Tigarete, tutun si alte lucruri din astea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Întrebări inutile
Eu mi-am propus sa fumez doar dupa ce plantez un copac. Am repopulat dealurile dobrogei. Vreau sa trec la nivelul urmator, sa fumez doar la nasterea cate unui pui panda.
Nu duda, poate nu e cazul tau. Eu vorbeam de niste cazuri generale. Tu stai pula pentru ca, pentru tine, sa fii treaz e naspa.vishu wrote:adica eu stau pula mereu doar ca sa fumez? cool.
Praise be to the muffalo tree.
- ola small dickie
- Big Daddy
adunati-va in jurul ascetului intelept si ascultati povetele lui.
Ascet? Negrule, eu vorbesc din experienta ^^ola small dickie wrote:adunati-va in jurul ascetului intelept si ascultati povetele lui.
- ola small dickie
- Big Daddy
consumi alcool pentru ca e naspa realitatea non-alcoolica?
SI CUM TE AI VINDECAT?
Asta fac si eu numai ca in loc de alcool sunt anime-uri.consumi alcool pentru ca e naspa realitatea non-alcoolica?
discutia asta devine prea dura pentru mine
M-am plictisit. Nu m-am vindecat niciodata, doar am redus de la starea normala la ceva extraordinar. Things are only fun in moderation.vishu wrote:SI CUM TE AI VINDECAT?
Si eu care credeam ca ele au o problema cu mine. Daca nu citeam postul lui Ola, ramaneam in intuneric pentru toata viata. Acum ca am fost iluminat, pasesc voios pe cararile ispasirii pacatului comis.ola small dickie wrote:Cred ca stef are o problema cu sexul opus
Jocurile video si animeurile au o relatie complementar alternativa: jocurile fac creierul si muschii neuronici mai ageri, contracarand efectul amortirii si plafonarii creierale, iar animeurile induc o stare euforica indescriptibila si imposibil de refuzat.vulp wrote: Fumatul si alcoolul au o relatie sinergetica multivalenta: tigara face creierul si muschii mai ageri, contracarand efectul vasodilator al alcoolului - in timp colaboreaza in executarea planurilor cancerigene (la gura si faringe efectul lor este multiplicativ - lalaringe si esofag doar se adauga procentele).
Astea fiind zise, dupa ce m-am lasat de fumat grosso modo, patru ani inca mai bagam smoky treat-ul la beut. Deci da.
In concluzie, dupa ce m-am jucat atatia ani jocuri pe calculator, mi-am dat seama ca tot atatia ani am pierdut fara animeuri. Dar inca nu e prea tarziu...
Anime-urile sunt Dwarf Fortress-ul televizionarii. Supposedly they're the best shit ever, numai ca trebuie sa le inghiti impreuna cu atat rahat ciudat incat te intrebi daca nu-si bat joc de inteligenta ta; Nu e de mirare ca otaku e termen peiorativ.
Obligatoriu (@0:50):
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
De ce credeai ca fetele au o problema cu tine?stef wrote:Si eu care credeam ca ele au o problema cu mine. Daca nu citeam postul lui Ola, ramaneam in intuneric pentru toata viata. Acum ca am fost iluminat, pasesc voios pe cararile ispasirii pacatului comis.ola small dickie wrote:Cred ca stef are o problema cu sexul opus
Vreo 10 ani de baut = o sa mori, vomitandu-ti ficatul, pe la 60-65 de ani.
Si ce om era. Si tanar inca. Nici n-apuca pensia. Pacat de el. Stia cineva ca asta se tinea ghizdav, intr-o veselie bahica, pe la 20-30 de ani?
Si ce om era. Si tanar inca. Nici n-apuca pensia. Pacat de el. Stia cineva ca asta se tinea ghizdav, intr-o veselie bahica, pe la 20-30 de ani?
Re: Tigarete, tutun si alte lucruri din astea
Eu credeam ca cei care devin alcoolici inraiti capata superputeri pana sa ii omoare alcoolul. Stiu ca betivul de la mine de la tara avea obiceiul sa doarma iarna prin santuri in zapada si nu patea nimic.
Nu cred ca se exclud una cu alta...
Asta imi aduce aminte de un alt alcoolic vesel, o ruda prin alianta. Omu, miner, pensie babana, afla pe la 57 de ani ca mai are vreo 4 luni de trait. Te resemnezi, iti pui lucrurile in ordine, si crapi, nu? Ei bine, nu. S-a dus omul la doua banci, a luat cati bani putea sa ia cu pensia lui de 35 de milioane, si 3 luni n-au mai stiut ai lui nimic de el - mare, munte, pilule, femei. A venit acasa, dupa aia, a crapat, conform graficului, si acum ai lui sunt in procese cu bancile
Epic, sau ce?
Asta imi aduce aminte de un alt alcoolic vesel, o ruda prin alianta. Omu, miner, pensie babana, afla pe la 57 de ani ca mai are vreo 4 luni de trait. Te resemnezi, iti pui lucrurile in ordine, si crapi, nu? Ei bine, nu. S-a dus omul la doua banci, a luat cati bani putea sa ia cu pensia lui de 35 de milioane, si 3 luni n-au mai stiut ai lui nimic de el - mare, munte, pilule, femei. A venit acasa, dupa aia, a crapat, conform graficului, si acum ai lui sunt in procese cu bancile

ba astea sunt cazuri ma. cum de altfel sunt si cazuri cu betivii daia de traiesc 100 de ani. nu trebuie sa generalizam. cum si cu nea caisa ala cu super puteri de dormea iarna prin santuri. aveam si eu un vecin la tara care a adormit in curte iarna si l au ingropat peste 3 zile. deci nu se aplica la toti.
mi s a facut pofta de niste beri
mi s a facut pofta de niste beri
Daca ar fi baut mai mult poate n-ar fi patit asta.aveam si eu un vecin la tara care a adormit in curte iarna si l au ingropat peste 3 zile
da . a adormit de oboseala
Sounds like the way I want to go.Doc wrote:S-a dus omul la doua banci, a luat cati bani putea sa ia cu pensia lui de 35 de milioane, si 3 luni n-au mai stiut ai lui nimic de el - mare, munte, pilule, femei. A venit acasa, dupa aia, a crapat, conform graficului, si acum ai lui sunt in procese cu bancileEpic, sau ce?