Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
pentru ca nu mai pot sa editez. aia cu "ce mentalitate frumoasa" ii este adresata lui Doc, nu lui sebas, Doc fiind cel care a rostit-o. eu dand quote prost
Acesta este sensul ultim al votului din Senat. Românii nu sunt şi nu trebuie să fie egali. Privilegiile de avere şi cele elective trebuie apărate, fără ezitare. A renunţa la ele înseamnă a renunţa la dominaţia exercitată asupra unei întregi naţiuni.
I'm livin' in a love shadow
Tariceanu. Tariceanu isi urmareste DOAR propriul interes de cand se stie si ar fi in stare sa-si vanda si propria mama daca ar avea ceva de castigat de acolo. Tariceanu in nici un caz nu serveste publicului si ar fi timpul sa lase presedintia senatului unora care sunt capabili sa-si faca treaba fara sa fie cu un ochi la portofel.
Tariceanu pentru noi tu esti Ponta 2!
Dar are masina faina si gagica tanara, asa ca poate vorbeste invidia din mine.
Tariceanu pentru noi tu esti Ponta 2!
Dar are masina faina si gagica tanara, asa ca poate vorbeste invidia din mine.
Asta fara sa mentionam ca e si un imbecil sinistru, arhetipul prostului periculos.
Vad ca unii senatori in afara de ''argumente'' copiate de la Gâdea, mai merg si pe intimidarea ministrului lol. Cum dracu au ajuns acolo...
Hai sa vorbim de ultimele doua luni de proces, cu termene zilnice. Mai poti da un exemplu de proces la care ultima faza s-a desfasurat in modul asta?ola small dickie wrote: a durat 6 ani procesul
Multumesc pentru aprecierea mentalitatii. Tu probabil apreciezi mentalitatea Udrea-Cocos-Mazare, ca tot e al vostru, de acolo. Na, fiecare cu mentalitatea lui.
@Stokkolm
No, really, pe cine crezi ca intereseaza ca tu cu Marvas si cu Ola suferiti ca e prea mult Base pe A3? din moment ce oamenii au audienta, inseamna ca Base e interesant si produce bani. Uita-te in continuare pe Cartoon Network, sau unde te uiti tu, ca n-are rost sa mori de grija antenistilor.
Propunerea de ieri a lui Tariceanu a fost votata in unanimitate parca, in favoarea antenelor s-au manifestat parlamentari europeni, ONGuri pro-democratie samd. Punctul de vedere aproape unitar e ca nu e normal ce se intampla. Fiti voi solidari cu Base, Kamikaze si Times New Roman. GG!
@Ola
De procurorul corupt si de judecatoarea incasatoare de bani de la una dintre parti IN TIMPUL PROCESULUI nu spui nimic?
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu. Eu nu apreciez mentalitatea udrea-cocos-mazare. Daca sunt din Constanta nu inseamna ca am vreo pasiune pentru ei. Eu nu am spus niciodata ca apreciez ceva legat de mentalitatea lor. Tu insa ai spus ca "Daca Udrea si Cocos si Basescu si-ar fi bagat spagile intr-o chestie care sa intoarca bani la stat si sa faca mii de locuri de munca, le-as ierta si lor mare parte din furtisaguri." O mentalitate cu care nu sunt compatibil si cu care din punctul meu de vedere nu trebuie sa fie compatibil niciun stat normal. Cu care sper ca nu o sa fie niciodata compatibila Romania. Spre binele nostru.
Daca universul tau nu iti permite sa cunosti personaje si entitati mai departe de Base, Kamikaze si Times New Roman asta nu inseamna ca nu exista. De altfel, de-a lungul timpului, majoritatea intelectualilor si oamenilor publici cu o parere pertinenta au fost impotriva Antenei3. Dar sunt destule persoane care au auzit de Draga Olteanu Matei dar nu de Ioan Stanomir. De altfel parerile lui Florin Piersic si Draga Olteanu Matei sunt mult mai avizate.Doc wrote: Fiti voi solidari cu Base, Kamikaze si Times New Roman. GG!
In continuare nu spui nimic de justitia nazista? gata? te predai? te-am convins?
In alta ordine de idei, Ciolos a avut prestatie foarte buna, argumentata, la obiect, serioasa. Bravo lui...
PS. Ioan Stanomir? o jigodie basista, that was easy.
In alta ordine de idei, Ciolos a avut prestatie foarte buna, argumentata, la obiect, serioasa. Bravo lui...
PS. Ioan Stanomir? o jigodie basista, that was easy.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu am ce sa spun despre justitia nazista din Romania anului 2016 in afara unui singur lucru: ea nu exista. Daca unii vor sa traiasca in astfel de basme, go ahead. Sunt liberi sa creada ca avem si justitie din egiptul antic, din imperiul roman, justitia din cambodgia lui pol pol sau justitia eschimosilor. I dont care. Eu apreciez lupta anti coruptie din ultimii ani din Romania, cred ca exista o puternica si nesperata lupta anti coruptie si cred ca per total sistemul justitiei din romania se imbunatateste si s-a imbunatati in ultimii ani. Per total progresam nesperat la acest capitol.
Asa ca nu poti sa ma ai ca partener de discutie al justitiei naziste din romania, nu poti sa ma ai partener de discutie cu replici gen ioan stanomir jigodie basista, nu poti sa ma ai partener de discutie la dan voiculescu abuzat si inchis pe nedrept. etc. Ar fi pierdere de vreme pentru mine.
Asa ca nu poti sa ma ai ca partener de discutie al justitiei naziste din romania, nu poti sa ma ai partener de discutie cu replici gen ioan stanomir jigodie basista, nu poti sa ma ai partener de discutie la dan voiculescu abuzat si inchis pe nedrept. etc. Ar fi pierdere de vreme pentru mine.
