Parfumuri, Eau de Buda et. co
Re: Parfumuri, Eau de Buda et. co
Unele se pupa foarte bine cu mirosul de dupa tigara, sincer.
Evident, depinde si de tigara. Una e sa miros a Lucky Strike, alta e sa ramana pe mine o aroma de Blackstone (care din cate tin minte are tutun de pipa)
l.e.: Brusc mi-am adus aminte de insertul lui Marius Ghinea din articolul de Mass Effect 3, referitor la Illusive Man
Evident, depinde si de tigara. Una e sa miros a Lucky Strike, alta e sa ramana pe mine o aroma de Blackstone (care din cate tin minte are tutun de pipa)
l.e.: Brusc mi-am adus aminte de insertul lui Marius Ghinea din articolul de Mass Effect 3, referitor la Illusive Man
Genial insertul ala 

Meh, stiu si eu. N-am primit niciodata o sticla de parfum cadou dar mi-ar fi prins bine; n-am cel mai dezvoltat simt al mirosului si nicodata nu disting daca cei din jurul meu poarta parfum, sau e doar miros de samponMahdi wrote:Sincer, nu îți recomand să cumperi nimănui un parfum, în afară de situația în care te însoțesc și au ocazia să-l testeze. Mi se pare o chestie intimă și personal nu îmi place să aleagă alții pentru mine (de altfel, am câteva sticle de parfum primite cadou cate stau întregi).

Prin urmare folosesc Str8 Red Code pentru day-to-day use.
Imi recomandati si mie ceva decent si folosit de catre mai toata lumea?
Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.
...chiar sunt corporatist, la naiba. 

Mai nu stiu. Eu sunt corporatist si nu ma dau cu parfum, doar deodorant.
- ola small dickie
- Big Daddy
si eu la fel. ma dau cu parfum doar daca primesc vreunul. nu cumpar parfum. bine n-am nici bani hahahahaMafio wrote:Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.
Intra pe elefant sau aoro si cauta printre cele mai vandute si uita-te dupa ingrediente, cam ce ti-ar face placere sa simti.Imi recomandati si mie ceva decent si folosit de catre mai toata lumea?
De ex Calvin Klein si Hugo Boss in general sunt foarte OK si ieftinache.
Guess once you go "dandy", you never go backMafio wrote:Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.

(random hugo boss)
Oricum, 100 RON... cred ca raman la ieftinaciunile mele de 20-30 de lei
Din lista de mai sus stiu cum miroase piperul...Note de varf: violeta, busuioc, bergamota;
Note de mijloc: cardamom, piper, scortisoara, nucsoara;
Note de baza: vetiver, lemn de santal, mosc.

Cel mai ok e să mergi într-un mall, la Douglas, Sephora sau ce magazine or mai fi. Testezi acolo și vezi ce îți place. Nu mi s-a părut niciodată o idee bună să comand parfumuri pe net. Reviewurile nu înseamnă mai nimic pentru mine. Am citit adineauri câteva referitoare la ce parfumuri am mai avut. N-am mai văzut demult păreri atât de împărțite.
Cât despre preț, nu mi se pare exagerat de mult 200, maxim 300 lei, ținând cont că o sticluță mă ține un an sau chiar mai mult.
Cât despre preț, nu mi se pare exagerat de mult 200, maxim 300 lei, ținând cont că o sticluță mă ține un an sau chiar mai mult.
REMEMBER CITADEL
Mărar wrote:(random hugo boss)
Din lista de mai sus stiu cum miroase piperul...Note de varf: violeta, busuioc, bergamota;
Note de mijloc: cardamom, piper, scortisoara, nucsoara;
Note de baza: vetiver, lemn de santal, mosc.
http://www.aoro.ro/burberry/london-for- ... u-barbati/
http://www.aoro.ro/calvin-klein/eternit ... u-barbati/
http://www.aoro.ro/calvin-klein/euphori ... u-barbati/
Cateva exemple de flacoane la 20-30ml sub 100 RON, in afara de a cumpara mostre ca sa nu te risti deloc ai putea sa incerci asa.
Da, nu prea merge cumpărat un parfum după reviewuri sau aromele scrise pe cutie. Depinde cum îți gâdilă ție nasul și cum te stimuleaza.
Revealul ăla de CK pe care ziceam că l-am folosit vara asta pe mine mă duce cu nasul la o dimineață de vară, cu adieri de vânt prin geamul larg deschis. Iar când am mirosit 1milion m-am trezit într-un club, cu sclipici și basul pe ceafă. Dacă mă dau cu Bleu de Chanel, pot să fiu și în pijama tot îmbrăcat la costum mă simt.
Revealul ăla de CK pe care ziceam că l-am folosit vara asta pe mine mă duce cu nasul la o dimineață de vară, cu adieri de vânt prin geamul larg deschis. Iar când am mirosit 1milion m-am trezit într-un club, cu sclipici și basul pe ceafă. Dacă mă dau cu Bleu de Chanel, pot să fiu și în pijama tot îmbrăcat la costum mă simt.
Last edited by sebas on 15 Jan 2016, 16:20, edited 2 times in total.
dump CHA
Singurul CK care merită mirosit este ăsta.

