cred ca raman la ieftinaciunile mele de 20-30 de lei :lol:
New phone, Houthis

Soundcloud
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Cel mai ok e să mergi într-un mall, la Douglas, Sephora sau ce magazine or mai fi. Testezi acolo și vezi ce îți place. Nu mi s-a părut niciodată o idee bună să comand parfumuri pe net. Reviewurile nu înseamnă mai nimic pentru mine. Am citit adineauri câteva referitoare la ce parfumuri am mai avut. N-am mai văzut demult păreri atât de împărțite.

Cât despre preț, nu mi se pare exagerat de mult 200, maxim 300 lei, ținând cont că o sticluță mă ține un an sau chiar mai mult.
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Mărar wrote:(random hugo boss)
Note de varf: violeta, busuioc, bergamota;
Note de mijloc: cardamom, piper, scortisoara, nucsoara;
Note de baza: vetiver, lemn de santal, mosc.
Din lista de mai sus stiu cum miroase piperul...

Oricum, 100 RON... cred ca raman la ieftinaciunile mele de 20-30 de lei :lol:

http://www.aoro.ro/burberry/london-for- ... u-barbati/
http://www.aoro.ro/calvin-klein/eternit ... u-barbati/
http://www.aoro.ro/calvin-klein/euphori ... u-barbati/

Cateva exemple de flacoane la 20-30ml sub 100 RON, in afara de a cumpara mostre ca sa nu te risti deloc ai putea sa incerci asa.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Da, nu prea merge cumpărat un parfum după reviewuri sau aromele scrise pe cutie. Depinde cum îți gâdilă ție nasul și cum te stimuleaza.

Revealul ăla de CK pe care ziceam că l-am folosit vara asta pe mine mă duce cu nasul la o dimineață de vară, cu adieri de vânt prin geamul larg deschis. Iar când am mirosit 1milion m-am trezit într-un club, cu sclipici și basul pe ceafă. Dacă mă dau cu Bleu de Chanel, pot să fiu și în pijama tot îmbrăcat la costum mă simt.
Last edited by sebas on 15 Jan 2016, 16:20, edited 2 times in total.
dump CHA
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Singurul CK care merită mirosit este ăsta.

Image
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu când îl văd pe CK înghit repede dacă am ceva în gură, să nu mă înec de răs. De mirosit, nu l-aș mirosi decât la proțap.
dump CHA
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

@Mahdi: Recunosc ca apelez si eu la tactica aia, desi nu ma mandresc de ea, uneori e un rau necesar.
Na, mie unuia mi se pare aiurea sa probezi un produs dintr-un magazin, ca apoi sa pleci cu mana intr-un buzunar si sa ti-l cumperi din alta parte.
Da, stiu, preturi de chirie de Unirii. But still.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Dar nu e nicio tactică, de obicei cumpăr direct de acolo dacă îmi place ceva.
REMEMBER CITADEL
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

E una sa-ti placa pe moment (sau la maxim 3 minute), alta e sa-ti placa dupa 2-6 ore si iarasi alta sa-ti placa dupa 8-12... ca un parfum bun (adica unul care costa macar 200 ron la 30ml) ar trebui sa-l simti pe piele pentru circa 20-24 ore si sa ramana cu tine daca faci un duş fara savon.

In rest, il iei pentru tine, tu stii ce-ti place si ce vrei sa reprezinti... bine, in Romania nu cred ca se pune problema... dar intelegeti ideea.

Image

PS: Folosesc rar, exclusiv cand trebuie sa apuc un apus si rasarit fara sa mai trec pe la baza de operatiuni (casa/hotel/etc) - ocazii la care pot sa combin munca placuta cu placerea muncita.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ar trebui sa-l simti pe piele pentru circa 20-24 ore si sa ramana cu tine daca faci un duş fara savon.
Obsession-ul, Fahrenheit-ul si intr-o anumita masura 1881 indeplinesc cu brio partea asta
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Fix asta vor corporatistii si oamenii din clasa de sus sa crezi.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Fedaykin wrote:
ar trebui sa-l simti pe piele pentru circa 20-24 ore si sa ramana cu tine daca faci un duş fara savon.
Obsession-ul, Fahrenheit-ul si intr-o anumita masura 1881 indeplinesc cu brio partea asta
Pei da... eu's mare fan Fahrenheit :mrgreen: Totusi, trebuie remarcat faptul ca exista Fahrenheit clasic (pre-2012) si unul nou. Ala nou miroase mai cuminte, mai clasic (cu paciuli si fara benzina, meh) si tine mult mai putin. L-am luat din gresala, fara sa stiu ca baetii mai variaza reteta, il folosesc doar cand nu vreau sa irosesc ala pre-2012.

Obsession e ok, mie personal nu prea imi place sa miros a prajitura cu flori dar ii inteleg appeal-ul :evil:
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Post Reply

Return to “Cafenea”