Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
zme-ul

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by zme-ul »

pai si lipsa de personal se traduce tot prin incompetenta

si francezii nu au dat tot vina pe "lipsa de personal" .. ce draq
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

E pentru ca ne comportam inuman cu ei. Zic sa mai taiem din fondurile politiei si sa dam fiecarui imigrant refugiat cate 2000 euro pe luna, o masina, o casa si eventual niste posturi in administratie (ca, pana la urma, fac parte din viitorul nostru, nu?) N-avem alta optiune decat sa-i acceptam - si, inainte sa punem capul pe perna, sa ne intrebam cu ce am gresit din moment ce tristetea i-a impins la disperare... iar in momentul in care ne trezim, sa dedicam ziua sfintirii urmelor pe care le lasa in noroiul nostru crestin.

/s
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

In ritmul asta or sa rada si americanii cu fundul de noi. Cand uita unul sa-si ia pastilele la ei, impusca aproximativ la duzina si se sinucide. Sandpeepsii nostri Cetatenii europeni de origine orientala fac scor dupa scor cu doua zerouri fara sa se chinuie.

Edit: btw, cand m-am intors din Россия, nici n-am facut un pas in aeroport ca a sarit pe mine fix genul meu de ursoaica. M-a cautat si-n sosete ca sa se asigure ca nu-s pus pe dezintegrare. Astia au intrat cu arme de asalt si bombe cu fragmentare fix in aeroportul unde dorm eurocretinii in papuci. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Ma rog, trecand peste empatia ta, care stim ca e mare ca mila lui Allah, cam ce vrei sa faca?! Sa instaleze controale la intrarea in aeroporturi? Orice aglomerare de oameni este o potentiala tinta. In ritmul asta, dam lege ca trebuie sa sunam la dispecerat cand vrem sa iesim din apartament ca sa vina politia sa ne controleze inainte de a pasi pe strada.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Waaagh! wrote:sosete
Poate avea gagica vreun fetis :)

@Zmeul
Politia, serviciile au o inertie mare cand vine vorba de lipsa de personal. Nu e ca si cum pot angaja repede, 15000 de agenti secreti/politisti-zilieri, pe perioada temporara, de 2 luni, cat tine sezonul de terorism.
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

De râs, Rusia sau Arabia Saudită râd și cu fundul acum.
Nu cred însă că scormonitul după explozibil e soluția, decât poate dacă ajungem ca în Israel cu militari în autobuz, în parc, pe parc, sub parc. Dacă n-o să mai poată să pună bomba în aeroport or s-o pună în piață. Dacă nici acolo, atunci la colț de stradă. etc.
dump CHA
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Dear juve,

Cel putin din ce-am trait eu, rusii te controleaza si la intrarea in aeroport si inainte sa te indrepti spre poarta de imbarcare. Nu era nicio aglomerare de sitting ducks pentru leii islamului, si asta pe aeroportul Sherementyevo din Moscova. Nu zic, sunt ei prosti si desculti, bine ca suntem noi destepti si incaltati.

Desigur, problema nu e controlul ala, ci faptul ca ai crescatorii de descreierati d-astia in motzul Europei.

Imi pare foarte rau pentru oamenii care se duceau si ei unde aveau treaba si acum sunt culesi cu lopata si potriviti la loc.
NO COVER. ALL MAN.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Cum zicea si sebas, n-or sa mai poata face macel la aeroport, fac in gari, autogari, sali de concerte si orice alt loc unde se strang mai multi oameni la un loc. De-asta mi se pare o simpla re-orientare pentru teroristi, nu o masura cu bataie lunga. Eu n-am vazut controale la intrare in terminale, dar eu n-am iesit din Europa (see wat I did there?!).
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

cei din diaspora o sa realizeze ce viata buna si lipsita de grija bombelor duceau acasa si o sa vina inapoi in Romania. Multumim Iohannis!
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Acum 13-14 ani Al Qaeda făcea atentate la foc automat. S-or fi oprit singuri între timp "That's enough guys, we proved out point"

Îmi imaginez că dacă situația din Siria și Iraq s-ar rezolva convingător (cum ar fi cu instaurarea a doi noi dictatori, ha!), s-ar liniști apele și în rest. Cel puțin una din principalele surse de venit ar dispărea. Și după poate ar fi mai simplu să follow the money până la muiștii șefi.

