Spune-mi ca te lasa rece:chestr0ny wrote:N-am inteles niciodata ce-i asa fun la jocurile cu masini, mai ales de-astea cu premise extrem de boring gen Formula 1, raliuri, etc. La NFS Underground am inteles, avea o progresie, avea un scop, deblocai masini noi, componente noi, le tunai, le vopseai, puneai jante cromate, pozai pentru reviste, plus ca erau cateva feluri diferite de curse si mai varia actiunea un pic. La astea gen Colin McRae Rally nu ai nimic de facut in afara de a te invarti pe traseu cat mai repede.
Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Looks about as fun as watching paint dry.
I'm livin' in a love shadow
Aici il aprob pe chester.
Ferice de cei ce joaca single player-uri din care poti sa iesi dupa 5 minute. Am terminat (oarecum) Fallout 4 recent, acum astept Automatonu' fara prea mare entuziasm fiindca am planuri serioase legate de munca. In rest omor cite o ora-doua pe zi cu War Thunder, Armored Warfare, iar in weekend uneori mai trag si cite un WoT/WoWp/WoWs, desi universul Wargaming ma dezgusta din ce in ce mai mult (modul lor jalnic de a mulge bani fara sa ofere mare lucru in schimb, mai exact).
Visul meu secret e sa imi fac timp sa mai termin un Hearts of Iron Doomsday cap-coada, dar asta probabil voi putea sa o fac post-mortem...
Visul meu secret e sa imi fac timp sa mai termin un Hearts of Iron Doomsday cap-coada, dar asta probabil voi putea sa o fac post-mortem...
Eu mai nou bag Paladins.. Mi-a facut pofta chester prin ianuarie de el si e kinda fun. Momentan e in closed beta dar oamenii se tin de treaba. btw.. mai am un key de closed beta. Vrea cineva?
Warcraft 3 daca tot i-au facut update, si WoW. Just arrived in Outland.

Spoiler for pic:

hehehehe...Pandaaaaa! Am si eu un Pandaren Warrior pe Lightbringer. He's fluffy as f*ck 

Am reinceput Risen, am bagat vreo 17 ore pana acum, vreau sa joc acum Rome, tot l-am luat in acest bundle nou si din cate imi aduc aminte, imi placea foarte mult.

Am inceput azi The Last of Us si m-a lovit o senzatie foarte puternica de The Walking Dead (jocul) si Half-Life 2 (???). In continuare nu-mi plac jocurile cu zombies, dar o sa incerc sa-l duc pana la capat ca sa ma lamuresc in legatura cu tot hype-ul din jurul lui.
Left 4 Dead 2... meh. In continuare Dead Island imi pare culmea jocurilor cu zombalai.
Gothic 1 reînceput după aproape un deceniu. De data asta merg pe circle of fire, one-handed şi bows, arcurile nefiind o alegere chiar bună având în vedere că damage-ul nu creşte o dată cu dexterity ca la Gothic II. Poate cu un transform spell găsesc un arc mai bun în locuri neaccesibile.
Agitaţia mai dispare odată cu înscrierea într-o tabără dar dacă merge să-ţi imporţi vechiul caracter salvat după cum am citit, mai dau o tură după ce-l termin.
Agitaţia mai dispare odată cu înscrierea într-o tabără dar dacă merge să-ţi imporţi vechiul caracter salvat după cum am citit, mai dau o tură după ce-l termin.
Ion Iliescu n-are SupraEu.
Stai ce?Dr. User wrote:dacă merge să-ţi imporţi vechiul caracter salvat după cum am citit, mai dau o tură după ce-l termin.
Credeam ca m-am descurcat ok 100-26, but then I saw the speedrun pe hard

Spoiler for pic and video:

Practic se poate salva caracterul (level, status-uri, skill-uri plus item-uri) cu comanda în consolă 'hero export [nume fişier]' ca apoi să reîncepi jocul cu vechiul caracter salvat folosind comanda 'hero import [nume fisier]. Din câte ştiu chestia asta era suportata nativ în unele rpg-uri AD&D dar în Gothic 1 şi 2 e cheat.Mărar wrote:Stai ce?Dr. User wrote:dacă merge să-ţi imporţi vechiul caracter salvat după cum am citit, mai dau o tură după ce-l termin.
Ion Iliescu n-are SupraEu.
Ah... well that's no fun. Ma gandeam ca se pastreaza ceva din world state.
@Dr. User, daca merge ce sugerezi tu, well, tocmai mi-ai dat de lucru pentru o vreme.
@Mărar - adica save game?
@Mărar - adica save game?
World state = starea lumii; questuri facute, factiuni alese, etc.. Nu ma incalzeste cu nimic daca primesc un copy paste din ultimele iteme din inventory. Nu-i fun sa incepi OP.
Arrived in Northrend, trying to interrupt something. Not working.

Spoiler for pic:

- Michilangelo
- Headless Kamikaze
Real globetrotter, I am.