VINE!
Re: VINE!
O sa fie anunt, fii pe pace. De ce nu o comanzi de pe site? Revistele pierdute sau stricate sunt exceptii, nu reguli, iar Posta Romana e chiar ok. Ti-o zice cineva care a trimis zeci de colete, in tara, UE, SUA si Canada.
I'm livin' in a love shadow
In cazul meu e practic imposibil prin posta. Livrarea la usa pica pentru ca nu sunt niciodata acasa in orarul de livrare. Cutia postala e prea mica sa acomodeze revista, impaturita sau nu + scara de studenti manelisti dubiosi inseamna risc mare sa fie furata. Livrarea cu Oficiu Postal ca destinatar ar fi ideala, doar ca pentru metoda asta posta nu are un mijloc de instiintare, ar trebui sa merg zilnic la oficiul postal si sa stau o ora la coada ca sa intreb daca am primit colet, sau sa ma bag in fata si sa ma injure si sa-mi puna piedica pensionarii care stau sa-si plateasca gazul.
Oricum, faptul ca revista exista e priceless, o s-o obtin eu cumva eventual.

Oricum, faptul ca revista exista e priceless, o s-o obtin eu cumva eventual.
Vezi si tu pe aici cine mai e din orasul tau si o comanzi pe adresa respectivului, apoi va intalniti si profit!
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
N-am nicio problemă cu Poșta, chiar o prefer în loc de curier (e mult mai ieftin). Problema cu îndesatul în cutia poștală cred că ține de regimul în care e trimisă. Am mai spus asta și sper că cineva care e implicat în procesul de livrare o să citească: nu e mai ok să trimiteți revistele în regim de recomandată? În felul ăsta e obligatorie confirmarea de primire. Dacă poștașul nu te găsește acasă, îți lasă hârtiuță în poștă. Din experiența proprie, costurile nu sunt cu mult mai mari.
REMEMBER CITADEL
Normal, la numarul viitor o sa incerc sa iau legatura cu Marvas.Cristan wrote:Vezi si tu pe aici cine mai e din orasul tau si o comanzi pe adresa respectivului, apoi va intalniti si profit!
Exact!Mahdi wrote:N-am nicio problemă cu Poșta, chiar o prefer în loc de curier (e mult mai ieftin). Problema cu îndesatul în cutia poștală cred că ține de regimul în care e trimisă. Am mai spus asta și sper că cineva care e implicat în procesul de livrare o să citească: nu e mai ok să trimiteți revistele în regim de recomandată? În felul ăsta e obligatorie confirmarea de primire. Dacă poștașul nu te găsește acasă, îți lasă hârtiuță în poștă. Din experiența proprie, costurile nu sunt cu mult mai mari.
Mie mi-au spus de la posta (dupa cel putin 5-6 telefoane) ca degeaba tot sun sa intreb de colet pentru ca probabil revista nu a fost trimisa in regim de colet ci in regim de corespondenta. In acest din urma caz factorul postal aka agentul postasul e raspunzator de comunicarea corespondentei si prin urmare sa iau legatura cu el (lol!).
Pana la urma am dat de el si mi-a adus revista. Asadar Posta Romana nu functioneaza peste tot la fel de bine. As prefera orice alta metoda numai prin posta nu. Probabil o sa o comand prin curier data viitoare, dar mi se pare exagerat de scump (ajungi la 40 si ceva de lei pentru o revista)
Iti dai seama ca O SA FIE ANUNT. Asa cum a fost anunt cu supererou.ro.chestr0ny wrote:O sa fie anunt, fii pe pace.

^ Deci o sa fie anunt la doua saptamani dupa ce revista va fi disponibila altundeva
Eventual un anunt fara cacofonii

- ola small dickie
- Big Daddy
cacofoniile are overrated. deja mai jenant mi se pare sa incerci sa eviti o cacofonie decat sa spui una. eu sunt ok cu cacofoniile
cum ar fi daca ar fi si revista pe olx eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? 

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Luni apare revista....nu primim si noi un teaser ceva??
Aia era gluma mea.

Nu avem probleme cu cacofoniile, in sensul ca nu avem nicio jena.Doc wrote:^ Deci o sa fie anunt la doua saptamani dupa ce revista va fi disponibila altundeva![]()

Care a zis luni? Clar, tre' sa avem o discutie cu omul de la newsletter...Pr0p0lis wrote:Luni apare revista....nu primim si noi un teaser ceva??
Cineva a zis ceva, odata, legat de 15 februarie, si de 15 ca data la care se doreste sa apara numerele, numar de numar.