Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
În sfârșit, cineva o să împuște în cap acest cal muribund pe nume Antena 3. Antena 3 zbătându-se să iasă din gaura irelevanței în care au căzut după sfârșitul alegerilor prezidențiale este cea mai deprimantă priveliște din lume. Nici nu mai pot să mă bucur. E ca și cum ai decupla de la aparate un fost ofițer nazist în vârstă de 97 de ani.
Last edited by Mafio on 15 Feb 2016, 18:49, edited 2 times in total.
OMG, dictatura basista strikes again
) Nu am mai urmarit Latrina de la alegerile din 2014, parca vad priveghiul din seara aceasta, cand ultima reduta a luptei impotriva tiraniei va fi redusa in mod miselesc la tacere 

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Don't jinx itMafio wrote:În sfârșit, cineva o să împuște în cap acest cal muribund pe nume Antena 3.
♪

Ar fi frumos, dar daca va aduceti aminte, imediat dupa incarcerarea varanului s-au plans ca ii da opresiunea afara din sediu, facea gidea emisiunea prin curtile oamenilor, delir. Dupa care nu s-a mai intamplat nimic ofc. Mi-e sa nu fie o manevra ca sa mai creasca audientele.
NO COVER. ALL MAN.
N-ar fi exclus. Atitudinea NOI CONTRA LUMII! vinde bine.
dump CHA
Au primit notificare de evacuare din august 2014, iar acum se plang ca nu au timp sa se mute. Cool story.
)
Mircea Badea a scris, pe site-ul lui: "EXECUTIE, NU EXECUTARE. SISTEMUL SECURIST VREA SA NE OMOARE. [...]
Vom lasa sistemul securist, mafiot sa ne omoare."
Radu Tudor: "O institutie guvernamentala - ANAF este o institutie guvernamentala - savarseste un abuz incredibil (...) Doresc sa multumesc guvernului Ciolos pentru ca gireaza aceasta actiune stalinista"

Pe burtiera Latrinei: "mii de oameni trimit mesaje, vor sa iasa in strada"
)

Trust de cacao trimis la gunoi.
Salut, Brutalistu.
Fix de ziua lui.
Care e Brutalistu? Level ?!Mafio wrote:Salut, Brutalistu.

Brutalistu e Usual Pig, il mai vedeti lurkuind.
E moartea minții pe Antene. Așa circ n-am mai văzut din vremurile de glorie OTV.
Le tot amenință cu oamenii care ies în stradă. Ce bine-ar fi să iasă, să văd și eu cine sunt publicul lor fidel.
Le tot amenință cu oamenii care ies în stradă. Ce bine-ar fi să iasă, să văd și eu cine sunt publicul lor fidel.
dump CHA
Eu nu m-am uitat dar am vazut cateva mostre pe site-urile de stiri:
)
Atata circ, pentru ca se pune in executare o hotarare judecatoreasca la aproape doi ani dupa pronuntare. Superb.
Deci da, delir total.Dogaru: „Vom incercui postul, vor TRAGE in oameni?”.
Gadea: „Vor sa ne omoare”
Draga Olteanu Matei: "Nu-mi vine sa cred ca poate sa existe atata ticalosie. Cati au fost executati, unde sunt banii tarii? Cum este posibil asa ceva? Postul acesta la care ne uitam cu totii, cu admiratie (…) e o marsavie fara seaman”
Alessandra Stoicescu: "ordinul de evacure este un act terorist!"
Razvan Dumitrescu: "un act de forta militara!"
Lucia Hossu Longin: Singura solutie este strada. Sediul Antenelor trebuie inconjurat de corturi. E un lacasa al nostru, al tuturor.... E gestul unei judecatoare corupte care a intors totul in favoarea ei.
Cezar Avramuta, cunoscut si ca "stegarul din Piata Universitatii", cel care recunoastea cu putin timp in urma ca a fost platit pentru protestele din Piata, a venit in studio alaturi de cativa "protestatari"
Spoiler:

Atata circ, pentru ca se pune in executare o hotarare judecatoreasca la aproape doi ani dupa pronuntare. Superb.
Poate te ajuta asta:sebas wrote:E moartea minții pe Antene. Așa circ n-am mai văzut din vremurile de glorie OTV.
Eu nu inteleg ce mai cauta Gadea, Badea & co in studio in loc sa puna mana la impachetat. Nu or sa termine niciodata in 5 zile in ritmul asta!
Inca ceva: ce parere are Doc in legatura cu aceste evenimente? Se pregateste sa puna cortul?
Inca ceva: ce parere are Doc in legatura cu aceste evenimente? Se pregateste sa puna cortul?

I'm livin' in a love shadow
Cred că e banat, altfel ne-ar fi zis el cum stă treaba cu abuzul.
REMEMBER CITADEL
Sentință care găsește vinovat un fost securist de fraudă în privatizarea ICA.Apollyon wrote:Atata circ, pentru ca se pune in executare o hotarare judecatoreasca la aproape doi ani dupa pronuntare. Superb.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
Aseara a fost o seara frumoasa. Am petrecut o mare parte din ea cu televizorul pe Antena 3 si un zambet larg pe chip. Senvisurile aveau alt gust, iaurtul era mai bun, placinta ca niciodata. Totul e mai bun cand te uiti cateva oare la un spectacol pe atat de penibil pe atat de imbucurator si amuzant pentru mine. Mai au 4 zile sa evacueze. Banuiesc ca fiecare seara pana la evacuare va fi un spectacol de neratat pe Antena 3. Ma voi uita zilnic. Ar fi misto sa nu plece si sa li se opreasca curentul in timp ce fac emisiuni, sau sa vina mascatii sa-l ridice pe Mihai Gadea in direct direct de pe fotoliu. Mircea Badea sa sara in karate. Dana Grecu sa urle ca Sindel din Mortal Kombat. Ursu sa maraie la ei. Oare s-ar putea?