Laudati-va

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Laudati-va

Post by ola small dickie »

this has awesome fail potential. i can sense it
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu înțeleg. Încerci să zici că RaptoR tatuat, cu mâna pe mouse-ul RAT și tastatura CYBORG, ventilatoarele turate în carcasa NINJA, ar putea fi altfel decât extrem de badass?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Romanul tanar care se stabileste in Spania poarta de obicei: pantaloni de "trening", tricou alb sau roz pe care apar scrise cuvinte precum Denim/Urban/Life, adidasi sport de firma (!!!), ochelari de soare asezati pe crestet si tatuaj. Raptor, sa ne spui cate din cele de mai sus le bifezi ca sa stim cat de aproape esti de transformarea completa.

Daca tot ai luat-o pe drumul asta, decat un trandafir sub care sa scrii Camelia, mai bine direct o camelie. Era mai subtil cumva, mai personal.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

@marvas, imi pare rau, dar nu sunt romanul tipic care se stabileste in Spania. Urasc din tot sufletul romanii tipici care se stabilesc in Spania pentru ca din cauza lor, noi cei 1% care nu suntem romani tipici care ne stabilim in Spania trebuie sa suferi prejudecati. Deci nimic de tricouri roz cu Denim sau ¨De puta madre¨. Nici BMW n-am, inca. Si nici la cules de capsuni nu sunt, din pacate, desi mai mult sau mai putin domeniul in care lucrez depinde foarte mult de acestea.
Asa ca din toate cele mai de sus, din pacate doar tatuajul. Pe viitor insa... nu se stie niciodata :)
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lasand la o parte tatuajul, de ce ai o poza cu Becali la avatar?
I'm livin' in a love shadow
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

RaptoR wrote:Nupe, mi-am tatuat ceva foarte gay, un trandafir galben, alaturi de o inima rosie si numele partenerei.
Numele partenerei e scris cu albastru?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

RaptoR wrote:Asa ca din toate cele mai de sus, din pacate doar tatuajul.
pics or it didn't happen.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Daca ai cont pe facebuci ma gasesti acolo :)

@chester, de cand era moda cu ciobanii la avatar. am uitat sa-l scot. Nici nu observasem ca inca il am, azi cand ajung acasa il schimb.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

RaptoR wrote:il schimb.
Poti sa-l pui pe Borcea...
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Eu cand am vrut sa ofer o dovada infailibila de dragoste si afectiune fata de partenera, i-am oferit un bonsai. Dar probabil ca merge si cu tatuaje.

Sa fi fost in locul ei, insa, as fi mers la shopping de banii aia, iar drept tatuaj te-as fi dus la cattle branding.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Realizezi ca tatuajul e facut ca dovada de afectiune 10% si pentru faptul ca vroiam eu un tatuaj 90%. Nu vroiam ceva anume. Vroiam un tatuaj. Vroiam sa vad cum e experienta de a te tatua. I'm crazy like that :)
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

^Crazy guy over here, watch out!
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Again, may I suggest cattle branding, without a strap of leather between the teeth? Si sa faci bine sa alegi XXX ca model.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

RaptoR wrote:Realizezi ca tatuajul e facut ca dovada de afectiune 10% si pentru faptul ca vroiam eu un tatuaj 90%. Nu vroiam ceva anume. Vroiam un tatuaj. Vroiam sa vad cum e experienta de a te tatua. I'm crazy like that :)
Hmmm si eu m-am abtinut de la caterinca mai mare pentru ca ma gandeam, na, nu e frumos sa fac misto de gestul de iubire al unor oameni, chiar fiind un tatuaj. Asa am fost eu educat. Chiar cautasem pe net semnificatia trandafirului galben pentru ca stiam ca inseamna de naspa si cand am vazut ca e de naspa vroiam sa postez and shit dar m-am abtinut. Acuma ca zici ca de fapt 10 la suta iubire si 90 la suta dorinta ta de a fi intepat de ace si de a avea o mazgaleala pe piele....liber la caterincaaaaaa. eh parca nu mai am chef cum aveam de dimineata.

later edit: am vazut acum tatuajul pe facebook.

:lol:

e pe viata? sper sa fie. tatuajul adica
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

L-am vazut si eu. Superb. Zici ca l-ai pus pe ala sa caute doua clipart-uri pe un site de-ala de facut poze sclipicioase pe care le puneau fetele pe hi5 in liceu si apoi ti le-a tatuat pe gamba. Caterinca! Sa-l porti cu placere. :lol:
ola small dickie
Big Daddy

Sa-l porti cu placere!
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Caterinca aside, pozele pe care le-am facut chiar nu-i fac cinste. Adica, na. Mie imi place. Ma uit acum peste pozele facute si yeah, iti dau dreptate cu clipart-ul. Dar nope. Nu e deloc "sclipitor". O sa mai pun poze dupa ce nu mai e nevoie sa-i dau cu crema, eventual poze facute afara, fara lumina artificiala. Like someone gives a shit :)

Actually, here goes nothing...
It really looks better IRL. way better. Not that glossy...
Anyways, I like it. that's good enough :)
(Fara blitz insa inca am destula crema pe el, deci mai lucios decat o sa fie la final)
Spoiler:
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

cei care aveti facebook va rog sa confirmati daca Raptor poarta ochelari de soare pe crestet.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Eu daca mi-as tatua vreo inima vreodata, ar fi asa, una cu capete de artere, cum arata o inima cand o scot aztecii din pieptul sacrificatului...
Post Reply

Return to “Colțul vesel”