Ce jucati in momentul de fata
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Ce jucati in momentul de fata

am aflat cu stupoare ca sunt la fel de nepriceput la Super Mario ca la 10 ani.
L-am avut pe Erasmus mai demult la avatar, dar in reprezentarea din QfG 4 (preferatul meu ca directie artistica si atmosfera din toata seria).Mahdi wrote:Tocmai ai găsit următorul avatar al lui Waaagh.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
din ce am citit 4 e preferatul majoritatii. ajung si la el. aseara am terminat Quest for Glory: So You Want to Be a Hero VGA Remake si astazi incep Quest for Glory II: Trial by Fire remake-ul de la AGD Interactive.
Eu am jucat in copilarie cam toata seria (fara qfg 5) cu acelasi caracter pe care il importam pe discheta dintr-un joc intr-altul. Phun times, wish I was <14 again.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Da, mi-am salvat si eu caracterul (Thief) aseara la sfarsitul jocului. Sunt curios daca il pot importa in remakeul AGD Interactive de la QFG 2. Daca nu, nu-i bai.
Sigur merg. Eu l-am important din remakeul primului in QfG 2 care era in editia aia adevarata cu interactie prin caseta in care scriai text. 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Quest for Glory II: Trial by Fire AGD Interactive remake
Parcurg Layers of fear, un psycho mind fucked game ce a reusit sa ma ia prin surprindere si sa-mi provoace senzatii unice cum nu am mai avut de multa vreme. Pot sa spun ca Outlast este mic copil pe langa acest titlu, si imi aduce aminte de Silent Hill intr-o oarecare masura, detalii pe care le pot simti numai cei care l-au jucat sau macar au trecut prin el cateva nivele.
Shadow Warrior cel nou, super intens da' vad ca-i lung si ma tem ca o sa am nevoie de un mouse nou la final 

God of War 3
Am profitat de faptul ca e la reducere la Altex si l-am luat azi. E al 5-lea GoW pe care il joc, dar e primul pe care il vad in toata splendoarea lui pe ecran mare. Primele le-am jucat pe PSP si PS Vita.
Ce nu imi place mie la jocul asta e fix personajul principal, anti-eroul Kratos. Mi se pare unul dintre cele mai comerciale personaje facute vreodata, manios nevoie mare, cu replici de sta mata-n coada si care da prima data cu barda si apoi sta sa cugete. De exemplu azi un personaj amarat era prins pe un scaun in spatele unor tufisuri uscate m-a rugat sa-l ajut ca-mi da arcul lui. El era prizonierul lui Hades, iar Hades mi-e inamic, asa ca dusmanul dusmanului meu ar trebui sa-mi fie prieten, deci cum sa nu te ajut tovarase? Jocul oricum nu iti da posibilitatea sa-l refuzi si nu iti da nici posibilitatea sa alegi modul in care o sa-l salvezi. Se apuca Kratos si rezolva niste puzzle-uri scurte, ajunge calare pe un cerber (substantiv comun, ca apar multi in joc) si cand ajunge langa amarat ii da foc si apoi ii ia arcul. DA' TI-A ZIS CA TI-L DA ORICUM DACA IL SALVEZI, BAAA! Scena asta e reprezentativa pentru felul in care isi rezolva spartanul problemele.
Pe de alta parte imi plac luptele, mediul inconjurator, creaturile mitologice si (desi nu ma identific cu personajul) sunt mereu curios unde ma va duce povestea. Dar ce imi place cel mai mult e ca imi aminteste de Prince of Persia, unul dintre action-urile mele preferate. Ubisoft pare a se axa doar pe Assassin's Creed asa ca pana la urmatorul persan ma multumesc cu un spartan. Ghost of Sparta pentru noi tu esti Prince of Persia Doi!
Am profitat de faptul ca e la reducere la Altex si l-am luat azi. E al 5-lea GoW pe care il joc, dar e primul pe care il vad in toata splendoarea lui pe ecran mare. Primele le-am jucat pe PSP si PS Vita.
Ce nu imi place mie la jocul asta e fix personajul principal, anti-eroul Kratos. Mi se pare unul dintre cele mai comerciale personaje facute vreodata, manios nevoie mare, cu replici de sta mata-n coada si care da prima data cu barda si apoi sta sa cugete. De exemplu azi un personaj amarat era prins pe un scaun in spatele unor tufisuri uscate m-a rugat sa-l ajut ca-mi da arcul lui. El era prizonierul lui Hades, iar Hades mi-e inamic, asa ca dusmanul dusmanului meu ar trebui sa-mi fie prieten, deci cum sa nu te ajut tovarase? Jocul oricum nu iti da posibilitatea sa-l refuzi si nu iti da nici posibilitatea sa alegi modul in care o sa-l salvezi. Se apuca Kratos si rezolva niste puzzle-uri scurte, ajunge calare pe un cerber (substantiv comun, ca apar multi in joc) si cand ajunge langa amarat ii da foc si apoi ii ia arcul. DA' TI-A ZIS CA TI-L DA ORICUM DACA IL SALVEZI, BAAA! Scena asta e reprezentativa pentru felul in care isi rezolva spartanul problemele.
Pe de alta parte imi plac luptele, mediul inconjurator, creaturile mitologice si (desi nu ma identific cu personajul) sunt mereu curios unde ma va duce povestea. Dar ce imi place cel mai mult e ca imi aminteste de Prince of Persia, unul dintre action-urile mele preferate. Ubisoft pare a se axa doar pe Assassin's Creed asa ca pana la urmatorul persan ma multumesc cu un spartan. Ghost of Sparta pentru noi tu esti Prince of Persia Doi!
Crysis. Stau pitit in boscheti si execut chinezoi. Best fun I ever had.
NO COVER. ALL MAN.
Pillars of Eternity, mai am putin si il termin. Huge game, si mai e si expansion-ul The White March I si II.
Quake 2 multi cu niste moduri de arata ca un dungeon crawler din preistorie.
Space Colony, habar n-aveam ca Firefly au facut si altceva decat Stronghold
Nice, mai ales atmosfera.

Oricum o sa fie un titlu excelent pentru editiile viitoare ale lvl gaming nights.
NO COVER. ALL MAN.