Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Apollyon
Pig Cop

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Apollyon »

Acum Senatul condus de Tariceanu il cheama pe Ciolos in fata Parlamentului ca sa dea explicatii. :lol:

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-207 ... rimare.htm
La propunerea lui Tariceanu, in Senat s-a discutat situatia Antenelor, despre care sustine ca este “un grav atentat la adresa libertatii de exprimare”. Tariceanu, sustinut de marea majoritate a senatprilor. Ciolos convocat miercuri pentru a da explicatii in fata Parlamentului

Presedintele Senatului a propus marti modificarea ordinii de zi a camerei superioare pentru a discuta somatia ANAF la adresa Antenelor, despre care Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca este "un grav atentat la adresa libertatii de exprimare". Presedintele Senatului a propus si convocarea de urgenta, in Parlament, a premierului Dacian Ciolos, pentru a da explicatii despre acest subiect. Solicitarea a fost aprobata cu 70 de voturi pentru si doar doua impotriva.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Penibil.
REMEMBER CITADEL
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Iar aveti vise umede? :lol: A emis Realitatea din niste corturi, cand s-au divizat de RomaniaTV, cu niste echipamente furate pe fuga unii de la altii... nici pomeneala sa se inchida Antenele...
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Păi spune-le astea băieților de la Antene, că ei urlă de parcă a fost interzis postul și urmează să se închidă.
REMEMBER CITADEL
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

De ce sa nu tipe, daca tot prinde la unii gen Mafio :D
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

De ce sa nu tipe? Daca asa au spalat pe creier urland manipulari de ultima speta care au prins la destui romani, gen Doc
ola small dickie
Big Daddy

Misto postarile poetului Radu Vancu :)

Noblețea discretă cu care Antena 3 a primit ieri abuzul terorist de la ANAF cred că ne-a rușinat pe toți.

Dana Grecu, drapată în durerea-i mută ca o tragediană antică, plângând reținut peste polonic; Mircea Badea, meditând într-un șpagat molatic ca gândirea unui împărat-poet; Mihai Gâdea, levitând deasupra tuturor cu un surâs de Dalai Lama botoxat. E o icoană a durerii nobile care va rămâne, vă spun eu.

Si a lui Ioan Stanomir:

Antena 3 a fost portavocea urii in toti acesti ani.delirul ce urmeaza deciziei ANAF este incununarea unui parcurs de manipulare si agresivitate.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Tbh n-am inteles nici eu bucuria asta generala ca sunt Antenele evacuate. Adica nu e ca si cum s-au scos in afara legii emisiunile penibile, dezinformarea, manipularile grosiere, isteria, minciunile si grobianismul fara margini emise de aceste posturi. Isi vor strange calabalacul, isi vor gasi alt sediu, isi vor monta la loc echipamentele si apoi isi vor continua activitatea "jurnalistica" intr-un mod la fel de grotesc ca si pana ieri. Ce anume sarbatorim? De ce va bucurati unii de parca Antenele isi suspenda definitiv activitatea? Si eu m-as bucura daca ar fi asa, dar nu e.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Eu ma bucur ca sunt pusi in situatia asta. Nu mi-as dori disparitia Antenelor sub orice pret, doar in cadru legal. Deocamdata in cadru legal este evacuarea lor. Ceea ce ma bucura. Spectacolul evacuarii si "persecutarii" lor imi creeaza placere.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Eu sărbătoresc că activitatea de recuperare a prejudiciilor face progrese. Sub biciul DNA, din păcate, dar tot e ceva.

Antenele vor muri încet sau se vor reprofila în momentul în care audiențele le vor scădea. Probabil o să mai dureze niște ani, dar se va întâmpla. Circul ăsta ieftin nu duce un post o veșnicie.
dump CHA
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Ce ziceti daca Antena 3 are noul sediu contractat, amenajat, bagajele facute numai sa se mute, dar face scandal pentru a capta atentia opiniei publice? Heck, l-au ademenit si pe ola small dickie la audienta.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Îmi vine greu să cred că situația ar fi alta. Dacă chiar sunt în curul gol însă, fie au un manager incredibil de prost, fie s-au bazat pe presiunea politică/publică pe care o pot exercita asupra ANAF.
dump CHA
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Acum si CNA-ul controlat de PSD pune bete in roate evacuarii.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_ ... -sedii.htm
Mai multi membri CNA ofera sprijin subtil Antenelor in scandalul evacuarii cerute de ANAF: sunt invocate probleme tehnice si birocratice in cazul unei mutari rapide din actualele sedii.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului vor avea discutii, joi, cu reprezentantii trustului Intact, pe tema implicatiilor tehnice legate de obligatia Antenelor de a parasi actualele sedii, la cererea ANAF, potrivit Mediafax. In sedinta de azi, insa, mai multi membri CNA au sugerat ca o mutare rapida a televiziunilor ar ridica probleme birocratice in forul audiovizual - lucru care, dupa cum aminteste un fost membru al Consiliului, nu s-a intamplat in cazul scindarii Realitatea TV-Romania TV de acum cativa ani.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

ola small dickie wrote:in cadru legal.
Si nazistii isi construisera un cadru legal.

