Cele mai frumoase cutii de jocuri din TOATA lumea
Cele mai frumoase cutii de jocuri din TOATA lumea
Incep eu!

Edit Cristan: mutat aici, nu-si avea rostul un topic separat pentru aproape acelasi subiect.

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Re: CELE MAI FRUMOASE CUTII
No comment. Ba da, un comment: trebuie sa fii retardat sa consideri ca oamenii cumpara jocuri doar pentru designul de pe cutie - asta pe langa faptul ca "miscarea chibzuita, menita sa reduca din cele prea multe topicuri" mai sugereaza si faptul ca un joc nu poate avea cutie frumoasa decat daca l-ai cumparat. In fine. Aparent nu toata lumea poate sa aiba IQ peste 65.Edit Cristan: mutat aici, nu-si avea rostul un topic separat pentru aproape acelasi subiect.

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Re: Jocurile Voastre Originale
Cutiile sunt foarte importante, multe achizitii sunt impulse-buy, gen mame care cumpara cadouri pentru al mic, prieteni non-gameri care vor sa faca un cadou unui prieten gamer samd. Sau pur si simplu oameni care vor sa se joace ceva dar nu sunt genul care sa se uite prea mult pe site-uri de specialitate samd.
Re: Cele mai frumoase cutii de jocuri din TOATA lumea
OK, se pare ca ce-a vrut de fapt vulp sa faca a fost un topic dedicat cutiilor frumoase de jocuri in general, nu doar a celor detinute de useri si eu n-am inteles asta doar din titlul "CELE MAI FRUMOASE CUTII". My bad. Noroc ca a insistat si, in felul lui special, s-a facut inteles. Imi pare rau, vulp, ca am IQ mic si ca a trebuit sa te cobori la nivelul meu.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Pentru mine una din cele mai superbe este cea a Medieval 2 Total war. In special Collector's Edition-ul ce inveleste intreaga cutie cubica, continuand astfel tabloul monumental (pentru mine) de pe front cover.
Pur si simplu imaginea perfecta a regelui European. Barbatia neatacata de ideologiile penibile contemporane, si emotiile date - onoare, putere, nobilitate, traditie, credinta - contureaza pentru mine adevarata Europa: Gradina Edenului. Intradevar astazi mergem in abis din ce in ce mai mult si am ajuns vai de noi si sinucigasi (cel putin vesticii), ma jur ca o promovare a acestui tip de European astazi ar fi interzisa datorita "rasismului, misonigiei, xenofobiei". Iar asta ma face sa o ador si mai mult.
Pentru mine o cutie/carcasa este ca o prelungire a jocului fiindca stiu sigur ca un artist si-a depus timpul si energia in a crea o opera de arta - cel putin asa ar trebui, desi, ca de obicei, avem si exceptii. (Doom 2016
)
Enjoy lads!

Pur si simplu imaginea perfecta a regelui European. Barbatia neatacata de ideologiile penibile contemporane, si emotiile date - onoare, putere, nobilitate, traditie, credinta - contureaza pentru mine adevarata Europa: Gradina Edenului. Intradevar astazi mergem in abis din ce in ce mai mult si am ajuns vai de noi si sinucigasi (cel putin vesticii), ma jur ca o promovare a acestui tip de European astazi ar fi interzisa datorita "rasismului, misonigiei, xenofobiei". Iar asta ma face sa o ador si mai mult.
Pentru mine o cutie/carcasa este ca o prelungire a jocului fiindca stiu sigur ca un artist si-a depus timpul si energia in a crea o opera de arta - cel putin asa ar trebui, desi, ca de obicei, avem si exceptii. (Doom 2016

Enjoy lads!

The Crusade calls, Deus vult!
Mda, adevarat, Europa Medievala era Gradina Edenului.
Doar daca erai regele.
Lamaie pls.
Doar daca erai regele.
Lamaie pls.
Toate posturile astea cu cutiile unor oldies but goldies mi-a redeschis apetitul de a cauta si colectiona oldies in big box de pe ebay. Thx.
Also o sa mai arunc un ochi la topicul lui vlad.
Also o sa mai arunc un ochi la topicul lui vlad.