Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Waaagh! »

Tu nu esti rocar adevarat, cum e Radu Tudor care e si paznic al democratiei la singurul post liber din Romania, Antena3. Daca erai rocar adevarat, stiai ca decoratia a fost inmanata trupei pentru implinirea a 30 de ani de activitate si promovarea muzicii roc in Romania, adica p fucking much pentru munca lui Ovidiu \m/ Kempes \m/ Ioncu si nu pentru miorlaul ala obosit cu afara ploua. Cauta scrisoarea lui Radu Tudor. Norocul nostru ca omul e pe metereze si vede astfel de derapaje ale democratiei.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Credeam ca rockerii sunt basisti si nu merita nimic.
I'm livin' in a love shadow
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

D'aia avea Base suvita acum 10 ani? dadea din ea la concerte?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Asa era moda la lombarzi si se stie ca base are ceva radacini barbare.
NO COVER. ALL MAN.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Se știe că Băse e vlăstar de viță nobilă poloneză.

Image
REMEMBER CITADEL
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Dap, el si sleahta lui :)
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

According to a statement released by the Agentine Naval Prefecture, the coast guard vessel in pursuit of the Lu Yan Yuan Yu 010 fired warning shots after attempting to establish radio contact. The Chinese fishing boat then reportedly turned off its lights and tried to evade the coast guard vessel. Ultimately, the statement notes that the Lu Yan Yuan Yu 010 attempted dangerous maneuvers, including an attempt to collide with the coast guard vessel in pursuit.

Following a collision attempt, the Argentine vessel – likely a Mantilla-class offshore patrol vessel – sank the fishing boat. The crew of the Chinese boat survived and was safely rescued. Three fishermen and the fishing boat’s captain were recovered by the Argentine coast guard while others boarded a nearby fishing boat.
Eh.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

http://live.reuters.com/Event/World_News

Atentate cu bombe în Bruxelles, la Aeroport și Metrou.

Asta la două zile după prinderea muistului de la Paris, prindere care a dus mai apoi la ciocniri între locatari din Molenbeek și poliție. Ce cartier eșuat.. Cam cât de desprinsă de societate trebuie să fie lumea de acolo încât să protesteze împotriva arestării muistului?

Partea ciudată e că nu mi se pare totuși chiar atât de suprinzător, asta după ce mi-am facut o vacanță în Belgia acum vreo 4-5 ani. Ca străin, efectiv te strângea în spate să ieși seara pe străzile din Bruxelles, numai dubioși la colț de stradă spărgând sticla de alcool și cartofii prăjiți.
dump CHA
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Serios? Am mers si eu, tot acum 4-5 ani, nu m-am simtit in viata mea atat de safe.
New phone, Houthis

Soundcloud
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Nu m-aș fi gândit că Bruxelles e o versiune europeană a Baltimore-ului. Mai multe detalii?
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Eu am fost chiar de 1 decembrie, erau in alerta de gradul 2-3. Nu mi s-a parut extraordinar de oprimanta prezenta militarilor pe strazi, desi probabil conta si faptul ca era un oras strain si eram avertizat de ce urma sa intalnesc. Mda, e o situatie foarte toxica si complicata in cartierul cu pricina. Ca in multe altele de prin Europa. Unii nu pot iesi din mizerie si se agata de sentimentul anti-sistem, altii sunt pur si simplu rau-intentionati (in sensul de fanatizati la randul lor), iar musulmanii care sunt impotriva extremismului sunt, la randul lor, lipsiti de parghii si sprijin public si legal sa fie mai vocali. Tac de frica.
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

juve3332 wrote:iar musulmanii care sunt impotriva extremismului sunt, la randul lor, lipsiti de parghii si sprijin public si legal sa fie mai vocali. Tac de frica.
Pe naiba, sunt comunisti/marxisti finantati de turci si asteapta momentul oportun :ugeek:
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Te inseli, totul e o diversiune creata de reptilieni ca sa nu bagam noi de seama cum isi aduna fortele pe Venus sa ne invadeze.
Last edited by Stokkolm on 22 Mar 2016, 13:24, edited 1 time in total.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Lol, Venus, ce glume ai în program, măi Stokkolm. Toată lumea știe că reptilienii vin de pe Nibiru.
REMEMBER CITADEL
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Mărar wrote:Serios? Am mers si eu, tot acum 4-5 ani, nu m-am simtit in viata mea atat de safe.
Bănuiesc că depinde de criterii și pe unde te-ai perindat. La Magritte sigur că te simți bine. :)
Mie îmi place să termin repede cu zona turistică și să bat pe jos străzile, iar orașul noaptea mi s-a părut foarte dubios. De stat am stat pe lângă grădina botanica, adică destul de central și, din nou, prin jur era plin de diverși la colț de stradă care n-aveau altă treabă decât să se uite lung după tine.
dump CHA
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

sebas wrote:prin jur era plin de diverși la colț de stradă care n-aveau altă treabă decât să se uite lung după tine.
Si... sopteau coca coca? :mrgreen:
Stokkolm wrote:Te inseli, totul e o diversiune creata de reptilieni ca sa nu bagma noi de seama cum isi aduna fortele pe Venus sa ne invadeze.
Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

sebas wrote:prin jur era plin de diverși la colț de stradă care n-aveau altă treabă decât să se uite lung după tine.
Aia vor sa iti vanda chestii, nu sa te atace. They're your friends :D
New phone, Houthis

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

belgienii - incompetenti pentru a 2-a oara in mai putin de 6 luni .. bravos
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Nu cred ca e vorba e incompetenta:
Buzzfeed interviewed a Belgian counter-terrorism official last week - before the Brussels attacks - who said police resources in the country were already stretched to the limit.

He said virtually every police detective and military intelligence official in the country were focused on international jihadi investigations.

“We just don’t have the people to watch anything else and, frankly, we don’t have the infrastructure to properly investigate or monitor hundreds of individuals suspected of terror links, as well as pursue the hundreds of open files and investigations we have,” the official, who spoke on condition of anonymity because he was not authorised to speak to the media, said.

“It’s literally an impossible situation and, honestly, it’s very grave.” - sursa
Post Reply

Return to “Cafenea”