Once again, nu e un bug. Asa programeaza ei. Bugul era legat exclusiv de lovirea peretilor sau cadavrelor, cand se mai adauga cel putin un factor 2 la pierderea de durabilitate deja crescuta prin ridicarea fps-ului (care nu-i un bug, asa e jocul facut).
Mie doar mi se pare bizar ca lumea sa insiste pentru un feature inutil, o izmeneala grafica (nu cred ca are legatura cu optimizarea despre am discutat anterior), desi se stie ca va avea un impact negativ asupra anumitor mecanici de joc, dat fiind ca vorbim de acelasi engine pentru acelasi gen de joc la care au lucrat aceiasi oameni.
Pe ds2 l-am jucat si eu fara prea mari dificultati, dar mi s-ar parea de bezna mintii sa-i spun cuiva ca problema nu exista/are loc doar in cateva faze din joc, dat fiind ca ajungi des la bonfire, arunci cu repair powder pana faci alergie la ea si alte asemenea. La fel de bine poti sa fugi prin nivel ca sa nu ti se franga vointa pana la bos

. Singura solutie normala ar fi daca n-ar exista problema de la bun inceput, adica 30 fps, daca aia e setarea pentru care a fost jocul calibrat, testat si balansat.