Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Meh.Waaagh! wrote:Trailerul lui ds2 ramane cel mai bun exemplu despre cum sa bagi audienta in delir. Cine vede asta si nu simte cum ii fierbe curajul in piept, acela nu-i barbat, respectiv aceea nu-i barbata.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
So gooood! Combatul pare mai aproape de dogma DS1 (slow and steady, puzzle-like progress) decât DS2 (mai spre action și survival of the encounter).
Faptul că povestea ar putea fi un prequel la DS1 e de asemenea foarte interesant. Singurul lucru care mă deranjează este că iar ai bonfire teleporting.

dump CHA
Ce slow and steady bos? O tii cu doua maini si le dai nucleare.
Am realizat in ultimul playthrough ca orice altceva in afara de ultra-greatsword nu reprezinta decat un handicap autoimpus in mod inutil.
Din ce-am vazut in clip iar trebuie sa alergam dupa fustanelele unei fufeze ca sa facem lvl-up, which I don't like. Cred ca pentru warp ai nevoie de un consumabil pe care sa-l folosesti la bonfireul la care vrei sa activezi optiunea, ceea ce suna foarte bine (adica sper ca lumea sa fie conectata cum trebuie daca warpul este o optiune pusa numai din considerente de lene/comoditate).

Din ce-am vazut in clip iar trebuie sa alergam dupa fustanelele unei fufeze ca sa facem lvl-up, which I don't like. Cred ca pentru warp ai nevoie de un consumabil pe care sa-l folosesti la bonfireul la care vrei sa activezi optiunea, ceea ce suna foarte bine (adica sper ca lumea sa fie conectata cum trebuie daca warpul este o optiune pusa numai din considerente de lene/comoditate).
NO COVER. ALL MAN.
Nah, binențeles că dodge/2hander is the way to go
Eu mă refer la encounter design. În DS2 ești gang banged non stop, în DS1 dacă vrei să treci prin zonă cu zero damage taken e ca și cum ai face un puzzle.

dump CHA
Sună ok chestia cu consumabilul pentru a activa warp la bonfire, îmi aduce aminte de kindling. Sper să fi pus osul la treabă la level design, totuși. Să fie mai dezvoltat pe verticală și mai puțin plăcintă în toate direcțiile.
Au dat jos deja videoul ăla. Here's another one:
Între timp au ieșit și niște screenshots:
https://imgur.com/a/VVsMv
Au dat jos deja videoul ăla. Here's another one:
Între timp au ieșit și niște screenshots:
https://imgur.com/a/VVsMv
REMEMBER CITADEL
Hmm, nu stiu cum o sa mearga totusi genul asta de fast-travel cu faptul ca nu poti face lvl-up la bonfire, dupa cum pare din clip. Probabil poti sa dai warp intre hub si ultima locatie la care te-ai odihnit, dar pentru altfel de fast-travel trebuie sa folosesti consumabilul respectiv.
Estetica lumii parca tot nu-mi place la fel de mult ca cea din ds1, pare o combinatie intre stilul epocii intunecate din ds si cel victorian din bb care pentru gusturile mele e cam discutabila, dar e totusi prea putin material pentru o opinie ferma. Constructia in sine a nivelurilor e draguta, numai sa nu traga iar un ds2, unde dupa primul bos major toate nivelurile s-au transformat in partie de la A la B.
Estetica lumii parca tot nu-mi place la fel de mult ca cea din ds1, pare o combinatie intre stilul epocii intunecate din ds si cel victorian din bb care pentru gusturile mele e cam discutabila, dar e totusi prea putin material pentru o opinie ferma. Constructia in sine a nivelurilor e draguta, numai sa nu traga iar un ds2, unde dupa primul bos major toate nivelurile s-au transformat in partie de la A la B.
NO COVER. ALL MAN.
Eu am găsit un video de 52 de minute:
M-am uitat pe sărite, că parcă n-aș vrea să mă spoileresc așa de mult. Tot ce pot spune e: hnnnngggggh. Mai e 1 lună, 1 săptămână și 3 zile.
Nu mi se par atât de puternice influențele estetice din BB - nu aș califica stilul din DS3 drept "victorian". Ba chiar la începutul videoului de 25 minute de mai sus am avut o puternică senzație de DS1. Există unele elemente stilistice străine, care însă nu fac o notă discordantă - nu sunt anacronisme, ci mai degrabă un efect secundar firesc al reluării ciclului blestemat din Dark Souls. Cred că vina pentru asemănarea cu BB o poartă mai mult paleta cromatică; sunt la modă culorile reci, desaturate.
Nu mi se par atât de puternice influențele estetice din BB - nu aș califica stilul din DS3 drept "victorian". Ba chiar la începutul videoului de 25 minute de mai sus am avut o puternică senzație de DS1. Există unele elemente stilistice străine, care însă nu fac o notă discordantă - nu sunt anacronisme, ci mai degrabă un efect secundar firesc al reluării ciclului blestemat din Dark Souls. Cred că vina pentru asemănarea cu BB o poartă mai mult paleta cromatică; sunt la modă culorile reci, desaturate.
REMEMBER CITADEL
Plus efectele sonore preluate din BB. Oricum, Myazaki a spus că ăsta va fi ultimul joc din ''generația'' Souls. Echipa deja a pus bazele unei noi serii cu un engine și gameplay diferit.
Da, si eu m-am abtinut de la clipul lung. Pokemonii formatori de opinie de pe youtube deja sunt WELCOME TO DARK SOULS III!!! si se angajeaza in comentarii de substanta. Ffs, e mai mult de o luna pana la lansare si astia probabil il termina pana atunci.Mahdi wrote:M-am uitat pe sărite, că parcă n-aș vrea să mă spoileresc așa de mult. Tot ce pot spune e: hnnnngggggh. Mai e 1 lună, 1 săptămână și 3 zile.

