Fallout 4
Re: Fallout 4
Nu e nevoie sa luati lucrurile asa personal.
E ok ca iubiti Fallout 4 sau orice alt joc de la Bethesda. E ok sa iubiti jeguri. Nimeni nu va opreste. Eu doar am spus un adevar.
Orice lucru, de orice natura, daca ii ignori defectele, o sa fie perfect. E pacat ca nu puteti sa intelegeti asta.
Sunt o gramada de jeguri care imi plac si mie. Daca ma uit chiar acum in lista mea de Steam descopar ca am o gramada de mediocritati care imi plac. Problema mea este ca jocuri de toata jena, care nu au aproape nici o calitate, sunt ridicate in slavi. Asta este o problema pe termen lung. Eu stiu ce este un RPG bun. Stiu ce este un FPS bun. Fallout 4 nici macar nu este un sandbox bun.
Si asta este singurul lucru care incerc sa il transmit. Acum, cand sunt atat de multe jocuri bune, nu este nevoie sa laudam un jeg jignitor. Puteti sa va bucurati de el. Doar ca trebuie sa realizati ca se poate mult mai bine.
E ok ca iubiti Fallout 4 sau orice alt joc de la Bethesda. E ok sa iubiti jeguri. Nimeni nu va opreste. Eu doar am spus un adevar.
Orice lucru, de orice natura, daca ii ignori defectele, o sa fie perfect. E pacat ca nu puteti sa intelegeti asta.
Sunt o gramada de jeguri care imi plac si mie. Daca ma uit chiar acum in lista mea de Steam descopar ca am o gramada de mediocritati care imi plac. Problema mea este ca jocuri de toata jena, care nu au aproape nici o calitate, sunt ridicate in slavi. Asta este o problema pe termen lung. Eu stiu ce este un RPG bun. Stiu ce este un FPS bun. Fallout 4 nici macar nu este un sandbox bun.
Si asta este singurul lucru care incerc sa il transmit. Acum, cand sunt atat de multe jocuri bune, nu este nevoie sa laudam un jeg jignitor. Puteti sa va bucurati de el. Doar ca trebuie sa realizati ca se poate mult mai bine.
Bethesda nu a mai făcut un RPG în sensul clasic de la Morrowind încoace. Ce au făcut este să găsească o formulă de joc struțocămilă, nici RPG nici Sandbox nici FPS, formulă care este delicioasă pentru gamerii mai casual care butonează o mână de jocuri pe an (toate AAA) și care nu s-ar atinge de-un Fallout2 nicicum.
Problema însă nu e la ei ci la tine, pentru că nu poți înțelege cum alți oameni pot aprecia ceva ce tu nu poți. Fallout 4, la modul obiectiv, este departe de a fi un jeg. Iar dacă ți-ai astâmpăra elanul porcăit ai vedea și tu limpede calitățile sale.
Că aceste calități sunt cu totul altele decât cele pe care le așteaptă un fan Fallout2, sau că sunt atipice unui RPG, asta e altă discuție.
Problema însă nu e la ei ci la tine, pentru că nu poți înțelege cum alți oameni pot aprecia ceva ce tu nu poți. Fallout 4, la modul obiectiv, este departe de a fi un jeg. Iar dacă ți-ai astâmpăra elanul porcăit ai vedea și tu limpede calitățile sale.
Că aceste calități sunt cu totul altele decât cele pe care le așteaptă un fan Fallout2, sau că sunt atipice unui RPG, asta e altă discuție.
dump CHA
Care sunt aceste calitati?
Ce părere ai despre Witcher 3?
Ce legatura are Witcher 3 cu Fallout 4?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Oh, no. They released the Fedaykin!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Nu conteaza, raspunde te rog la intrebare, daca esti amabilEsett wrote:Ce legatura are Witcher 3 cu Fallout 4?
*grabs popcorn and waits*
sebas wrote:Că aceste calități sunt cu totul altele decât cele pe care le așteaptă un fan Fallout2, sau că sunt atipice unui RPG, asta e altă discuție.