@Sebas
Mai exact, ce progrese? nu se putea tine o licitatie cu Antenele in sediu? cine n-ar prefera sa cumpere o cladire cu un potential chirias gata instalat, decat sa ia o cladire goala in care nu se va muta nimeni, pentru ca e proiectata sa fie sediu de televiziune?
Uite aici recuperare de prejudiciu, lol: http://www.mircea-badea.ro/nu-anaf-nu-v ... la-antena/
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol:

Doc, n-are sens sa incepem discutia. E clar mana lui Basescu. Vrea sa se astearna linistea peste Romania condusa de serviciile supuse cancelariilor straine. Impotriva controlul absolut al Tiranului asupra destinului natiunii nu mai stau decat vitejii de la Antena3, tot mai singuri si mai istoviti, dar stim ca nu vor ceda cata vreme inca au suflare. Plus ca intaririle nu sunt asa departe, in curand ii vor avea alaturi pe cei 7.4 milioane de Romani, care vor iesi in strada si vor izgoni pramatiile inapoi in intuneric daca vor indrazni sa puna labele pe singura televiziune libera din tara. Nu vor putea distruge cadoul facut natiunii de Eroul Romaniei, Prof. Univ. Dr. Dan "Felix Varanul" Voiculescu.
NO COVER. ALL MAN.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

ola small dickie wrote:Mihai Gâdea, levitând deasupra tuturor cu un surâs de Dalai Lama botoxat.
Am ras :)))))
Ai Doamne, cat ma bucur :D
ola small dickie
Big Daddy

Doc wrote:
ola small dickie wrote:in cadru legal.
Si nazistii isi construisera un cadru legal.

@Sebas
Mai exact, ce progrese? nu se putea tine o licitatie cu Antenele in sediu? cine n-ar prefera sa cumpere o cladire cu un potential chirias gata instalat, decat sa ia o cladire goala in care nu se va muta nimeni, pentru ca e proiectata sa fie sediu de televiziune?
Uite aici recuperare de prejudiciu, lol: http://www.mircea-badea.ro/nu-anaf-nu-v ... la-antena/
Si ce aspect al cadrului legislativ si executiv din prezent al Romaniei te duce cu gandul la nazisti?
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

Adevarul suprem: traim intr-un stat stalinist unde mmafiotii...
Acum mircică trăiește într-un stat stalinist. Am priceput că omul se simte abuzat de justiția băsistă, și poate o fi, dă-l în supărare, da stat stalinist????? Nu i-a pus dementului nimeni popreală be blog, n-au trimis armata să-i lichideze în sediu, nu a făcut mirceea șpagatul sub tanc, nu i-au zidit de vii în studiouri, nici măcar nu le-au tăiat apa caldă. Nu le-au dispărut reporteri, n-a internat-o nimeni pe Dana Grecu la balamuc, cum se proceda cu ăia pe care nu prea le dădeau mîna să-i omoare, n-a presărat nimeni poloniu pe bucile lui Voiculescu ca să le iradieze buzițele lui mirceea și omușorul lui gîdea, ce pulamea de stalinism visează descreierații ăștia? FFS, Badea amenință cu bătaia în direct, Chirieac, care e un șantajist dovedit, prestează încă. Din cîte știu eu, Voiculescu scrie cărți la căldurică, nu taie lemne și nici nu mănîncă scoarță de copac în Siberia cum ar fi meritat un veritabil dușman al poporului.

Ok, să presupunem că mircea are dreptate și trăim într-un stat stalinist. Atunci cum se face că, de vreo patru ani, bunică-mea nu-și mai ia ochii de la Antena trei și, în ciuda denunțurilor mele repetate, încă nu i-au bătut gealații stăpânirii ticăloșite la ușă? De fapt, cum plm au reușit ei să transmită atîta amar de vreme istericalele Danei Grecu și cocălăriile lui Badea fără să-i salte milițienii și securitatea și mafia și oculta și iudeo-masoneria rurală și varain și 007 și agentu 47 și soroș și băsescu și ... de fapt a mai rămas cineva care, în viziunea lor, n-are boală pe ei?
Last edited by ciolan on 16 Feb 2016, 21:52, edited 2 times in total.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Eee, e stalinism de catifea.
REMEMBER CITADEL
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Ar fi chiar comic, dacă teveul nu ar fi sursa principală de informare și educare a maselor. Mase care într-o democrație dictează pasul.
dump CHA
Post Reply

Return to “Cafenea”