Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Mai greu e cu female characters intrucat ai questuri de spalat vase si dat cu matura.
Noi o sa fim pregatiti in spirit si trup pentru DAKU SOURU III, iar tu o sa fii John Travolta, ca de obicei.Mahdi wrote:Mai ușor măi băieți cu rejucatul, că o să fiți toți prea burnt out când iese jocul.
The only real man in the world l-a batut pe Fume Knight pe ng7 la sl1 cu un polonic rupt, astfel ca punctul ridicat de tine a devenit o nonproblema. We're all pussies anyway so just roll with it.Mahdi wrote:Real men don't use pyromancy.
NO COVER. ALL MAN.
Good, I could use the company 

Meanwhile, viteazul Sir Waaagh! a ajuns la nivelul lui preferat din ds1.

Spoiler for dat vibe:

NO COVER. ALL MAN.
^ Daca ai nevoie de ajutor sa-mi zici.
E un sentiment foarte plăcut, acum că trec prin Great Hollow, că nu mai sunt terifiat de basilisks. Mă simt mai bărbat.Waaagh! wrote:Meanwhile, viteazul Sir Waaagh! a ajuns la nivelul lui preferat din ds1.
dump CHA
Se pare că mana points thing se poate consuma și pentru special weapon attacks. Sweet!
dump CHA
Cool. Astea care consumă mana sunt așa numitele combat arts. Și-n videoul cu rogue făcea șaul niște piruete consumatoare de mana. Cred că obișnuitele light/strong attack, cu combo-urile aferente, vor rămâne doar pe stamina.
Gata, m-am hotărât. Pentru DS3 vreau să îmi fac un zweihander sunbro, un jolly fellow care să colinde țara cu fierătania pe umăr. E un build pe care n-am apucat încă să-l încerc în celelalte DS.
Gata, m-am hotărât. Pentru DS3 vreau să îmi fac un zweihander sunbro, un jolly fellow care să colinde țara cu fierătania pe umăr. E un build pe care n-am apucat încă să-l încerc în celelalte DS.
REMEMBER CITADEL
In primul ma simt mereu obligat sa intru in randurile dragonbroilor. Calatoria e prea ireala, saga nordica amestecata cu ciuperci din Crimson Cosmos, incat nu pot refuza. In al doilea m-am facut si eu sunbro pentru ca intrarea in orice covenant era complet neinteresanta, dar sper ca partea a treia sa fie in spiritul primului joc la aspectul asta.
Edit:
also, first time I ever notice this guy. Creepy.

Edit:
also, first time I ever notice this guy. Creepy.
Spoiler:

NO COVER. ALL MAN.
Mai devreme mergea, am impresia ca era asta:
Ah. E si asta o traditie a seriei, ca dupa fiecare trailer reusit sa mai bage unul de tot prostul gust, cu muzica basita nuca'nperete.
NO COVER. ALL MAN.
Trailerul lui ds2 ramane cel mai bun exemplu despre cum sa bagi audienta in delir. Cine vede asta si nu simte cum ii fierbe curajul in piept, acela nu-i barbat, respectiv aceea nu-i barbata.
NO COVER. ALL MAN.
Citeam pe subredditul jocului ceva info despre mecanici:
You play as an "unkindled" which is always human. Rather than a penalty for death per se, there's a beefier form called Cinder mode that boosts your HP (And may provide other bonuses) that is lost upon death after activating it. So really, it's the same system; it's just that the shittier mode is the default rather than a punishment for dying.
REMEMBER CITADEL
Adica e ca-n primul unde hollow mode era default si aveai optiunea sa te faci human daca aveai chef sa fii trollat si griefuit de tot skvmmul pamantului.
NO COVER. ALL MAN.