Chestii pe care le urasc azi
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Chestii pe care le urasc azi
Ai uitat "multumesc mult, si dvs."
Oricand poti raspunde "Fie ca Sf Ion sa te gaseasca inconjurat de cei dragi, cu o lumanare la capatai".
Oricand poti raspunde "Fie ca Sf Ion sa te gaseasca inconjurat de cei dragi, cu o lumanare la capatai".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Urmeaza 3 saptamani de dat teste pentru incheiat de medii. Much fun such math.
NU MI MAI MARESTE ASTA SALARIUL FMMMM
vrei sa fii ucenicul meu?
Nu imi aminti, au spamat astia de la munca grupul de skype 30 de minute doar cu glume cu Cristi, simteam nevoia sa trec pe la fiecare in parte si sa rup fiecare deget folosit pentru a tasta glumele alea infecte.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ieri la fotbal a povestit unu faza cu Ba Cristi si cu Cristiano Ronaldo ca si cum ar fi pe bune. Credea ca e pe bune. "Ati vazut ma? un cocalar roman prin Spania s-a intalnit cu Cristiano Ronaldo si urla la el Ba Cristi, Ba Cristi baaa. Hahaha ce lache." Si eu am intrebat daca Cristiano Ronaldo i-a raspuns. Si el: "eee cum dracu sa-i raspunda ma?"
Eu am avut ceva ședință la lucru azi și un coleg a ținut neapărat să le arate videoul la toți. Mamă ce-au mai râs normicii. Hold me, bros.
REMEMBER CITADEL
- ola small dickie
- Big Daddy
Inca o data se confirma ca lachitoii sunt in toate paturile societatii. De la lachetii din Constanta cu care joaca fotbal ola small dickie pana la nivelurile inalte de tip corporatist office din Bucuresti.
^Om cu mintea la cap.
Nu cauta, mai bine sa nu-ti incarci sectoarele neuronice cu balast si glume rasuflate. Dar poate e prea tarziu, posibil ca deja sa fi vazut blasfemia din filmulet.
Nope, inca nu. A fost genul de zi in care ai timp sa intri doar un minut sau doua pe Reddit la birou, in rest only (pretending to) work.
I'm livin' in a love shadow
da voi stiati ca pe ala muscat de caine il cheama titel?
- ola small dickie
- Big Daddy
Cand salut oameni trecand pe langa mine si nu ne nimerim la salut gen: "Buna ziua!" - "Buna dimineata!" sau "Buna ziua!" - "Buna seara!". Mama, oribil! Imi distruge complet urmatoarele 5 minute din viata.