Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Cred că ești singura persoană de pe internet care s-a urzicat pe tema asta și cere expres 30fps pe PC. Nu mai fi supărat, hai mai bine să postăm cât de nașpa e drake sword.
REMEMBER CITADEL
Well, mr. M anuntase mai demult ca jocul va fi blocat la 30 fps pe toate platformele si cred ca stia ce vorbeste si de ce vrea asta. Presiunea fandositilor probabil a fost prea mare si a trebuit sa revina asupra deciziei. Ma indoiesc de faptul ca au modificat toata metoda de calcul a pierderii de durabilitate cu o luna inainte de lansare, dar dupa cum bine ai observat, cum sunt singurul om rational interesat de jocurile pe care face, cum ar veni asta e.
And Drake Sword doesn't really suck, chiar daca nici eu nu o prefer. 2-hand stronk attackul are o utilitate tactica foarte ridicata, dar e adevarat ca daca ti-ai mod-at jocul la 60 fps, ramai cu Drake Sword Handle dupa ce l-ai folosit o data. Macar acolo poti sa cumperi repair powder de la inceput si e p cheap.
And Drake Sword doesn't really suck, chiar daca nici eu nu o prefer. 2-hand stronk attackul are o utilitate tactica foarte ridicata, dar e adevarat ca daca ti-ai mod-at jocul la 60 fps, ramai cu Drake Sword Handle dupa ce l-ai folosit o data. Macar acolo poti sa cumperi repair powder de la inceput si e p cheap.

NO COVER. ALL MAN.
Băi, ce nu înțeleg eu și mi se pare chiar de noaptea minții e următorul lucru. Ok, există (sau mai degrabă exista) o problemă cu durabilitatea pe varianta 60 fps. Dar de ce o dai înainte cu revenirea la 30 fps în loc să ceri repararea bugului sau cum vrei tu să-i spui. Mai ales în contextul în care:
1. Dark Souls 2 este la 60fps inclusiv pe PS4
2. Durabilitatea a fost adusă în parametri normali
Bine că știa el Miamuki ce a anunțat, fix la durabilitate se gândea. Îl și văd șezând turcește ca un sensei și spune încruntat: "Mă băieți, ascultați aici, eu zic să facem să fie 30fps pe toate platformele, să nu se strice armele mai repede."
1. Dark Souls 2 este la 60fps inclusiv pe PS4
2. Durabilitatea a fost adusă în parametri normali
Bine că știa el Miamuki ce a anunțat, fix la durabilitate se gândea. Îl și văd șezând turcește ca un sensei și spune încruntat: "Mă băieți, ascultați aici, eu zic să facem să fie 30fps pe toate platformele, să nu se strice armele mai repede."
REMEMBER CITADEL
La punctul 2 ai gresit. Durabilitatea nu a fost adusa niciodata la pierderea in parametrii normali la 60 fps. Pierderea in parametri normali la 60 fps o ai numai cu conditia sa echipezi bk ring +3, care reduce rata de uzura cu 50%, ceea ce te aduce la rata vanilla pentru 30 fps,care de altfel este una cat se poate de rezonabila. Fara inelul ala, un greatshield o sa cedeze la jumatatea luptei cu orice bos cat de valabil, dupa cum am descoperit pe pielea mea. Normal ca si aici se gasesc solutii inteligente, gen try rolling
, si-mi imaginez ca o sa-ti spun degeaba ca mi se pare usor bizar sa trebuiasca sa-mi schimb strategia de joc din cauza unei mecanici care functioneaza defectuos.
Intr-o masura mai mica (sunt alti algoritmi de calcul afaik) sunt afectate negativ de crestea de fps si celelalte actiuni (rolling, parrying) si se banuieste prin comunitate (de aspectul asta nu sunt foarte sigur, dar il mentionez) ca un comportament bizar observat pentru hitboxurile anumitor atacuri se trage tot de la asta. But who gives a fuck, important e sa se vada frumos.

Intr-o masura mai mica (sunt alti algoritmi de calcul afaik) sunt afectate negativ de crestea de fps si celelalte actiuni (rolling, parrying) si se banuieste prin comunitate (de aspectul asta nu sunt foarte sigur, dar il mentionez) ca un comportament bizar observat pentru hitboxurile anumitor atacuri se trage tot de la asta. But who gives a fuck, important e sa se vada frumos.
NO COVER. ALL MAN.
My bad, nu eram în temă. Oricum, my point stands. De ce să nu te văicărești pentru chestiuni arbitrare precum legătura dintre durabilitate și framerate? A limita performanțele și posibilitățile unui PC de dragul păstrării unei asemenea asocieri arbitrare mi se pare o soluție din topor. Din fericire, acum există și steam refund și vei avea posibilitatea să protestezi cu fermitate, dacă temerile ți se vor adeveri. Ceva îmi spune că nu o să o faci oricum. 

REMEMBER CITADEL
Legatura nu e arbitrara si nici complicata, e un simplu factor 2 in defavoarea jucatorului care apare la dublarea fpsului. Eu n-as avea nimic impotriva celor 60 de fps daca nu ar veni la pachet cu problema asta (la rolling si parry, fiind alti algoritmi de calcul, pierderea din fereastra in care actiunile sunt active e mult mai mica, pe undeva pe la milisecunda, astfel ca ar trebui sa fie p much nesesizabila). As zice ca e aproape cert ca problema va persista, dar cu o durabilitate ridicata a echipamentului, cheap repair powder si piese gen bk ring, se va putea trece peste. Hell, if need be si daca se poate rezolva relativ usor dintr-un config file, o sa mi-l blochez eu singur la 30 fps ca sa-l joc asa cum a fost gandit.
Desigur ca ma mira prostia si supeficialitatea consumatorilor care in goana disperata dupa fasuri grafice sunt in stare sa accepte mecanici de joc defecte, but I guess stranger things have happened. Hah hah hah!
Desigur ca ma mira prostia si supeficialitatea consumatorilor care in goana disperata dupa fasuri grafice sunt in stare sa accepte mecanici de joc defecte, but I guess stranger things have happened. Hah hah hah!

