Laudati-va

Discuții off-topic în limita bunului simț
Mafio
Hammer Haunt

Re: Laudati-va

Post by Mafio »

dats racist
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

...but tasty
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

and spicy too.
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am mancat, mananc si voi manca de la KFC si MC, fara nici un fel de retineri, cu pauze de shaorma sau pizza din cand in cand. Am intrat in posesia revistei, IN SFARSIT, si pot sa confirm ca e marfa buna. Am luat-o nesifonata, neindoita, e in stare impecabila. Apreciez ca redactorii au dedicat deja o pagina pentru anime, si da, ar fi frumos sa fie o rubrica cu 1-2 anime-uri in fiecare numar.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

stef wrote:Am mancat, mananc si voi manca de la KFC si MC, fara nici un fel de retineri, cu pauze de shaorma sau pizza din cand in cand.
Exact asa facea si colegul meu de banca din liceu pana a ajuns intr-o noapte de primavara la urgente cu jeturi incandescente de sange care-i tasneau pe fund or smth. Turned out ca de la crispy crisp ala sau ce naiba manca, pregatea temeinic mama ulceratiei.
NO COVER. ALL MAN.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Este un caz particular si oricum aici nu am precizat cat frecventam, ci doar ca mai trec pe acolo. Nu mananc asa mult, daca ajung la maxim doua meniuri pe luna si cu MC la fel. Am perioade in care trece luna si nu servesc de la ei.
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Happy birthday to me :D
Image
8 martie nu poate veni suficient de iute.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Ești traficant de droguri?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

good for you Patrunjelu, most of the ladies out there don't know how to treat themselves on the 8th of March.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

E bine să investești, când dai de rele poți să-l amanetezi și să-ți iei apartament.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

^ Din cate vad, l-a luat cu discount, ca saracii.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Era discount s7 edge+tigaie tefal.
dump CHA
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

*își mângâie S3-ul în mod protectiv*
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Discutiile despre telefoane si modele de telefoane mi se par apanajul cocalarilor. Multumesc.
I'm livin' in a love shadow
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Am zis noi vreodată că suntem altceva?
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

chestr0ny wrote:Discutiile despre telefoane si modele de telefoane mi se par apanajul cocalarilor. Multumesc.
Shut up, windows-phone-man
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Ieri cand m-am trezit am avut cea mai mare revelatie posibila, mi-am dat seama cum a ajuns vaca pe acoperis in O Brother, Where Art Thou?

are you ready?

...
...
...
Nivelul inundatiei a fost initial mai ridicat!!!

that's it niggers, you heard it here first. he's in the jailhouse now param pam pam...
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Spoiler for Uniunea Europeana 395 AD. All refugees NOT welcome!:
Image
NO COVER. ALL MAN.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am visat ca eram H. P. Lovecraft, the man himself, si-mi cautam inspiratia pentru urmatoarea opera in conacul unui cuplu excentric: ea o bunuta disperata sa faca sex cu mine si el un loser de treaba care semana cu Andre Rieu.

La un moment dat voia loserul sa toarne apa la niste flori, dar erau asezate mult prea sus chiar si pentru inaltimea mea, asa ca mi-a dat o cheie imensa (pentru cunoscatori, era cheia de la cufarul piratilor din Alone in the Dark) si m-a rugat sa ma duc sa caut sabotii olandezi care sa-i permita sa ajunga la plante. Sabotii erau in partea urata a casei si am vazut cu ochii mintii traseul: trebuia sa parcurg niste cotloane si scari spiralate intunecate, care semanau cu castelul Borgovilor din QfG 4 si intr-un final sa cotrobai prin dormitorul unei ingrjitoare a conacului, o degenerata imensa, mai apropiata de gorile decat de femelele homo sapiens. Cumva, stiam deja ca daca ma prinde aia singur prin camera ei o pun grav. Cel mai interesant personaj din vis a fost pisica insa. O pisica imensa (cam cat un caine de dimensiune medie), roscovana, care avea laba din dreapta fata malformata. Era atat de mare incat putea sa cuprinda un cap uman cu ea. Pisica era antrenata sa-ti stranga mana cu laba aia si aveam obiceiul sa fac asta cand treceam pe langa ea. Acum, in timp ce ma indreptam spre obiectivul questului si am trecut pe langa pisica, am prins o miscare cu coada ochiului si m-am ferit in ultima clipa, caci netrebnica aruncase dupa mine cu o cheie foarte mare (nu la fel de mare ca cea pe care o aveam eu but still p fucking big) care a cazut pe podea cu un zgomot puternic.

Si eu si Andre Rieu am facut ochii mari si am intrebat-o "cat, wtf?!", dupa care m-am trezit. M-am uitat la ceas, era 3.58 am, cu doua minute inainte sa-mi sune alarma. Cum urasc sa ma trezeasca alarma, i-am multumit pisicii si mi-am inceput ziua.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Te trezesti la 4?!?!?! eu ma culc la 5, lol...
Post Reply

Return to “Colțul vesel”