VINE!
- DerangedGenius
- Zergling
Re: VINE!
Ziua de 15 e de fapt ziua oficiala de intrebat despre revista, fara sa se primeasca vreo informatie. 

din asta eu inteleg ca o sa primim Batman Arkham City.
Sau Kimo inca asteapta ca chester sa-i trimita screenshot-urile la Fallout 4. Si chester asteapta sa i le trimitem noi. Noi suntem de vina.
Sau Kimo inca asteapta ca chester sa-i trimita screenshot-urile la Fallout 4. Si chester asteapta sa i le trimitem noi. Noi suntem de vina.
Bine ca in F4 nu sunt prea multe femei, sa avem un special cu ele.
Dar hei, sunt o groaza de barbati. Special cu barbati?
Dar hei, sunt o groaza de barbati. Special cu barbati?

Revista va intarzia din cauza jocului full ca de obicei, sa speram ca va fi un joc pe masura desi nu m-ar surprinde daca va fi Batman Arkham City mentionat mai sus, eu unul as fi multumit
Ma astept sa o iau cel putin vineri daca nu, luni sigur, aici in Bucuresti.

eu unul o iau pentru revista in sine. jocul full doar imi mai umple contul gol de steam 

Pai tu esti norocos... eu doar ce am achizitionat Batman Arkham Asylum si City. Trine 2 il aveam de la un sale. Port speranta in suflet ca daca au inceput asa, sa dea si Arkham Origins ca ala imi lipseste.overburn wrote:eu unul o iau pentru revista in sine. jocul full doar imi mai umple contul gol de steam
Nothing yetD12fan wrote:Am sunat la numar, am vorbit cu Kimo, ar trebui sa ajunga revista Marti-Miercuri.

Nici nu stiu ce sa mai zic....
D12fan wrote:Nothing yetD12fan wrote:Am sunat la numar, am vorbit cu Kimo, ar trebui sa ajunga revista Marti-Miercuri.![]()
Nici nu stiu ce sa mai zic....
Lafel si eu...astept raspuns de la ei de mult timp.
Acum o saptamana si jumatate mi-au spus ca au pus revista la curier...tare-s curios ce curier folosesc ei de le ia atata amar de timp sa ajunga de la Bucuresti la Constanta. Pentru ca nu vreau sa cred ca m-au mintit si ca defapt nu au trimis nimic inca...
E o conspiratie anti-constanteni.
In Severin ajunge in 2 zile. Asta e, esti napastuit pe forum, primesti revista mai repede... 

vreau sa faca sa faca Chester review la Sebastian Loeb Rally sau cum ii zice.
Eu as face un review la NR2 cu un cate un extras din fiecare articol, pentru toti cei care au comenzile incurcate
)

Ex-Level Forum member, ex-Tzeeeac member, current everything else.
Nu-i nicio problema, am intarziat eu cu articolele si de-aia a plecat mai tarziu spre tipografie. 

I'm livin' in a love shadow
^Trebuie sa faci review la Chesster. Pur si simplu trebuie.
Daca nu primesc numarul 2 va dati seama ca zic pas la cel de-al 3-lea...si nu cred ca sunt singurul in situatia asta.
Chiar sunt dezamagit de situatie. Ar fi prima intrerupere in colectie de la Game Over incoace...
Nu as fi dorit sa povestesc asa ceva insa acum se leaga contextele: Am decis sa pun capat carierei mele (inginer proiectant) dupa multe proiecte frumoase realizate (pasarelele din Constanta, instalatiile de telegondola din majoritatea statiunilor de pe Valea Prahovei, vase, si bunkere pentru americani si bulgari si multe altele) pentru ca m-am saturat de neseriozitate (si volumul foarte mare de munca comparativ cu beneficiile materiale si respectul cuvenit).
Speram ca dupa ce v-ati reinventat sa nu purtati cu voi greselile trecutului si iata-ne acum in situatie similara cu raposata revista Level.
Nu vreau sub nici o forma ca modul vostru de lucru sa ajunga iar in groapa de gunoi tipic romaneasca, groapa de care imi este lehamite, pentru ca mi-a ajuns...
Chiar sunt dezamagit de situatie. Ar fi prima intrerupere in colectie de la Game Over incoace...
Nu as fi dorit sa povestesc asa ceva insa acum se leaga contextele: Am decis sa pun capat carierei mele (inginer proiectant) dupa multe proiecte frumoase realizate (pasarelele din Constanta, instalatiile de telegondola din majoritatea statiunilor de pe Valea Prahovei, vase, si bunkere pentru americani si bulgari si multe altele) pentru ca m-am saturat de neseriozitate (si volumul foarte mare de munca comparativ cu beneficiile materiale si respectul cuvenit).
Speram ca dupa ce v-ati reinventat sa nu purtati cu voi greselile trecutului si iata-ne acum in situatie similara cu raposata revista Level.
Nu vreau sub nici o forma ca modul vostru de lucru sa ajunga iar in groapa de gunoi tipic romaneasca, groapa de care imi este lehamite, pentru ca mi-a ajuns...
Dar proiecte pentru privati n-ai facut? decat conectat la bani publici ai lucrat?