Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Sa-ti pierzi al nu stiu catelea weekend consectiv pentru o suta si ceva de ron si sa iti anunti disponibilitatea inca de luni in caz ca se pregateste unul mi se pare destul de trist.
Si eu aveam pe vremuri obiceiul prost sa ma duc la OT, dar niciodata nu eram in halul asta.
(evident ca se plateste dublu, altfel nu venea nici dracu)
Si eu aveam pe vremuri obiceiul prost sa ma duc la OT, dar niciodata nu eram in halul asta.
(evident ca se plateste dublu, altfel nu venea nici dracu)
Vor sa aiba bani sa ia martisoare frumoase.
Cica acum cateva ore Steven Seagal a avut treaba pe la mine prin cartier. Isi filmeaza noul sau film la Constanta. Mai sta pana sambata.

I'm livin' in a love shadow
Rupe-i mufarina!
Momentul ăla când vrei să cauți o poză în chat-ul de pe Facebook și cotrobăi după ea 10 minute în sertarul biroului. Cred că am luat-o oficial razna.
Meh, pe mine m-a oprit o tipa pe strada sa ma intrebe daca am 5 minute. M-am controlat bine prin buzunare si i-am zis ca n-am.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Acum juma' de ora m-am intors de la munca, pe drum am intrat in trei magazine mega-image cu speranta ca voi gasi niste cartofi prajiti gata facuti. Ca orice speranta s-a dovedit a fi una falsa, nici un mega-image nu mai avea mancare gatita la ora asta. Obosit si aproape complet nehranit dupa 12 ore, m-am resemnat cu gandul ca va trebui sa-mi fac gatesc iar si incep buimac sa ma pun pe treaba. 20 de minute mai tarziu constat ca am uitat sa tai cartofii inainte sa-i pun la fiert.
FML.
FML.
Si unde-i buba?
La exterior facuti, la interior nefacuti. Mi-am bagat piciorul si am mancat carnea fara garnitura, ca un baiat adevarat.
Azi e miercuri, trebuia sa tii postMărar wrote:Mi-am bagat piciorul si am mancat carnea fara garnitura, ca un baiat adevarat.
♪
Nu stiam ca miercuri se tine post. O sa tin minte sa uit asta.
Ah, tocmai am zarit in coltul camerei o punga nedesfacuta de chips-uri.
Life is a cruel mistress.
Ah, tocmai am zarit in coltul camerei o punga nedesfacuta de chips-uri.
Life is a cruel mistress.
De luni suntem in Postul Pasteluirdo wrote:Azi e miercuri, trebuia sa tii postMărar wrote:Mi-am bagat piciorul si am mancat carnea fara garnitura, ca un baiat adevarat.

Am stat la coada la posta o ora pentru un plic de la ANAF care ma anunta ca mai am de platit 0 lei anul asta.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Acum câteva nopți am visat că l-am vizitat pe TG la el acasă. Tot ce-mi amintesc din vis este că TG era chel și dormitorul lui era plin de servere prin care administra forumul.
Tocmai mi-am adus aminte ca pe vremea cand erau la moda salile cu CS 0.6 nick-ul ales de mine era "Beta".
Cum de am nimerit-o atat de bine nu pot sa-mi dau seama
Cum de am nimerit-o atat de bine nu pot sa-mi dau seama

E ok, primul meu cont pe forumul Level se chema chester_live2000. No judge, only love.
I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Una din facilitatile cladirii in care locuiesc este conexiunea la internet prin wifi. Problema este ca recent astia au inceput sa foloseasca Fortiguard care blocheaza site-uri excesiv. Acuma trebuie sa frunzaresc si mai adanc dupa site-uri "australiene", ca alea pe care le foloseam sunt "phishing" fmm