Nu, gresesti, el se raporteaza/asociaza cu criticile aduse de catre fanii F3, nu F2

"I love Fallout 3 and New Vegas so much that it feels very weird to say there is Fallout game i don't like. Fallout 4 is buggy mess and made the game completely different than Fallout 3 and NW. Question is why? Dialogues are now a lot worse, so is leveling up. And am i the only one who doesn't give a **** about building your own HQ?Doc wrote:Nu, gresesti, el se raporteaza/asociaza cu criticile aduse de catre fanii F3, nu F2![]()
Fanii F3 critica F4, lol. Incredibil. Asa a vazut asta, cica pe Metacritic.
This is just not a good game. How is it possible for Bethesda **** up Fallout game so badly? I'm not sure anymore do i even want new Elder Scrolls..."
De pe metacritic.com. E doar un exemplu. Intre multe altele. Daca alegi sa nu le vezi asta este problema ta.
In privinta The Witcher 3 daca imi vreti parerea o sa o postez pe forumul de Witcher 3. Aici vreau sa vorbesc despre Fallout 4.
Păi atunci vorbește, până acum n-ai zis nimic, lol. Cum ai descris tu jocul e corect, sunt de acord cu tine, de la Morrowind asta fac Bethesda, dar cine ești tu să alegi în mod arbitrar că ar trebui ca toată lumea să le urască jocurile? What is your point, man? Pentru că dacă îmi zici cum fanii Fallout 4 strică jocurile, am să mor de râs. Suntem într-o perioadă în care poți în 30 de minute să găsește RPG-uri noi, în stil clasic, cel puțin la fel de bune ca cele clasice. Deci care e problema?
Și cum folosești tu Metacritic ca să îți argumentezi părerea? Așa iau și eu un review care zice că F4 e cel mai bun joc din istorie și gata, te-am contrazis.
Plm, mie o parte din jocurile și elemente de gameplay Bethesda îmi fac scârbă, deci gândește-te cât de bine pui problema dacă până și haterii Bethesda te contrazic.
Și cum folosești tu Metacritic ca să îți argumentezi părerea? Așa iau și eu un review care zice că F4 e cel mai bun joc din istorie și gata, te-am contrazis.
Plm, mie o parte din jocurile și elemente de gameplay Bethesda îmi fac scârbă, deci gândește-te cât de bine pui problema dacă până și haterii Bethesda te contrazic.
Le vad si nu ma intereseaza.
De exemplu, citeam pe nerasuflate review-urile la Sam & Max. Dar nu mi-a placut niciodata sa le joc. Desi mi-am dorit sa-mi placa. La fel ca primele Fallout, 1, 2 si Tactics. Prea lente, prea '90s IMO. Atat putea tehnologia 386, sa faca niste ecrane frumos desenate cu niste pixeli care defileaza. Pentru mine asta inseamna adventure, acolo au ramas. Dar ar trebui sa fiu tampit, ca aia de pe Metacritic, sa fac bash cu niste jocuri doar pentru ca mie nu-mi place sa le joc, pentru ca eu vreau altceva. Te obliga Bethesda sa-ti faci HQ?
Acum ghici ce parere au majoritatea despre tine, lol
De exemplu, citeam pe nerasuflate review-urile la Sam & Max. Dar nu mi-a placut niciodata sa le joc. Desi mi-am dorit sa-mi placa. La fel ca primele Fallout, 1, 2 si Tactics. Prea lente, prea '90s IMO. Atat putea tehnologia 386, sa faca niste ecrane frumos desenate cu niste pixeli care defileaza. Pentru mine asta inseamna adventure, acolo au ramas. Dar ar trebui sa fiu tampit, ca aia de pe Metacritic, sa fac bash cu niste jocuri doar pentru ca mie nu-mi place sa le joc, pentru ca eu vreau altceva. Te obliga Bethesda sa-ti faci HQ?
Acum ghici ce parere au majoritatea despre tine, lol

Citez din postul meu de mai sus:"E ok ca iubiti Fallout 4 sau orice alt joc de la Bethesda."
Dar as vrea sa il criticati. Dur. Chiar daca il iubiti. Pentru ca altfel Bethesda nu va face niciodata ceva mai bun. Si Fallout 4 e un pas prea mult intr-o directie gresita. E prea FPS fara sa fie un FPS bun. E open world dar nu lumea e mai mica si mai putin atmosferica decat in Fallout 3 si New Vegas. Sistemul de dialog a fost distrus. Skill-urile au disparut. Sprea deosebire de Fallout 3 pe care l-am terminat si i-am apreaciat atmosfera, in jocul asta chiar nu e nimic. E gol de personalitate. Jignitor de prost.
