Mici intrebari Software/Hardware
Re: Mici intrebari Software/Hardware
It's just a thing Chrome grandmas say.
ce anume face poc? ai un driver stopped responding and has been recovered, sau o da in BSOD?!ola small dickie wrote:de o vreme iar a inceput la mine clasicul crash firefox - nvidia - flash. dutenpulamea!!!!! deja a devenit misterul universului pt mine. daca se rezolva asta nu mai imi trebuie nimic, nici apa nici macare nici lumina de la soare. lasati teleportarea si calatoria in timp. REZOLVATI DRACU ODATA CRASHUL FIREFOX NVIDIA FLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la fiecare update de driver nvidia, de firefox, de flash ma bucur. poate poate acum se rezolva. CUCU!
- ola small dickie
- Big Daddy
se face imaginea neagra cateva secunde si cand revine apare mesaj ca s-a restartat driverul nvidia. cateodata chiar se pierde semnalul video de tot si trebuie sa restartez.
Te-ai uitat iarasi pe A3 online? :p
Eu am avut probleme similare cand mi se subrezise o sursa...
Eu am avut probleme similare cand mi se subrezise o sursa...
deci pica driveru video in baia cu ulei si-i da doc la manivelaola small dickie wrote:se face imaginea neagra cateva secunde si cand revine apare mesaj ca s-a restartat driverul nvidia. cateodata chiar se pierde semnalul video de tot si trebuie sa restartez.

incearca cu TDR Manipulator: http://www.wagnardmobile.com/forums/vie ... 971108b7cb si dezactiveaza TDR
vezi daca mai face, sau o da in alte balarii
Nu-mi place mie. Esti multumit acum?Mahdi wrote:Ce-are firefox?

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Am nevoie de un HDD de 1 Tb. Banuiesc ca orice de la Seagate sau WD e ok, nu? Trebuie sa ma uit la ceva in particular? Am un SSD de 120 Gb momentan si as muta jocurile in care intru mai rar, programele de muzica, sample-uri, fisiere grafice si alte porcarii random pe HDD. Nu-mi cedeaza sursa daca mai infig un HDD, nu?
Asta e placa de baza, in case it matters.
I'm livin' in a love shadow
Vezi că Seagate-urile mai noi aparent nu sunt la fel de fiabile precum le știai, după cum am aflat cînd căutam și eu soluții de stocare.
Nu e mare teorie cu hard-urile. Daca mergi pe WD, aici e explicata diferenta intre Green, Blue, Black, Red: http://www.wdc.com/wdproducts/library/F ... 771046.pdf
Personal folosesc green pentru storage, e cel mai ieftin, si in teorie cel mai durabil daca nu e frecat toata ziua.
Personal folosesc green pentru storage, e cel mai ieftin, si in teorie cel mai durabil daca nu e frecat toata ziua.
WD Greed - absolut oribile! de evitat, daca mai gasesti asa ceva pe piata
WD le-a retras parca anul trecut
vrei HDDuri sanatoase sub umbrela WD? vezi HGST
WD le-a retras parca anul trecut
vrei HDDuri sanatoase sub umbrela WD? vezi HGST

Cred si eu dar nu prea se gasesc HGST pe la comerciantii din Romania.
Ai avut experiente negative cu WD Green? Le-ai folosit cumva in RAID sau pe post de server? Atunci nu m-ar mira.
Ai avut experiente negative cu WD Green? Le-ai folosit cumva in RAID sau pe post de server? Atunci nu m-ar mira.
Am un WD Blue de 500GB de la inceputul lui 2011 si dupa 5 ani inca merge foarte bine fara sa am probleme cu el, asa ca recomand WD. Pe SSD tin OS-ul si impreuna cu WD-ul il folosesc pentru backup reciproc la continutul important in caz ca cedeaza unul din ele.
Eu am WD Green doar pentru backup la backup dar ma scoate din sarite ca parcheaza capetele permanent (gen dupa 2 secunde wtf). Stiu ca exista wdidle3 and shit, dar o bag de maxim 4 ori pe an deci nu cred ca merita sa ma complic.
Pe de alta parte, as dori sa stiu care harddiskuri merita - din punct de vedere al fiabilitatii - pe langa HGST (Ultrastar/Travelstar), Toshiba (care ori sunt HGST ori WD rebranduite, cu mai putin cache), si WDuri Black/RE4. Si harduri mari si de laptop. Pe la 500giga - 2 tera.
Sub fiabilitate inteleg sa fi fost proiectat sa reziste, si in storage si sub stres.
PS: Mai e si articolul asta, pe care eu din pacate nu-l pot citi deoarece aparent am fost banat de pe Forbes - adica nu-mi merge nici daca opresc adblocku, nici daca folosesc alt browser http://www.forbes.com/sites/tomcoughlin ... -business/
Pe de alta parte, as dori sa stiu care harddiskuri merita - din punct de vedere al fiabilitatii - pe langa HGST (Ultrastar/Travelstar), Toshiba (care ori sunt HGST ori WD rebranduite, cu mai putin cache), si WDuri Black/RE4. Si harduri mari si de laptop. Pe la 500giga - 2 tera.
Sub fiabilitate inteleg sa fi fost proiectat sa reziste, si in storage si sub stres.
PS: Mai e si articolul asta, pe care eu din pacate nu-l pot citi deoarece aparent am fost banat de pe Forbes - adica nu-mi merge nici daca opresc adblocku, nici daca folosesc alt browser http://www.forbes.com/sites/tomcoughlin ... -business/
Daca ai bani, HGST Ultrastar de 1 sau 1.5TB la 5400rpm... daca n-ai, orice in afara de Seagate, WD Green, WD Red si varianta de Blue care costa cat costa greenul (e rebadge).chestr0ny wrote:Am nevoie de un HDD de 1 Tb. Banuiesc ca orice de la Seagate sau WD e ok, nu? Trebuie sa ma uit la ceva in particular? Am un SSD de 120 Gb momentan si as muta jocurile in care intru mai rar, programele de muzica, sample-uri, fisiere grafice si alte porcarii random pe HDD. Nu-mi cedeaza sursa daca mai infig un HDD, nu?
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Stokkolm wrote:Ai avut experiente negative cu WD Green?

singuru lucru la care sunt garantat sa functioneze 100%, caramizi de construit
Deci, o mica intrebare:
Momentan am un HDD de 500 GB. M-ar bate gandul sa iau un HDD de 1 TB. Intrebarea e: se poate face o copiere, ceva, care sa mute continutul vechiului hard, pe cel nou, fara sa fiu nevoit sa reinstalez sistemul si toate acareturile dupa aceea? si dupa aceea sa formatez vechiu HDD si sa-l folosesc alaturi de primul, care ar fi devenit HDDul cu sistemul?
Momentan am un HDD de 500 GB. M-ar bate gandul sa iau un HDD de 1 TB. Intrebarea e: se poate face o copiere, ceva, care sa mute continutul vechiului hard, pe cel nou, fara sa fiu nevoit sa reinstalez sistemul si toate acareturile dupa aceea? si dupa aceea sa formatez vechiu HDD si sa-l folosesc alaturi de primul, care ar fi devenit HDDul cu sistemul?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Macrium Reflect face disc cloning, daca la asta te referi.
Cred ca la asta ma refer, habar n-am