Brutality!ciolan wrote:Sper că după aceea, în plin delir mistic, și-a rupt hainele de pe ea și s-a oferit jandarmilor pentru a reconstitui silniciile la care a fost supusă libertatea de exprimare de către hoardele invadatoare băsiste și animalele de la ANAF.16:53 Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena: Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi doamenlor si domnilor in fata lui Dumnezeu
"Siluiți-mă, bestii cu chip de oameni, mușcați din trupul meu și sorbiți-mi sîngele în timp ce vă faceți poftele murdare cu mine, dar nu pîngăriți libertatea de exprimare și viitorul acestor tineri curați", urlă Dana cu lacrimi în ochi înainte să se arunce în mijlocul unui pîlc de băsiști sălbăticiți. Din mulțimea de anteniști înmărmuriți de sălbăticia băsiștilor, apare stegarul dac, care sare în mijlocul băsiștilor ce-o pîngăreau fără milă pe martiră, folosindu-și portdrapelul pe post de prăjină, o acoperă pe Dana cu steagul în timp ce-i șoptește încetișor la ureche străvechi vorbe de îmbărbătare în limba dacă. "Luați-mă pe mine în locul ei, mamonilor, căci nu mor berzele cînd vor viezurii!!!!" mai apucă să strige el înainte să fie asaltat de o sentință demonică de evacuare din propria-i barbă, înmînată de trei inspectori ANAF cu ochii de pucioasă și trupurile acoperite de solzi!
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mă uit acum pe A3. Iau interviu unui nene în vârstă care cică a venit din Viena special pentru protest. L-au întrebat de ce-a venit. A spus că l-a mișcat faptul că vor să desființeze acest post.
Au ținut și concert Holograf/Cerebel. Mai lipseau niște mici și sarmale. Și să apară Sechelariu de undeva.
Ah și Grecu asta efectiv pune cuvinte în gură fiecărei persoane intervievate.
Eu îmi imaginam că un protest al fanilor Antenelor va fi penibil, da' chiar în halul ăsta...
Au ținut și concert Holograf/Cerebel. Mai lipseau niște mici și sarmale. Și să apară Sechelariu de undeva.
Ah și Grecu asta efectiv pune cuvinte în gură fiecărei persoane intervievate.
Eu îmi imaginam că un protest al fanilor Antenelor va fi penibil, da' chiar în halul ăsta...
Last edited by sebas on 19 Feb 2016, 19:11, edited 1 time in total.
dump CHA
Se pare ca protestul nu i-a ajutat prea mult. ANAF tocmai a anuntat ca le scoate sediile la licitatie.
Ăsta-i sigur un moment prost să cîștig la loto. Sigur m-aș îmbăta și-aș face nefăcuta.Apollyon wrote:Se pare ca protestul nu i-a ajutat prea mult. ANAF tocmai a anuntat ca le scoate sediile la licitatie.
Idee serioasa: Exista vreun site de crowdfunding care funcționează in Romania? Haideti sa strângem toti bani, sa i-i viram lui Băsescu si Băsescu sa cumpere toate sediile Antena si apoi sa organizeze in fiecare weekend petreceri băsiste la care sa fie invitati toti backerii. Ar fi superb.
I'm livin' in a love shadow
inb4 si le cumpara varanul pe five lei prin cine stie ce rubedenie a soferului.Apollyon wrote:Se pare ca protestul nu i-a ajutat prea mult. ANAF tocmai a anuntat ca le scoate sediile la licitatie.
NO COVER. ALL MAN.

Mai multe aici: https://imgur.com/a/Uk9YW
CTP: " Cu milă și groază, îmi dau seama că, în viața celor prezenți în Piață, Antena este halucinogenul cel mai ieftin la cât le-a mai rămas de trăit în România."
dump CHA
Art. 1038 in realitate. Dreptul Antenelor a incetat? ei spun ca au contract de inchiriere si drept de preemptiune la licitatie.sekaba wrote:Liviu Dragnea zice: "Nu scrie in lege cinci zile. (...) Nu exista in nicio lege cinci zile. Exista termen 30 de zile plus 60 de zile. Am vazut comunicatul ANAF si este un comunicat mincinos"
Articolul 1039 din Codul de Procedura Civila zice: "Atunci cand proprietarul unui imobil doreste sa il evacueze pe ocupantul acestuia, dupa ce dreptul de a ocupa imobilul a incetat, proprietarul va notifica in scris ocupantul, punandu-i in vedere sa elibereze imobilul pe care il ocupa fara niciun drept, in termen de 5 zile de la comunicarea notificarii."
Nu se poate asa ceva. Nu ziceati ca au fost numai mosi si babe?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Doc, hai sa nu exageram. Stii ca romanul este pasionat de selfies si check-ins la orice eveniment "la moda". Nu de alta, dar saptamana viitoare cand plec inspre Sibiu, ma gandesc sa-mi dau un check-in pe A3 si sa-mi fac o poza cu posibil singurul semn de circulatie care indica A3-ul. 
Si nu, A3 nu este un eufemism - ma refer doar la autostrada.