Eu când îl văd pe CK înghit repede dacă am ceva în gură, să nu mă înec de răs. De mirosit, nu l-aș mirosi decât la proțap.
dump CHA
@Mahdi: Recunosc ca apelez si eu la tactica aia, desi nu ma mandresc de ea, uneori e un rau necesar.
Na, mie unuia mi se pare aiurea sa probezi un produs dintr-un magazin, ca apoi sa pleci cu mana intr-un buzunar si sa ti-l cumperi din alta parte.
Da, stiu, preturi de chirie de Unirii. But still.
Na, mie unuia mi se pare aiurea sa probezi un produs dintr-un magazin, ca apoi sa pleci cu mana intr-un buzunar si sa ti-l cumperi din alta parte.
Da, stiu, preturi de chirie de Unirii. But still.
Dar nu e nicio tactică, de obicei cumpăr direct de acolo dacă îmi place ceva.
REMEMBER CITADEL
E una sa-ti placa pe moment (sau la maxim 3 minute), alta e sa-ti placa dupa 2-6 ore si iarasi alta sa-ti placa dupa 8-12... ca un parfum bun (adica unul care costa macar 200 ron la 30ml) ar trebui sa-l simti pe piele pentru circa 20-24 ore si sa ramana cu tine daca faci un duş fara savon.
In rest, il iei pentru tine, tu stii ce-ti place si ce vrei sa reprezinti... bine, in Romania nu cred ca se pune problema... dar intelegeti ideea.

PS: Folosesc rar, exclusiv cand trebuie sa apuc un apus si rasarit fara sa mai trec pe la baza de operatiuni (casa/hotel/etc) - ocazii la care pot sa combin munca placuta cu placerea muncita.
In rest, il iei pentru tine, tu stii ce-ti place si ce vrei sa reprezinti... bine, in Romania nu cred ca se pune problema... dar intelegeti ideea.

PS: Folosesc rar, exclusiv cand trebuie sa apuc un apus si rasarit fara sa mai trec pe la baza de operatiuni (casa/hotel/etc) - ocazii la care pot sa combin munca placuta cu placerea muncita.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Obsession-ul, Fahrenheit-ul si intr-o anumita masura 1881 indeplinesc cu brio partea astaar trebui sa-l simti pe piele pentru circa 20-24 ore si sa ramana cu tine daca faci un duş fara savon.
Fix asta vor corporatistii si oamenii din clasa de sus sa crezi.Mafio wrote:Chiar sunt singurul șau de pe lumea asta care nu se dă cu parfum? Toată viața mea am trăit cu impresia că parfumul este un lux rezervat corporatiștilor și oamenilor din clasa de sus, nu iobagilor ca mine.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Pei da... eu's mare fan FahrenheitFedaykin wrote:Obsession-ul, Fahrenheit-ul si intr-o anumita masura 1881 indeplinesc cu brio partea astaar trebui sa-l simti pe piele pentru circa 20-24 ore si sa ramana cu tine daca faci un duş fara savon.

Obsession e ok, mie personal nu prea imi place sa miros a prajitura cu flori dar ii inteleg appeal-ul

unde dai si unde doare unde dai si unde doare