Ce filme am mai vazut

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
Doc
Hammer Haunt

Re: Ce filme am mai vazut

Post by Doc »

Poate vine/se duce la tenis.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Eu pe CTP l-am vazut in trening doar in studiouri TV. Pe strada, in mall, la Opera sau la cabina de vot, omul este imbracat mai mult decat rezonabil.

Probabil ca este o manevra ca sa atraga un segment de populatie bine definit. Mare lucru ca nu consuma saorma in emisiune, pentru a mentine atentia aceluiasi segment mentionat anterior.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Adica? Ce segment?
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Pai, na, te uiti la el de ceva vreme daca observi ca poarta acelasi trening. Deci functioneaza!
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

chestr0ny wrote:Adica? Ce segment?
Acelasi pe care incearca sa-l cucereasca si Missy Elliott
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Image

PLUS

Image

= LOVE
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Am fost in seara asta la cinema la hateful eight. E bun in nisa aia de filme glumete tarantino. Desi e la fel de lung probabil ca django nu mi s-a parut la fel de penibil si tras de par si de minute de timp de orice poti sa tragi. Merge finutz toate cele 3 ore sau cat dureaza. Te tine. Apreciez settingul. Am o slabiciune pt western cu zapada. Vedeti the great silence. Desi nu se compara. Am apreciat si tenta de teatru a filmului. Acte, pauza instituita in film la mijloc plus ca filmul se deruleaza 90 la suta pe o singura scena, intr-un birt in mijlocul junglei albe. Intre viscol si fulgi ce cad prin tavan. E ok
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Serios, ma? Sigur nu era mai bine sa aiba 2 ore juma'? Juri? Sa mori tu? Nu de alta dar mi se pare exact genul de film care dureaza cu 30 minute peste "best before" (2 ore in loc de 1:30, 2:30 in loc de 2, 3 ore in loc de 2:30), genul domina industria de prin 2011.

De la Tarantino aveam asteptari mai mari - dar se pare ca odata cu Pulp Fiction a scos din el tot ce avea mai bun. Asta e, macar il glumeaza nisat pe ola small dickie. Aici ai ajuns, Tarantin-oule, auzi ba?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Sunt convins ca nu i se mai raceste borsul lui Tarantino de asteptarile tale inselate.
ola small dickie
Big Daddy

vulp wrote:Serios, ma? Sigur nu era mai bine sa aiba 2 ore juma'? Juri? Sa mori tu? Nu de alta dar mi se pare exact genul de film care dureaza cu 30 minute peste "best before" (2 ore in loc de 1:30, 2:30 in loc de 2, 3 ore in loc de 2:30), genul domina industria de prin 2011.

De la Tarantino aveam asteptari mai mari - dar se pare ca odata cu Pulp Fiction a scos din el tot ce avea mai bun. Asta e, macar il glumeaza nisat pe ola small dickie. Aici ai ajuns, Tarantin-oule, auzi ba?
Django mi se pare ca a durat prea mult. Prima jumatate fiind ok, a doua ducand spre penibil. hateful eight mi s-a parut ok si ca intindere si ca desfasurare

eu nu prea am mari asteptari de la tarantino ca tine. nu-s un fan. am asteptari ca un film tarantino sa iasa din galeata de jeguri plictisitoare blockbustere tipice si sa fie putin entertaining, putin original si putin amuzant. si asta a fost. django fiind asta doar jumatate din film.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

L-am văzut şi eu tot aseară. Clar trebuie văzut la cinema, nu vreo variantă dvd screener pe ecranul unui laptop. Imaginea şi coloana sonoră sunt superbe. În mare rezonez cu părerea lui ola - The Hateful Eight e mult mai bun decât Django Unchained. E mai concentrat şi mai puţin "all over the place" (deşi sunt destule chestii care zboară all over the place în film, heh). Mi se pare cel mai old school dintre filmele recente ale lui Tarantino. Din păcate are toate şansele să fie şi printre cele mai subapreciate ale sale. Părerile pe care le citesc sunt foarte polarizate. Trecând peste the obligatory butthurt politically correct crowd, am dat de verdicte şi opinii aiuritoare gen "e prea ca o piesă de teatru", "cum să explodeze capul aşa când tragi cu glonţul în el??" sau "lol ok, frate, dar care e morala poveştii??". Unii oameni nu ştiu să se bucure de o ficţiune pulp.
REMEMBER CITADEL
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Chiar asa, care e tâlcul acestei povesti?
ola small dickie
Big Daddy

Sa verifici si subsolul cand intri undeva.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Morala este ca o scatoalca arunca unei femei, la un anumit moment, are rostul ei, rost ce va fi dezvaluit in timp.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Morala e ca vorba multa e deopotriva arma si saracia femeii.
ola small dickie
Big Daddy

in seara asta am vazut in sfarsit Submarine.

https://en.wikipedia.org/wiki/Submarine_%282010_film%29

now this is my kind of movie. fuckin great! am devenit instant un fan al regizorului Richard Ayoade. acum planuiesc sa vad al doilea lui film, The Double

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Doubl ... 13_film%29
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Ma gandesc ca in mare partea ti-a placut si soundtrack-ul de la Submarine, ca doar e Alex Turner.
Mna, sa nu ai foarte mari asteptari de la The Double. Nu stiu, l-am vazut mai recent fata de Submarine, dar n-am ramas cu foarte multe lucruri de la el. Are o atmosfera un pic kafkiana, frizand suprarealismul, ceea ce ii da o nota originala, avand in vedere ca e o adaptare dupa o nuvela a lui Dosto, daca imi amintesc eu bine.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
ola small dickie
Big Daddy

da, soundtrackul il stiu de cand a aparut filmul, e misto, e alex turner. dadeam din maini si din picioare pe sub plapuma cand intrau melodiile. da, the double e dupa omul dedublat a lui dostoievski
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Murder Rap Inside the Biggie and Tupac Murders
2015

e excelent. pe imdb are 118 voturi. adica e si incredibil.

7.6/10
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”