Știri din industrie
Re: Știri din industrie
era o vreme cand urmaream zilnic video-urile de pe GT. Aveam si un canal cu jocuri anulate, iar brutalistu era de treaba. Good times.
Ah, imi aduc si eu aminte vremurile cand eram inca in liceu si ma uitam la Screw Attack si AVGN. Chiar acuma de craciun m-am reuitat la episoadele vechi dein AVGN si are episoade care sunt inca destul de interesante.
Aveam RSS pe GT pe vremuri, cand erau relevanti, dar numai pentru trailers and shit. Am alergie la chestii gen AVGN.
Chestia cu AVGN e daca poti sa treci peste stilul de gross out humor si limbaj care e folosit ca sa aiba appeal la adolescenti. Episoadele despre console vechi si perferice erau chiar informative, si in plus eu personal sunt fascinat de jocuri vechi si proaste.
Oricum in ultima vreme noi videouri AVGN s-au rarit foarte mult si au fost inlocuite cu alte chestii gen James and Mike Mondays care sunt doar bros playing games.
Oricum in ultima vreme noi videouri AVGN s-au rarit foarte mult si au fost inlocuite cu alte chestii gen James and Mike Mondays care sunt doar bros playing games.
AVGN a avut show pe gametrailers?
Pai in perioada lui de glorie prin 2008 avea parteneriat cu Screw Attack si video-urile lui apareau pe GT.
Former BioWare Writer David Gaider Joins Beamdog
Lawl, asta e genul de decizie pe care o faci într-o criză de conștiință.
Ca bine zici!TG wrote:Former BioWare Writer David Gaider Joins Beamdog
Ubisoft seeks Canadian investors to fend off takeover by Vivendi

karma ..We want to increase the number of Canadian shareholders in Ubisoft to have better control over the capital. ... We feel it’s a good defense.

Lionhead is closing and Fable Legends is being cancelled
http://news.xbox.com/2016/03/07/microso ... um=twitter
http://news.xbox.com/2016/03/07/microso ... um=twitter
REMEMBER CITADEL
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
I'm livin' in a love shadow
Ce e rau in a ecraniza primul halflife? Are poveste cat cuprinde si potential destul de mare. Chiar si 2-ul ar fi misto ca si serial.
Ce-i drept J.J. Abrams nu ar fi prima mea alegere ca regizor pentru genul asta de film dar nu poti sa le ai pe toate
Ce-i drept J.J. Abrams nu ar fi prima mea alegere ca regizor pentru genul asta de film dar nu poti sa le ai pe toate

Da, jocul e misto. Dar toate filmele bazate pe jocuri sunt niste mizerii.
I'm livin' in a love shadow
Destul de greu sa comprimi zeci de ore de gameplay/lore in 1-2 ore de film BUN. Pana construiesti personajul, pana construiesti oponentii/opozitia, pana incepi povestea se cam duce filmul... In plus ce e credibil si interesant intr-un joc nu e neaparat la fel intr-un film. Un oarecare se duce la serviciu, gaseste carcaieci extraterestri in birou, ia ranga si le da in cap. WTF?
Acelasi lucru l-ai puteai spune despre filmele bazate pe seriale tv. Si cu cateva exceptii despre reboot-uri. Si tocmai Abrams a reusit sa faca un reboot bazat pe un serial tv care nu e chiar rau.chestr0ny wrote:Da, jocul e misto. Dar toate filmele bazate pe jocuri sunt niste mizerii.
Warcraft III has received a modern-day update!
Same for D2.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/200629 ... 24-03-2016Patch 1.27a is aimed at enabling this legacy title to run smoothly on contemporary operating systems, and the client now has improved compatibility with Windows 7 and above and Mac OS X.
Same for D2.