Anime

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
cg1700
Hammer Haunt

Re: Anime

Post by cg1700 »

http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... uly/.98320

Nu sunt in mod special entuziasmat fiindca probabil ca o sa abuzeze iar de CGI ca in filme.
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

cg1700 wrote:Intrebam fiindcaeu am citit doar VN-ul unde Refrain e doar ruta finala si ruta lui Kurugaya e separata.

Cat despre scena aia cu Riki si Mio, eu cel putin nu mi-o aduc aminte, dar e posibil sa aiba mai mult sens dupa ce afli anumite chestii in sezonul asta. Just don't spoil it for yourself. Eu am reusit sa imi spoileresc ceva destul de major din Refrain cu luni inainte sa apara translation-ul VN-ului si am regretat foarte tare.[...]
Asa a fost, dupa ce am incheiat si al doilea sezon am inteles tot ce s-a intimplat si in primul. Ce mi-a placut a fost ca nu am putut sa-i anticipez finalul, ci chiar m-a luat prin surprindere cu situatiile neprevazute. Per total mi-a placut foarte mult, a fost un material reusit.
Am cam terminat ce aveam prioritar in lista, acum cred ca voi continua cu Fate Zero din care am vazut doar un episod si as baga in paralel si No game no life.
Inainte nu stiam cu ce sa continui cand terminam de vazut ceva, iar acum am prea multe in lista, ca mai sunt vreo 7 care stau la coada :)
Image
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

cg1700 wrote:http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... uly/.98320

Nu sunt in mod special entuziasmat fiindca probabil ca o sa abuzeze iar de CGI ca in filme.

Pana mea, nu m-ar interesa asa de tare inca un anime bazat pe Berserk. Ar face bine totusi sa continue manga-ul, ca mi s-au lungit urechile asteptand sa tot apara.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Chuunibyou demo Koi ga Shitai - beautiful opening & ending, cute and funny characters!
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

http://hoxtranslations.blogspot.com/201 ... kushi.html

Sangokusi e in sfarsit tradus in totalitate. Sunt cred ca vreo 4 ani de cand mi-a prins interesul prima oara , dar am zis atunci ca o sa astept sa fie gata tradus inainte sa ma apuc de el si s-ar parea ca ziua a venit in sfarsit.
Image
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Am mai incheiat asa: Fate zero, No game no life si Chuunibyou demo koi ga shitai. Acum am inceput Shigatsu wa Kimi no Uso si Boku dake ga inai machi. Din review-uri Your lie in April ar fi ceva senzatie cu el. Dupa astea ma gandesc sa continui cu School days, Plastic memories si Steins Gate.
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da, Shigatsu e excelent, best one in the genre since Nagi no Asukara.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Eu n-am reusit sa vad mai mult de cateva episoade din Nagi to Asakura fiindca pentru mine Mari Okada e hit or mise ceea ce de fapt inseamna ca e aproape intotdeauna miss si extraordinar de rar hit. Nu prea imi place deloc modul in care scrie drama si de asta nu mi-a placut nici Anohana. Plus ca am ramas traumatizat de inceputul anului 2012 cand m-a lovit cu Black Rock Shooter, Fujiko Mine si a doua jumatate a lui Aquarion Evol. Wixoss was pretty cool tho.
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Și Anohana e excelent. Pentru mine e invers, e aproape întotdeauna hit. Îmi place cum scrie drama, mai puține clișee retardate pentru că nu sunt harem-uri deghizate. Sincer, în ultimii ani au existat extrem de puține drama/romance ok, iar dintre astea la majoritatea a contribuit Okada.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Mi se par putin cam prea melodramatice pentru gusturile mele asa ca in loc sa empatizez cu situatia ma face sa imi dau ochii peste cap. Also nu prea imi plac personajele ei, mi se par cam annoying.

Desigur I shouldn't be one to talk tinand cont ca mie imi place drama Key-style aka it's all fun and games and sugary si te atasezi de personaje pana la un moment dat cand se intampla ceva naspa si ala e momentul cand trebuie sa plangi.
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu știu, nu mi se pare, tocmai că prin comparație cu altele e mai puțină melodramă. Dar na, tu ești mai cu VN-urile, iar Okada scrie mostly pentru anime, două medii diferite, așa că nu sunt surprins.

Și normal, sunt chestii de criticat, ultimul episod din Anohana nu e la același nivel cu restul, Naki no Asukara are un fir narativ mult prea pueril pentru realizarea de excepție de care beneficiază, Sakurasou e bipolar and etc. Dar overall, nu prea sunt alternative la fel de bune.

Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

In sfarsit mi-a venit Kizumonogatari! Dureaza o vesnicie pentru Book Depository sa livreze ceva dar e ok, pot in sfarsit sa ma laud ca am glorious Monogatari in biblioteca.
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

This looks familiar... Huge downgrade on the cuteness though.

Image
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

phpBB [video]

Hype level high.
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Fate by SHAFT? This is gonna be a treat

http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... 17/.100347
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Sezonul asta o sa sar peste compilatia de trailere ca oricum nu cred ca intelegea nimeni mare lucru din el si o sa postez ceva diferit aka a grumpy man is not exacited by upcoming anime:

http://tenka.seiha.org/2016/03/porkys-i ... f-rundown/
Image
Rukifer
Zergling

Post by Rukifer »

Singurul lucru care arată decent sezonul ăsta, at least for me, e Mayoiga. Deşi tare mi-e teamă că o să fie un al doilea The Perfect Insider de acu' vreo două sezoane. Şi Super Lovers ar avea potenţial. Doar că, cel mai probabil, n-o să primim Usagi Drop ci Boku no Pico. Miroase a yaoi din avion.
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”