NO COVER. ALL MAN.
Auzi, tu știi că poți să-ți limitezi fpsul maxim în DS2 (sau orice joc, for that matter) la 30 fără bătaie de cap, da?
Poftim how to: http://forum.kicksonline.eu/Thread-how- ... -online__5
Și soluția testată: https://www.reddit.com/r/DarkSouls2/com ... framerate/
Eu trebuie să-mi limitez frame-ul în multe jocuri, pentru că am monitor 140Hz. Ultimul pe care l-am jucat și era belit complet în privința asta a fost Fallout4. Încearcă, să vezi ce liniștit dormi la noapte.
Poftim how to: http://forum.kicksonline.eu/Thread-how- ... -online__5
Și soluția testată: https://www.reddit.com/r/DarkSouls2/com ... framerate/
Eu trebuie să-mi limitez frame-ul în multe jocuri, pentru că am monitor 140Hz. Ultimul pe care l-am jucat și era belit complet în privința asta a fost Fallout4. Încearcă, să vezi ce liniștit dormi la noapte.
Last edited by sebas on 11 Mar 2016, 13:25, edited 2 times in total.
dump CHA
Nah, he's just trolling. O să vină peste 2 zile și o să zică "ehehe, doar mă prefăceam că-s prost! mamă ce v-am făcut pe topicul cu DS!"
REMEMBER CITADEL
Tu oricum habar n-aveai despre ce era vorba de fapt in problema.
In orice caz, ma bucur ca se poate rezolva simplu prin blocarea framerateului dintr-un soft suplimentar, ca nu aveam niciun chef sa repet experienta din 2. Dupa cum am spus, last time I checked devii confirmasera ca il vor tine la 30 fps pe pc si console. S-au sucit, whatever. Enjoy that equipment breaking, dorkmoons!

In orice caz, ma bucur ca se poate rezolva simplu prin blocarea framerateului dintr-un soft suplimentar, ca nu aveam niciun chef sa repet experienta din 2. Dupa cum am spus, last time I checked devii confirmasera ca il vor tine la 30 fps pe pc si console. S-au sucit, whatever. Enjoy that equipment breaking, dorkmoons!

NO COVER. ALL MAN.
http://segmentnext.com/2016/03/12/dark- ... -miyazaki/According to creator Hideki Miyazaki, Dark Souls 3 could possibly be smaller than Dark Souls 2. However, thanks to the power of current-gen consoles, it has more depth and complexity.
He went on to say that there is always a temptation to develop a much bigger sequel but they aren’t going to do that, even though it can attract more audience. He explained that the size of Dark Souls 3 is “about the same as Dark Souls 2, may be even a littler smaller.”
REMEMBER CITADEL
Majoritatea nivelurilor din ds 2 oricum erau o partie neinteresanta de la A la B cu 2-3 shinies intre, asa ca atata timp cat au facut un level design ca lumea la asta, nici nu are sens comparatia.
NO COVER. ALL MAN.
Yep, chiar nu văd ce relevanță are dimensiunea. Oricum îl rejoci de minim 3 ori.
dump CHA
3 weeks left. Ce fac sunbroșii mei? Ne-am întărit trupește și sufletește?
Nu de alta dar în câteva zile se lansează versiunea japoneză, iar spoilerele vor curge g â r l ă. Be considerate and use spoiler tags, if it's the case. Deja văd că a leakuit lista cu boși și cu achievements.
Nu de alta dar în câteva zile se lansează versiunea japoneză, iar spoilerele vor curge g â r l ă. Be considerate and use spoiler tags, if it's the case. Deja văd că a leakuit lista cu boși și cu achievements.
REMEMBER CITADEL
I'm in hiding, vreau zero spoilere.
Altfel eu am amânat replayul de DS2, need to be as hungry as possible.
Cu ce build o să jucați? Eu tot spun că am să încerc un Sorcery bro cândva dar în niciun playthrough nu prea îmi vine să renunț la pulanele imense.

Cu ce build o să jucați? Eu tot spun că am să încerc un Sorcery bro cândva dar în niciun playthrough nu prea îmi vine să renunț la pulanele imense.
dump CHA
I am ready for this. Prima data o sa-l joc asa cum stiu, cu buildul Waaagh! Cur De Fier, in care o sa ma ascund dupa un greatshield si o sa dau si eu cand e liber.
Daca o sa-mi placa am in plan sa rejoc toata trilogia cu un mag ca sa incerc si eu pew pew d-ala albastru.
Daca o sa-mi placa am in plan sa rejoc toata trilogia cu un mag ca sa incerc si eu pew pew d-ala albastru.
NO COVER. ALL MAN.
Eu am inceput un playthrough de witcher 3, cred ca ma tine ocupat pana pe 12
http://www.allgamesdelta.net/2016/03/da ... wings.html

http://www.allgamesdelta.net/2016/03/da ... wings.html

Cel mai probabil o să încep cu un hibrid clasic pe dex/str, sword and board, elite knight armor. Dar o să încerc încet-încet să-l trec pe glorious zweihandery, mai ales dacă vor fi posibilități de reroll la build, ca în DS2. Sorcery is p fun, mai ales în combinație cu dark magic, dar niciodată nu am început direct cu magie.
REMEMBER CITADEL