Eh, but what do I know. SRI cică vine în parlament mâine să discute despre schimbări legislative necesare pentru ca ei să controleze mai bine situația și să poată preveni atentate. Eventual să mai vină și un Vadim Jr. care propune să-i adunăm pe stadion și să-i împușcăm și, gata, ne-am rezolvat.
dump CHA
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Evident ca nu vad problema cu solutia Vadim cand e vorba de genul asta de apucati (aia prinsi dormind cu lansatorul de rachete sub perna, sa ne intelegem), but don't bother to explain.
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca nu e o prolema etica, oricum e o imposibilitate logistica. N-ai cum sa separi in masa extremistii de moderati, islamistii de atei, arabii de romani, si orice alt criteriu ai vrea.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Unde-i Fedaykin cand ai nevoie de o opinie obiectivă și echilibrată vis a vis de problematica islamului?
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Rușii să zică mersi că nimănui nu-i pasă de Rusia, în afară de sărmanii ăia din Cecenia & co. Altfel, au avut și ei suficiente atentate care le-au scăpat printre degete, oricât de "bărbătește" li se pare unora că țin ei frâiele.
In December 2013, two separate suicide bombings a day apart targeted mass transportation in the city of Volgograd, in the Volgograd Oblast of Southern Russia, killing 34 people overall,[1] including both perpetrators. The attacks followed a bus bombing carried out in the same city two months earlier.
REMEMBER CITADEL
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

dump CHA
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Stokk, astia nu erau dimilaci veniti din Cosmos si se pare ca nici macar din Siria. Erau cetateni belgieni care traiau frumos din ajutoare sociale in Molenbeek, cartier recunoscut pentru genul asta de fauna, faceau parte din cercuri urmarite de serviciile secrete, aveau o implicare directa in atentatele de anul trecut din Franta, plm, le scria cu rosu in frunte HEI URMEAZA SA MA ARUNC IN AER.

Evident ca e impractic si contraproductiv sa te apuci sa impusti tot ce are tenul mai balaoaches, da' cand scrie pe fata lor HEI URMEAZA SA MA ARUNC IN AER, zic si eu ca in loc de inca o serie de summituri, reuniuni, paneluri si consilii europene despre drepturile teroristilor, poate ar fi mai bine sa se mai ocupe cineva si de drepturile omului normal. Fara executii pe stadion. Dar ceva acolo.
NO COVER. ALL MAN.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Waaagh! wrote:Fara executii pe stadion. Dar ceva acolo.
Chiar asa, ce mama naibii?
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

Doc wrote:@Zmeul
Politia, serviciile au o inertie mare cand vine vorba de lipsa de personal. Nu e ca si cum pot angaja repede, 15000 de agenti secreti/politisti-zilieri, pe perioada temporara, de 2 luni, cat tine sezonul de terorism.
terorizmul asta s-a nascut ieri?! depre ce dracu vorbim ... se stia clar ca Europa e urmatoarea tinta si fara sa faci parte din nush-ce servicii
doar ca trebuie sa fii in European si sa fii tampit sa crezi ca nu

pe 11 Septebrie cand au cazut "gemenii" eram in plin serviciu militar
unul dintre locotentent-coloneii din biroul unde-mi faceam eu veacu (frecand menta) imi zice ca nu avem de ce sa ne alarmam, se intampla la americani ... n-au ce sa caute la noi - ete na!

britanicii, spaniolii au traditie in atacuri - ii auzi tu ca sufera din cauza lipsei de personal?
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Asa e, ar trebui sa suplimentam masiv atat numarul fortelor de securitate/armata. Numai asa putem oprii atacurile teroriste.

Si daca tot facem asta, ar trebui sa angajam mai multi politisti ca sa scapam de crima, doctori ca sa scapam de boli si fermieri ca sa scapam de foame.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Mărar wrote:
Waaagh! wrote:Fara executii pe stadion. Dar ceva acolo.
Chiar asa, ce mama naibii?
Nu "ceva pe acolo", ci "ceva acolo". :P
Post Reply

Return to “Cafenea”