Umorul romanesc

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
.chester
Dremora Lord

Re: Umorul romanesc

Post by .chester »

Am auzit ca te superi usor.
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Cumva, sunt sigur ca in imensitatea numita "the internets" exista un topic unde niste cineva ca chester si ola se plang, in limba lor nativa, ca umorul din tara lor este o gramada imensa de balega aburinda si ca nu se poate ridica niciodata la calitatea umorului romanesc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

@chester

I'm still working on improving that.
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

McWilliams wrote:Cumva, sunt sigur ca in imensitatea numita "the internets" exista un topic unde niste cineva ca chester si ola se plang, in limba lor nativa, ca umorul din tara lor este o gramada imensa de balega aburinda si ca nu se poate ridica niciodata la calitatea umorului romanesc.
O fi vorba de Republica Moldova...
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Mai, nu cred. Chestii de genul "umorul nostru nu este suficient de cult pentru mine" par mai degraba probleme demne de tarile G7. Dar la fel de corect este ca pana si Rep Moldova are internet.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Foxman wrote:Creative Monkeyz, Ovidiu Eftimie, piticigratis, Dan Alexe.
ai de capu meu :))))
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

rdo wrote: ai de capu meu :))))
ai de capu meu ce inutil esti pe threadul asta.

Ma asteptam ca marii umoristi cu gusturi fine care vin si se caca pe gusturile mele in umor sa vina cu contraexemple, cu lista lor mult superioara listei mele. Pana acum nu e decat strambat din nas dar fac pariu ca daca raspundeai si tu cu o lista, era ori cretinism sinistru gen Doru Octavian Dumitru ori pretentious crap la care nu rade nimeni. Ai de capu' meu.
Praise be to the muffalo tree.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Pretentious crap zici atunci cand nu intelegi gluma. :lol:
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Totusi, ai scris acolo pe unul care se identifica cu "noi punem cul in testicul" drep amuzant. Asta invalideza tot post-ul.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Foxman wrote:Ma asteptam ca marii umoristi cu gusturi fine care vin si se caca pe gusturile mele in umor sa vina cu contraexemple, cu lista lor mult superioara listei mele. Pana acum nu e decat strambat din nas dar fac pariu ca daca raspundeai si tu cu o lista, era ori cretinism sinistru gen Doru Octavian Dumitru ori pretentious crap la care nu rade nimeni. Ai de capu' meu.
In capul listei tale de "umoristi romani" e Creative monkeyz. Mai avea rost sa zic ceva? :lol:
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

As dori ceva reviewuri, la muzica si filme, pe youtube. Gen theneedledrop sau earthling cinema (de pe wisecrack, vezi aici). Cred ca romanii se pricep la reviewuri. Si la umor critic. Dar nu sunt pe youtube. Si nu e de parca iti trebuie super mega fundatie academica si baeti sa te sprijine - gagiu de la needle drop lucra la o pizzerie inainte.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Foxman wrote:[...]
Ma asteptam ca marii umoristi cu gusturi fine care vin si se caca pe gusturile mele in umor sa vina cu contraexemple, cu lista lor mult superioara listei mele. Pana acum nu e decat strambat din nas dar fac pariu ca daca raspundeai si tu cu o lista, era ori cretinism sinistru gen Doru Octavian Dumitru ori pretentious crap la care nu rade nimeni. Ai de capu' meu.
Foxman, am impresia ca te cam lupti cu morile de vant. Dar continua, poate iti vei da seama mai tarziu.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

stef wrote:
Foxman wrote:[...]
Foxman, am impresia ca te cam lupti cu morile de vant. Dar continua, poate iti vei da seama mai tarziu.
Don Foxote si Stefano Panza
Post Reply

Return to “Cafenea”