Am dat si eu 2 minute aseara pe Antena 3. Pe ecranul gigantic din studio era afisata o fotografie cu Florin Piersic tinand in mana un buchet mare de trandafiri rosii, in timp ce cu cealalta mana ii intindea unul dintre trandafiri unui Mihai Gadea ce luase o tinuta de madona afectata de suferintele lui Mesia. Am vomitat un pic in gura si am trecut mai departe.
Also lol @ propunerea a fost votata in unanimitate. Asta e si problema, de-asta e si revoltata lumea, asta era si teza articolului postat de ola: ca haita asta de jigodii e extrem de solidara cu Antena 3 tocmai pentru ca prin mizeriile alea de emisiuni capata sustinere. Mafiotii strang randurile si se apara intre ei si isi apara canalele prin care varsa dejectii in capul celor care li se opun, ce surpriza.
Also lol @ propunerea a fost votata in unanimitate. Asta e si problema, de-asta e si revoltata lumea, asta era si teza articolului postat de ola: ca haita asta de jigodii e extrem de solidara cu Antena 3 tocmai pentru ca prin mizeriile alea de emisiuni capata sustinere. Mafiotii strang randurile si se apara intre ei si isi apara canalele prin care varsa dejectii in capul celor care li se opun, ce surpriza.
Last edited by .chester on 17 Feb 2016, 12:06, edited 2 times in total.
Exact, un partener de discutie ar trebui sa aiba un minim de bun simt sa raspunda la argumente, mai ales cand el genereaza discutia. Ceea ce nu e cazul tau, evident.ola small dickie wrote:nu poti sa ma ai ca partener de discutie
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu consider argumente ce ai adus tu. Din respect pentru tine si pentru topic le-am ignorat. De luat ca argumente imi este imposibil.
Argumentele lui Doc pe acest topic:
- tu tii cu Mazare!
- senatul a aprobat in unanimitate cererea deci e bine!
- justitia e nazista!
- kamikaze, times new roman!
- jigodie basista!
- tu tii cu Mazare!
- senatul a aprobat in unanimitate cererea deci e bine!
- justitia e nazista!
- kamikaze, times new roman!
- jigodie basista!
Te rog reformuleaza. Mi-ar fi scarba de mine insumi sa ma respecte unu ca tine.ola small dickie wrote:Nu consider argumente ce ai adus tu. Din respect pentru tine si pentru topic le-am ignorat. De luat ca argumente imi este imposibil.
- ola small dickie
- Big Daddy
ia o lamaie
Cu ocazia exodului antenist, Ilici apără libertatea de exprimare pe blogul său liber de exprimare.
https://ioniliescu.wordpress.com/2016/0 ... emocratii/
"În anii care au trecut de la Revoluția din decembrie 1989, cu toate greutățile pe care le-am avut de trecut, libertatea de exprimare nu a fost pusă niciodată în pericol, pentru că a existat, la nivel național, un consens al tuturor forțelor politice, al societății civile, privitor la protecția acestui drept. Din păcate acest consens a fost erodat continuu după 2004, iar conflictele din politică și din societate s-au extins asupra presei."
Priceless.
https://ioniliescu.wordpress.com/2016/0 ... emocratii/
"În anii care au trecut de la Revoluția din decembrie 1989, cu toate greutățile pe care le-am avut de trecut, libertatea de exprimare nu a fost pusă niciodată în pericol, pentru că a existat, la nivel național, un consens al tuturor forțelor politice, al societății civile, privitor la protecția acestui drept. Din păcate acest consens a fost erodat continuu după 2004, iar conflictele din politică și din societate s-au extins asupra presei."
Priceless.
Alte hiperbole, Doc? Acum trăim într-un regim stalinist și avem o justiție nazistă? Ce urmează acum, să comparăm evacuarea antenelor cu Holocaustul? Sau, dacă tot trăim într-un regim stalinist, cu deportarea tătarilor din Crimeea? Sau, și mai bine, cu Holodomorul? Bring it on.In continuare nu spui nimic de justitia nazista? gata? te predai? te-am convins?
Păi pe vremea lui Ilici binențeles că nu erau conflicte în politică și societate pentru că toată lumea, de la femeie de servici la profesor, director, primar și mă-sa erau pesediști.
dump CHA
Urasc Atenele din toti rarunchii, dar cazul judecatoarei Camelia Bogdan care a luat 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii (prin intermediul unei societati care organizeaza cursuri de pregatire) ca remuneratie pt niste seminarii pe care le-a sustinut a aparut prin presa (timid ce-i drept). Ministerul Agriculturii prin ICA a fost parte in dosarul "Telepatia" ca parte civila.
Oricat de mult ma bucur pt condamnarea lui Voiculescu nu pot sa nu imi ridic unele semne de intrebare.
Doc has point here.....
Oricat de mult ma bucur pt condamnarea lui Voiculescu nu pot sa nu imi ridic unele semne de intrebare.
Doc has point here.....
the justice is kinda nazi here........
Meanwhile, in Parlament.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-208 ... -senat.htm
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-208 ... -senat.htm
12.16: Serban Mihailescu, UNPR: "Ori promiteti ca nu se mai repeta, ori ii demiteti pe aia de la ANAF."
11.48: A luat cuvantul, inevitabil, si Cristiana Anghel. Senatoarea ALDE tipa la microfon si il acuza pe Ciolos ca de la el a plecat dosarul ICA si ca s-a intors "ca un criminal la locul faptei sa ne vorbeasca despre coruptie".
Anghel insista ca vrea sa il priveasca in ochi pe premier cand vorbeste.
Anghel tipa isteric, Tariceanu intervine si o roaga sa isi sustina discursul in limitele decentei.
Sedinta Senatului a capatat accente de circ.