Singurul argument posibil pe care ati putea sa il aveti este ca va place voua. Ceea ce e ok. Doar ca nu il face mai bun.
Dar as vrea sa il criticati. Dur. Chiar daca il iubiti. Pentru ca altfel Bethesda nu va face niciodata ceva mai bun. Si Fallout 4 e un pas prea mult intr-o directie gresita. E prea FPS fara sa fie un FPS bun. E open world dar nu lumea e mai mica si mai putin atmosferica decat in Fallout 3 si New Vegas. Sistemul de dialog a fost distrus. Skill-urile au disparut. Sprea deosebire de Fallout 3 pe care l-am terminat si i-am apreaciat atmosfera, in jocul asta chiar nu e nimic. E gol de personalitate. Jignitor de prost.
Singurul argument posibil pe care ati putea sa il aveti este ca va place voua. Ceea ce e ok. Doar ca nu il face mai bun.
A, ok am înțeles eu greșit. Deci trebuie să critici un joc pe care îl iubești și să zici că e de căcat. Atitudinea asta e într-adevăr cea corectă, care va duce la jocuri mai bune.
Am trăit să o văd și pe asta, nu are personalitate, al naibii ei Bethesda cum au avut până acum jocuri atât de pline de personalitate, cu sisteme de dialog mișto, iar fix acum au dat-o în bară.
LE:
Zomg, acum a zis fan al seriei. Ești fan al seriei Fallout? No kidding.
Am trăit să o văd și pe asta, nu are personalitate, al naibii ei Bethesda cum au avut până acum jocuri atât de pline de personalitate, cu sisteme de dialog mișto, iar fix acum au dat-o în bară.
LE:
Zomg, acum a zis fan al seriei. Ești fan al seriei Fallout? No kidding.
Trebuie sa critici un joc, cand exista lucruri de criticat, mai ales daca esti fan al seriei. Ceea ce in cazul Fallout 4 este necesar. Eu doar vreau sa mai vad un Fallout bun secolul asta.TG wrote:A, ok am înțeles eu greșit. Deci trebuie să critici un joc pe care îl iubești și să zici că e de căcat. Atitudinea asta e într-adevăr cea corectă, care va duce la jocuri mai bune.
Am si eu 2 intrebari de curiozitate:Esett wrote:Trebuie sa critici un joc, cand exista lucruri de criticat, mai ales daca esti fan al seriei. Ceea ce in cazul Fallout 4 este necesar. Eu doar vreau sa mai vad un Fallout bun secolul asta.TG wrote:A, ok am înțeles eu greșit. Deci trebuie să critici un joc pe care îl iubești și să zici că e de căcat. Atitudinea asta e într-adevăr cea corectă, care va duce la jocuri mai bune.
Care Fallout a fost cel mai bun? Ai jucat 1 sau 2?
Dintre cele clasice Fallout 2.
Dintre cele moderne Fallout: New Vegas si destul de aproape Fallout 3. Daca le vrei ca top:
1. Fallout: New Vegas
2. Fallout 2
3. Fallout 3
4. Fallout 1
5. Fallout 4
6. Fallout: Tactics
Am jucat toate jocurile din serie dar nu am terminat si Fallout: Tactics.
Dintre cele moderne Fallout: New Vegas si destul de aproape Fallout 3. Daca le vrei ca top:
1. Fallout: New Vegas
2. Fallout 2
3. Fallout 3
4. Fallout 1
5. Fallout 4
6. Fallout: Tactics
Am jucat toate jocurile din serie dar nu am terminat si Fallout: Tactics.
Sorry man, dar sa compari un joc cu o cutie goala nu e nici pe aproape de a fi argument. Critica nu inseamna a spune ca ceva e prost, ci sa vorbeti despre cum ar trebui sa fie un Fallout 4 care sa-ti placa.
Atatea discutii si nimeni nu a postat asta so far? Sunt dezamag.