Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Doc »

Baza sunt gagicile alea tinere care-si faceau selfie, alea se pot inmulti...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Doc e incantat ca niste mosi fara ocupatie au iesit in strada sa-l aplaude ca niste idioti ce sunt pe Gîdea. Si a dat o gheara la Dana Grecu in genunchi. Si traseaza paralele intre mizeria asta si Colectiv. Si apoi se intreaba si ne intreaba cine e cretin. :lol:
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

chestr0ny wrote:cine e cretin. :lol:
Era vorba de "nebuni". La plural. La singular vad ca demonstrezi. :lol: :lol:
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Pai nebunii sunt Gidea/Badea/Dana Grecu/Ciuvica + toti mosnegii care casca gura la ei.
Nu era destul de evident? :)
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Doc wrote:
chestr0ny wrote:cine e cretin. :lol:
Era vorba de "nebuni". La plural. La singular vad ca demonstrezi. :lol: :lol:
:lol: :lol: lâl :lol: lel
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Contributie tipica de basist obosit pe topicul asta.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Oare cum suna mai rau: basist obosit sau lingau al unui puscarias securist si turnator?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Deocamdata Basescu ti-a tras-o mai vartos si mai curand decat Voiculescu. Dar daca tie iti place, n-ai decat.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Mi-a tras-o doar daca ma iau dupa ce spun lingaii puscariasilor securisti si turnatori. Sincer sunt putin neincrezator in aceasta abordare deoarece puscariasul securist si turnator, impreuna cu lingaii sai, are tendinta de a denatura adevarul pana la cote absurde.

Image

^ Cei asemenea lui Doc, pe facebook.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

acuma voiam s-o postez si eu :D
cam asta e nivelul fanilor A3 :lol:
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Pare mai degraba cont fake facut de postacii basisti, aia platiti cu 30 de bani postarea.

PS. Ti-a tras-o, pur si simplu. Numai ca tu esti asa, mai insensibil...
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Sigur ca e fake. La fel cum si aia de la adunare erau basisti imbatraniti fake, la solar.

Am uitat sa intreb, la marea adunare nationala se pare ca au fost cu precadere oameni in varsta. Dar sa nu uitam si de tineretul antenist, acel etalon al unei societati libere de jugul basist. In afara de Doc, ce alti membri de vaza ai acestui grup au fost vazuti in multime? Stegarul dac a fost? Tipul ala din armata a fost?

Image
Tineretul Antena3 lol
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lal. Pot doar sa sper ca Basescu va fi inmormantat cum se cuvine dupa ce moare, altfel va deveni strigoi si il va bantui pe Doc chiar si din viata de apoi. :lol:
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Image
Noul sezon va fi mai interesant. Protagonistii vor trebui sa stranga puternic din buci pentru a scapa de limbile si buzele hoardei de mormaitori.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Wait wait wait, ala de sus din stanga e un portret de-a lu Ceausescu? Sau, ma rog, Tovarasul Basescu cu Par, asa cum e prezentat de A3 si cunoscut de Doc.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Ce bine e sa fii tinar in ziua de azi, asa ca Sekaba si ca Chester, ai scapat de grija educatiei, ai scapat de respectul pe care trebuie sa-l porti batranilor, poti sa fii oricat de nesimtit vrei, oricand, oriunde. Poti sa fii imputit, cat vrei, fara sa-ti pese, pentru ca de regula, si vecinul de turma e la fel de imputit.

Bine ca nu sunt toti ca voi, ca altfel ne-am cam duce dracu. Dar nu, voi, astia, indiferent cat de tare va strangeti in brate pe aici, sunteti doar 4-5 papagali care nici legati in serie nu faceti cat un om real mediu.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Image
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Lal. Deci eu ar trebui să-i respect automat pentru că sunt... bătrâni? În ce univers? Asta nu-i discriminare pozitivă? După logica asta ar trebui și ei să mă respecte pentru că sunt tânăr, viguros și nu uit întotdeauna unde mi-am lăsat ochelarii cu cinci minute în urmă. Asta presupunând, desigur, că vârsta este un criteriu de calitate.

Din câte m-au învățat pe mine părinții (mama are 45 și tata 56, să nu crezi că am părinți yuppies care m-au instruit să fiu anti-sistem din motive arbitrare), respectul se acordă din criterii ce nu țin de vârstă și de sex. Și toată chestia asta oricum nu are sens pentru că nu are nicio legătură cu ce s-a discutat până acum pe thread. Nu și-a bătut nimeni joc de ei. În momentul în care ți s-au prezentat niște dovezi fotografice legate de media de vârstă a oamenilor care urmăresc Antena 3, te-ai urzicat și ai folosit argumentele din fundul sacului românismelor de tip comunist: ei sunt bătrâni și TINERII ĂȘTIA NESIMȚIȚI îndrăznesc să-i critice. Dacă nu ne aliniem ideologiei lui Doc omul de marketing cu mentalitate de taximetrist din Slatina care le știe pe toate, suntem niște oameni mediocri și needucați care nu respectă bătrânii și le fură scaunele din autobuz :lol: Pleacă măi băiatule de aici.

Știu că mi-am promis acum o lună că-ți voi răspunde numai prin meme-uri, dar am făcut o excepție azi. Te pup și numai bine. Sper că te distrezi la zecile de petreceri la care ești invitat.

Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc cred ca tu dai dovadă de lipsă de respect față de bătrânii acestei țări când presupui că toți pensionarii sunt de partea unui condamnat securist și turnător. Eu, spre deosebire de tine, sunt conștient ca sunt destui bătrâni fără creierul spălat de o televiziune violentă și dubioasă. Nicio categorie de vârstă nu este imună la îndobitocire, după cum chiar tu dovedești.

Marco să stii ca și eu cred ca bătrânii merită respect by default, doar din pricina faptului ca viață e grea și de căcat, iar oamenii ăștia au trait cel mai mult intr-o vreme cand viața era și mai grea și mai de căcat. Pentru asta trebuie respectați. Când vor să te scape de basescu eviți subiectul cu politețe și te retragi. Apoi faci mișto de ei pe net. E chiar ok. Respectul poate fi și pierdut, nu numai căpătat.
Post Reply

Return to “Cafenea”