NO COVER. ALL MAN.
Nu or să îl termine până atunci, lal. Video-urile sunt de la un event unde au avut ocazia să-l joace pentru câteva ore.
REMEMBER CITADEL
Arrrggghhhhh. Guys nu stiu daca mai am timp sa termin si DS2. Ziceti ca as putea sa sar direct la DS3? Din ce vad pe aici pare ca nu pierd mare lucru daca sar peste 2 (cel putin pana ma satur de DS3) 

Eh, DS2 aduce îmbunătățiri la combat (power stacing, more weapons, weapon balance) și magie (more of everything). Dezamăgirea e la world și encounter design. Și acolo e dezamăgire numai dacă nu ești ahtiat după actionuri.
Eu aș zice că DS2 cu siguranță merită jucat, nu e o capodoperă ca primul dar e un Souls excelent per total, cu DLCuri excepționale.
Eu mai am DLC+ToG+Iza și termin replayul de DS1, abia aștept să trec la doi.
Eu aș zice că DS2 cu siguranță merită jucat, nu e o capodoperă ca primul dar e un Souls excelent per total, cu DLCuri excepționale.
Eu mai am DLC+ToG+Iza și termin replayul de DS1, abia aștept să trec la doi.

dump CHA
Nu știu ce să zic, timpul e destul de scurt și DS2 devine destul de crunt spre final, mai ales prin dlc-uri. Dar nu e de aruncat la gunoi, chiar dacă a fost criticat îndelung pe aici. Pe de altă parte, e mai plăcut să joci un Dark Souls în primele săptămâni de la lansare - toată lumea încă îl descoperă și e plin de stafii și urme de nubleți murind prostește.
REMEMBER CITADEL
Eu am facut prapad prin dlc, puteti sa-mi spuneti Cock-Eye Waaagh!. Mai am partea dupa punctul in care se urzica chester
, apoi padurea + the four fags si cam aia e. Sper sa-l anihilez week-endul asta, ca apoi sa am si eu o pauza binemeritata in care sa ma pot ocupa din nou de rome:total war.
Cat despre ds2, una dintre probleme s-ar putea sa fie cea ca e foarte lung. In regimul de om normal care trebuie sa mai faca si alte lucruri, mie mi-a luat cam o luna sa-l rejoc, in conditiile in care stiam deja despre ce-i vorba in cam tot jocul in afara de dlcuri si faceam curat destul de eficient. Nasol sa te prinda ds3 cu el neterminat, daca tot l-ai inceput. E intr-adevar placut sa te poti bucura de joc inainte sa fie infestat de grieferi si alte forme de cancer.

Cat despre ds2, una dintre probleme s-ar putea sa fie cea ca e foarte lung. In regimul de om normal care trebuie sa mai faca si alte lucruri, mie mi-a luat cam o luna sa-l rejoc, in conditiile in care stiam deja despre ce-i vorba in cam tot jocul in afara de dlcuri si faceam curat destul de eficient. Nasol sa te prinda ds3 cu el neterminat, daca tot l-ai inceput. E intr-adevar placut sa te poti bucura de joc inainte sa fie infestat de grieferi si alte forme de cancer.
NO COVER. ALL MAN.