"Iata aceste comentarii random de pe hotnews QED BITCHESSSSSSSSSSS"
Aia cu poluarea strazilor e superba. Probabil cel mai idiot contra-argument posibil, iar tu te entuziasmezi cand il citesti. Incredibil.

http://www.romania-insider.com/buchares ... eas/57496/Aia cu poluarea strazilor e superba. Probabil cel mai idiot contra-argument posibil
Da, nici pe asta nu am inteles-o. Restaurantul nu mai permite fumatul => acolo vor fi multi fumatori. ???Doc wrote:Acum pentru ca nici un restaurant nu mai este de fumatori riscul sa dai peste fumatori atunci cand intri CU COPIII in restaurant este mai mare.
Si trebuie sa ramai si tu la o tigara cu ei sau cum? Nu inteleg plangerea.Mărar wrote:Se refera la fumatori care stau random la intrare.
Tocmai faptul ca fumul de tigara e "the least of the concern" pt "sanatatea publica". Dar aparent in cazul tau e nevoie de a bloody schematic.Da un CTRL-F in articolul ala dupa "cigarette", "smoke" si "smoking", apoi zi-mi ce legatura are cu discutia de fata. Am zis eu ca NU am fi? De ce mi-ai dat linkul ala?
Niste shai care ies la o tigara pe balcon contribuie la poluarea Bucurestiului. Right
Eu personal, fumator fiind, as milita pt interzicerea fumatului pe strada, trotuar, parcuri si alte spatii publice in care de voie-nevoie circuli.Ca nu militati pentru spatii separate. Nu militati pentru baruri de fumatori si nefumatori. Nu militati pentru ceva care sa ne lase sa convietuim. Nu militati pentru o lege deja existenta, dar care nu e pusa in aplicare
Nope, eu sunt Unu-asa-de-deranjat-de-fumatori, pur si simplu. Ce vina are fumul? Sunt convins ca in 15-20 de ani fumatul va fi cu totul scos in afara legii, atunci cand o sa lasati naiba fumatul, fie din lipsa banilor, fie in sfarsit veti fi constientizat pericolele samd. Sau, oricum, in 15-20 de ani sper sa deveniti o minoritate complet nesemnificativa. Gen aia care acum se taie cu lama sa para cool.Foxman wrote:astia asa-de-deranjati-de-fumul-altuia?
Pentru a zecea oara, textul legii nu e "nu mai fuma DELOC". Textul legii e "nu mai fuma in spatii publice inchise". Atat. Pe strada, in fata/spatele barului si la tine si alti prieteni/rude acasa poti sa fumezi pana nu mai poti. Ce-i asa greu? De ce tot insisti sa afirmi ca Big Brother iti interzice COMPLET fumatul? E un neadevar.Foxman wrote: "mie nu-mi place ce faci atunci cand ce faci tu ma deranjeaza pe mine, asadar n-ar mai trebui sa mai faci asta DELOC, nici chiar atunci cand NU ma deranjeaza pe mine"
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 28 guests