Si nu, A3 nu este un eufemism - ma refer doar la autostrada.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Majoritatea au fost oameni in varsta.Doc wrote:Nu se poate asa ceva. Nu ziceati ca au fost numai mosi si babe?
Si se vede cat de bine informat e publicul antena 3: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-208 ... t-anaf.htmcirca 5.000 la momentul maxim, majoritatea oameni in varsta - sursaSpoiler:
Am trecut vineri prin Piata Constitutiei si am stat de vorba cu mai multi manifestanti, cu putin timp inainte de inceperea mitingului Antena 3. Oamenii erau convinsi ca impotriva Antenei 3 s-a facut un abuz si am incercat sa aflu de ce cred ei asta. „Ati vazut discutiile din Parlament? Ati vazut-o pe Kovesi ce a spus aseara? Ca nu e corect ce a facut ANAF? Asa a zis la televizor”, a spus vineri unul dintre manifestanti. ‘Stiti cum se traia inainte de ’89? Va spun eu. Cu frica in san. Iti era frica sa vorbesti in fata la nevasta, ca te aresta. Si acum sa-mi fie frica sa vorbesc? De ce sa ne fie frica? In ’89 am iesit in strada pentru libertatea presei, sa stiti”, a spus altul, scrie jurnalistul Adrian Vasilache pe blogul sau.
Nu am vazut emisiunea de aseara de la Antena 3, asa ca nu am stiut ce sa-i raspund omului care imi spunea ca sefa DNA ar fi contestat actiunea ANAF. Mi se parea greu de crezut, dar m-am rezumat la a spune doar ca emisiunea mi-a scapat. Ulterior, cand am ajuns in redactie, am vazut stirea ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) sa constate daca neadevarurile difuzate sunt de natura sa afecteze negativ si nejustificat opinia publica, in sensul de pune la indoiala autoritatea si impartialitatea autoritatii judiciare:
"Concluziile vehiculate in emisiunea Sinteza zilei din data de 18 februarie 2016 sunt neadevarate si se bazeaza pe o serie de afirmatii facute in anul 2014, scoase din context si rastalmacite cu scopul vadit de a induce in eroare opinia publica", se arata in comunicatul transmis vineri de catre DNA. Laura Codruta Kovesi mai precizeaza in comunicat si ca Antena 3 nu i-a cerut nici un punct de vedere pe acest subiect.
Dati-o-n ma-sa de Antena 3. Mai bine aruncati un ochi aici: http://thefreethoughtproject.com/hillar ... mediately/
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Hei Doc am vazut ca ai fost absent toată ziua. Cum a fost la protest? Te-a prins ploaia?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Dar n-a fost un protest!! 

La mitingul Anti-Antena 3, desfasurat mai pe seara, au fost 15 oameni 

În altă ordine de idei, Klaus încearcă s-o dreagă: https://www.facebook.com/klausiohannis
Eventual pe viitor. Acum nu știu ce-ar putea să mai spună să-și motiveze reacția. Dacă avea să-i tragă pe ANAF de urechi putea s-o facă în particular, nu să submineze public încrederea într-o instituție a statului.
dump CHA
O fi vazut si el pozele cu publicul reformist care s-a dus sa sustina libertatea de exprimare si rezistenta impotriva opresiunii basist-staliniste si si-a dat seama ca astia nu prind alegerile. 

NO COVER. ALL MAN.
In other news (de ce e timpul de editare al mesajelor atat de mic? Make it 24 hours or smth ffs):
Acord pentru reformarea relatiei dintre Regatul Unit si UE / Marea Britanie obtine un statut special in UE
Eu aveam o solutie destul de basista, anume trimiteam tot pakistanul inapoi invartindu-se si-l puneam pe anglo-man la munca. Evident, nu inteleg de ce nu se poate rezolva asa.
Acord pentru reformarea relatiei dintre Regatul Unit si UE / Marea Britanie obtine un statut special in UE
Super. Anglo-man poate sa frece menta in continuare pe 800 de lire pe luna, pakistanezii pot si ei sa se integreze linistiti in case primite gratis in Londra + ajutoare de la stat, any eurofags care aveati de gand sa plecati acolo sa munciti, voi erati problema.Cel mai important punct al acordului semnat de Regatul Unit cu liderii europeni prevede o frana de urgenta pentru a limita numarul de imigranti. Astfel, imigrantii care ajung in Marea Britanie vor fi obligati sa-si gaseasca un loc de munca in patru luni, timp in care nu vor primi beneficii sociale. Acestia nu vor putea primii asigurari sociale pe durata primilor patru ani petrecuti pe teritoriu britanic. Pana in acest moment s-a negociat aplicarea franei de urgenta pe o perioada de sapte ani. Mecanismul va fi aplicabil doar in cazul imigrantiilor europeni care intra pe piata muncii din Marea Britanie dupa implementarea masurilor.
Eu aveam o solutie destul de basista, anume trimiteam tot pakistanul inapoi invartindu-se si-l puneam pe anglo-man la munca. Evident, nu inteleg de ce nu se poate rezolva asa.
NO COVER. ALL MAN.