Ultimul joc terminat, thread cu note
Re: Ultimul joc terminat, thread cu note
Am o bomba de controller Speedlink care merge ok in orice joc am incercat, mai putin in Dark Souls.
I'm livin' in a love shadow
Cred ca poti sa incerci un emulator de xbox controller ca sa iti vada controller-ul generic ca controller de x360. Ceva de genul asta:
http://www.fairlyangrymike.com/how-tos/ ... c-gamepad/
http://www.fairlyangrymike.com/how-tos/ ... c-gamepad/
Yup, am incercat si cu ala, dar totusi ceva nu ii convenea lui Dark Souls si nu prea mergea sa fac altceva in afara de mers, sarit si un atac basic. Nu am avut rabdare sa ii fac un troubleshooting prea detaliat, mai ales ca nici nu prea aveam timp de Dark Souls, asa ca l-am lasat in plata Domnului, convins fiind ca un controller Xbox adevarat imi va rezolva toate problemele. Inca nu am apucat sa-mi iau, dar e mai bine asa. Dark Souls merita atentie nestavilita, or eu nu prea ii pot oferi asa ceva in aceasta perioada.
I'm livin' in a love shadow
Right, eu l-am jucat de vreo 3-4 ori înainte de SPOILER și doar aia mi-a rămas în minte. Da parcă era la un fel de răsărit/apus, pe roșu, nu chiar zi precum în Firelink, par egzampăl. Oh well... trebuie să mai dau o tură prin el, mi s-a făcut pohtă.
Waaagh! wrote:Hmmm
Poate ar fi trebuit sa mentionez in comentariul de ieri ca imi place foarte mult povestea din ds2. Din nou, pacatul e ca lipsa de coerenta si sentiment din majoritatea nivelurilor au taiat mult din potentialul ei.Spoiler for :O buna parte din gradina e accesibila si in aventura cu Artorias, iar plimbarea are loc ziua. Gazele canta si acolo and it's still a p awesome place. Mai ales ca dupa ce faci putin curat poti sa te plimbi in pace & enjoy the gorgeous view.
Dammit, evident că mi-ați făcut și mie poftă! There goes my backlog priority list!
Am să-l încerc cu Steam Controller. Feedbackul haptic cred că va adăuga la feelingul cărnos al luptelor.
Am să-l încerc cu Steam Controller. Feedbackul haptic cred că va adăuga la feelingul cărnos al luptelor.

dump CHA
Alright boyz, deci e aranjat, rejucam toti ds1. Stiti ca vreti. Nu aveti de ce sa va impotriviti.
NO COVER. ALL MAN.
So yeah, am terminat si eu aseara Dark Souls. De impresii nu cred ca e nevoie fiindca toata lumea stie cat de awesome e. Singura chestie pe care vreau sa o punctuez e ca a doua jumatate a jocului dupa Anor Londo mi s-a parut prea usoara. In afara de Bed of Chaos (si DLC-ul desigur) toti bosii dupa Biggie si Smalls i-am batut din prima sau a doua incercare. Mi s-a parut putin cam dezamagitor sa ajung la Gwyn si sa il bat atat de repede ca nici macar nu am ajuns sa avd ce attack patterns are. Also Lost Izalith si fundurile lui de dragon a fost cam crap.
Aia nu e jumătate.
E mai puțin de un sfert.
Dar așa e, de pe la TotG încolo calitatea e în scădere.

Dar așa e, de pe la TotG încolo calitatea e în scădere.
dump CHA
Da, asa e jumatate e mult spus, dar cred ca e ceva mai mare de un sfert doar ca trece mai repede fiindca acum te poti teleporta in loc sa trebuiasca sa mergi pe jos pe colo colo.
So, nimeni nu mai postează aici altceva pînă nu termină (încă o dată, dacă nu l-a terminat anul ăsta) Dark Souls, haha! Installed.
Demon's Souls nabz.
mai previzibil ca bufeurile lui snorlax.
NO COVER. ALL MAN.
Red Faction, cel mai nesatisfacator, frustrant si stricat FPS din cate am jucat pana acum. Macar a fost scurt (6 hr pe impossible diff). 5/10.
Care Red Faction, ala cu ciocanul?
Red Faction asta:

Pare ca e Red Faction 1, din 2001. Da' retro mai esti 

Last edited by Doc on 14 Feb 2016, 04:29, edited 1 time in total.
Da, 1 e. Am si uitat ca au mai scos Red Factions dupa RF 2
My bad. As incerca RF 2 dar daca armele si enemies sunt la fel de aiurea mai bine nu ma bag.

Red Faction was nice, dar nu cred că a îmbătrânit foarte bine. Poate nu trebuia să joci pe impossible, lal, cred că e genul de joc care devine mai prost așa.
Come on..red faction a fost primul joc in care puteai sa sapi tunel cu satchel charges pana sub inamic, sa-i plantezi charge pe podeaua de sub el (vreo 3-4 asa) dupa care sa te intorci prin tunel si sa-l proiectezi sky high! Fun times!!! Plus ca simulatorul ala cu cladirea plina de sticla pe care o violai in orice moduri vroiai a cam revolutionat lumea engineurile de atunci. Normal ca dupa 15 ani nu mai are farmec dar la momentul respectiv a fost ze shit!
Si acum imi amintesc cat am mai plans ca nu intelegeam de ce nu imi rula demo-ul primit pe un cd de la Level (parca era rosu...), desi eu aveam un P1 133Mhz, 32 rami si cine stie ce placa video (daca avea). Good old times!