VINE!

stef
Hammer Haunt

Re: VINE!

Post by stef »

A trecut o saptamana de cand am comandat, desi eram foarte rezervat in aceasta decizie pentru ca mai mult sau mai putin stiam ca ma va astepta o lunga asteptare. Daca revista nu imi va ajunge, o voi mai cumpara doar daca va aparea pe rafturile Altexilor, .
Image
9think
Space Invader

Post by 9think »

Se gaseste si pe supererou.ro, trimit si prin curier, cu ocazia asta puteti sa luati si niste comics-uri (Harap Alb continua, etc.):

http://supererou.ro/produse/nivelu-2-1/

Eu am comandat-o (pe nivelul2.ro) pe 14 ian., pe 19 ian. o aveam in cutia postala (Bucuresti). Nu am apucat sa o citesc, revin cand reusesc.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

:P 45 de lei. Sa vedem rapiditate, neica. Warp speed...
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Daca o mai comand inca odata de pe supererou.ro cred ca ajunge sa fie cea mai scumpa revista cumparata de mine ever.
68 de lei :D
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

de cand e pe supererou.ro? N-am vazut nici un anunt in legatura cu asta.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

O fi vreunu din asii din maneca lui Aidan :)
Sylvyo
Space Invader

Post by Sylvyo »

Pana la urma, cei care nu am primit revista in urma comenzii ce optiuni avem? Am dat comanda in urma cu 2 saptamani si tot nu am auzit nimic de la posta.
Sincer, nu prea imi convine sa arunc cu banii poate poate imi ajunge si mie comanda.
Image
Aidan_DKH
Headcrab

Post by Aidan_DKH »

Sylvyo wrote:Pana la urma, cei care nu am primit revista in urma comenzii ce optiuni avem? Am dat comanda in urma cu 2 saptamani si tot nu am auzit nimic de la posta.
Sincer, nu prea imi convine sa arunc cu banii poate poate imi ajunge si mie comanda.
Salut,
Pana acum am avut trei sau patru reviste cu retur, pe care le-am expediat inapoi catre ghinionisti. Din nefericire, de fiecare data situatia a fost urmatoarea: adresa incompleta sau gresita. Ca a gresit posta, ca a gresit cumparatorul...

O alta problema tine de estimarea timpului expedierii. Foarte multi sunt nerabdatori, inteleg asta, dar posta are niste timpi de livrare ciudati -- institutia asta nu functioneaza asemenea unui serviciu de curierat. Uneori a ajuns in 24 de ore din BV in Bucuresti, alteori a durat 2 saptamani. Nici eu nu mai inteleg ce se intampla :))

Sylvyo, da-mi un email cu datele comenzii pe adresa aidan@nivelul2.ro MC, mai fa si tu asta o data te rog. Utilizati "Hey Aidan, unde e revista noastra?" in Subject. Ma voi ocupa personal de problemele voastre luni, fiindca astazi este inutil sa mai ajung cu ele la oficiu. Tot numai luni pleaca.
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Ce tare...

Pe supererou.ro cand esti pe revista N2 apare la produse similare : Set 3 perechi chilotei . I lol'ed :)
Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Intrebare de herpa-derpa care nu a avut niciodata abonament la vreun ziar/revista/gazeta pana acum - daca saptamana viitoare il platesc, mai am sanse sa primesc primul numar?
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

am fost azi prin altex, am intrebat pe aia de pe acolo, habar n-aveau ce e nivelul2 :lol:
Image
Aidan_DKH
Headcrab

Post by Aidan_DKH »

kensky wrote:am fost azi prin altex, am intrebat pe aia de pe acolo, habar n-aveau ce e nivelul2 :lol:
Nu-i nimic, stiu baietii din conducerea companiei ;)
i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

kensky wrote:am fost azi prin altex, am intrebat pe aia de pe acolo, habar n-aveau ce e nivelul2 :lol:
Sa fim seriosi..oamenii aia care cica vand pe acolo habar n-au daca un produs este pe stoc, produsul fiind in FATA LOR, fiind nevoiti sa caute in calculator. Ca sa nu mai zic de intrebari tehnice sau minime cunostinte de engleza. Si vorbesc de baieti tineri. Cand am intrebat un baiat de pe acolo daca mai au World of Warcraft: Warlords of Draenor(spus clar,incet si raspicat) tipul a avut o reactie gen homo erectus (ungh) dupa care a continuat in genul mamei lui Cartman din South Park (what,what what???). Needless to say..mi-am pierdut 3-4 minute prin magazin ca sa-mi gasesc singur produsul. Unii angajati de acolo sunt pusi numai pe post de paznici .Cunostinte ioc..
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

La ce salarii au te miri ca stiu ce-s alea interjectiile si cum se folosesc...
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Sa stii ca nu sunt chiar asa rau platiti. Cunosc oameni(retards) care lucreaza pe acolo si nu se plang ca mor de foame.
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

In Severin in domeniu salariile sunt foarte mici, mai ciugulesc ceva bonuri daca fac targeturile unor producatori (targeturile globale de regula nu se fac)... in plus mai cumpara produse la 75-80% reducere si le dau mai departe, la lichidari de stocuri...
Zulu
Zergling

Post by Zulu »

A ajuns si la mine dupa vreo 10 zile de la comanda.

Intreaga, fara vreun defect, dar modalitatea de livrare nu este cea mai fericita. Plicul a fost lasat aiurea in scara blocului si putea sa o salte oricine, tinand cont ca e o scara circulata in genere de multi straini.
Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Doc wrote::P 45 de lei. Sa vedem rapiditate, neica. Warp speed...
Azi m-a sunat curierul, daca eram acasa la 12.00 o aveam :) deci exista distributie intr-o zi jumatate de la plasarea ei pe site :)
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Zulu wrote:modalitatea de livrare nu este cea mai fericita. Plicul a fost lasat aiurea in scara blocului si putea sa o salte oricine, tinand cont ca e o scara circulata in genere de multi straini.
Confirm. Mi s-a intamplat si mie sa dau de reviste in scara blocului; de obicei le saltam fara probleme.
Zulu
Zergling

Post by Zulu »

Troll somewhere else, neolith.

More on point: din punctul meu de vedere as prefera sa achit costul curieratului.
Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
Post Reply

Return to “Revista NIVELUL2”