Dark Souls 3
Re: Dark Souls 3
Ma mir ca inca n-au scos the definitive guide pentru dark souls 4.
NO COVER. ALL MAN.
Launch trailer. Some location/bosses spoilers. Don't watch if you want to go in blind.
REMEMBER CITADEL
Aia e zona care am urat-o cel mai mult din primul joc, si cand am vazut ca si addonul o are 

Am convins jumatate de forum sa joace ds 1 si m-am reapucat si eu dupa ce mi-am amintit ce faina e gradina. 

NO COVER. ALL MAN.
From Software has revised the PC requirements for Dark Souls III:
Minimum:
Intel Core i5 2500 3.3GHz / AMD FX-6300 3.5GHz
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / ATI Radeon HD 6870
At least 20 GB available space
Recommended:
Intel Core i7 2600 3.4 GHz / AMD FX-8350 4.0GHz
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 970 or equivalent
Minimum:
Intel Core i5 2500 3.3GHz / AMD FX-6300 3.5GHz
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / ATI Radeon HD 6870
Recommended:
Intel Core i7 2600 3.4 GHz / AMD FX-8350 4.0GHz
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 970 or equivalent
REMEMBER CITADEL
Stai chill. În cel mai rău caz o să ți se îndeplinească visul de a nu juca la un abominabil 60fps. 

REMEMBER CITADEL
40-45fps at 4k with a 980Ti.
Controls are pretty much similar to DS2. No issues whatsoever with M+K
am trecut cu bine lansarea din japonia, nu m-am uitat la niciun video si nici n-am citit vreun spoiler 

Hai baieti, ca nu-i asa greu. Bagati overtime saptamanile astea ca sa ne luam toti liber cand e lansarea pe pc si sa putem sa nerduim ca niste adolescenti plini de cosuri. 

NO COVER. ALL MAN.
La mine-i cam nasol, că s-ar putea să plec în delegație în 13-16. Feels bad, man. Da' o zi liberă în 12 tot oi prinde. 
Eu m-am spurcat un pic, dar mai mult la mecanici, nimic despre boși sau locații. O să fie o combinație interesantă între 1 și 2, + ceva Bloodborne. Oricum, per ansamblu pare să fi fost mai bine primit decât DS2. Vom vedea.

Eu m-am spurcat un pic, dar mai mult la mecanici, nimic despre boși sau locații. O să fie o combinație interesantă între 1 și 2, + ceva Bloodborne. Oricum, per ansamblu pare să fi fost mai bine primit decât DS2. Vom vedea.
REMEMBER CITADEL
Au aparut impresii fara spoilere despre joc, pacat ca nu sunt fani Dark Souls adevarati pe forum.
https://www.rockpapershotgun.com/2016/0 ... pressions/
https://www.rockpapershotgun.com/2016/0 ... pressions/
Steamforged Games is proud to announce we will be working with Bandai Namco Entertainment, developing an exciting board game for the Dark Souls universe.
As Dark Souls fans, we could not be more excited to be given the honour of developing a board game that embraces everything that makes Dark Souls the deep, compelling game experience that it is.
The Dark Souls board game will be launched on Kickstarter during April 2016.
I can finally tell my family to git gud
REMEMBER CITADEL