Bere
Re: Bere
Cat timp am fost izgonit pe taramurile nenumite, am incercat Bergenbier fara alcool, Ursus fara alcool, ceva bere germana in cutie alba cu dungi aurii fara alcool si Tuborg fara alcool. Tuborg fara alcool mi se pare cu mult peste celelalte (inclusiv la pret - costa dublu
).

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Berea fara alcool e ca femeia fara vagin si sani. Nu stiu ce rost ar mai avea sa bei berea in aceasta stare.
Daca ramane totusi femeie, dupa ce sustragi sanii si vaginul, pai... eu tot am cateva idei 

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
https://www.occrp.org/en/investigations ... -countries
Nu ne mai ramane decat sa bem Oud Bruin si Barley Wine. Asta e...
Nu ne mai ramane decat sa bem Oud Bruin si Barley Wine. Asta e...
- ola small dickie
- Big Daddy
hmmm, o idee ar fi sa cumpar bere importata, presupunand ca doar astea din Romania sunt futute. sunt destule deja la super marketuri. voi face o analiza de piata sa vad care-s preturile avand in vedere ca consum minim 1 una pe zi n-am chef sa dau prea multi bani. si multe de import sunt la 330....
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Lol. Mai era o shaveica ce cocea paine cu drojdie din propriul vagin. Acum avem practic un meniu.
I'm livin' in a love shadow

O dimineata de sambata placuta in doi.

Sunt tanar, doamna...
Daca mai pot In momentul asta sau in general?!
Daca mai pot In momentul asta sau in general?!
Imho, Orkney Brewery face cea mai bună bere. Raven Ale e cel mai bun lucru pe care îl poţi bea la 35+ celsius.
De pe beeracademy.ro. Unde vad ca au si Raven Ale la reducere, apropo.
Da, sunt ok calitativ berile Orkney, desi un pic prea clasice pentru mine. Din gama lor de baza, cred ca ca Ravenhead mi s-a parut cea mai interesanta.

- ola small dickie
- Big Daddy

am super turnat affligemu
Question: Atunci cand beau 3-4 beri, dupa o perioada uscata de cateva zile, sa zicem, ma simt un pic mahmur a doua zi, iar uneori ma doare si capul. Daca beau echivalentul de alcool in Jack, n-am nici pe dreaq, nici deshidratat, nimic, ma trezesc perfect. O fi de la carbs? Stejar de exemplu, care contine sirop de dextroza si o gramada de calorii presupun, chiar daca are mai mult alcool, are cel mai rau efect in sensul asta, ma doare capul de la 2-3 beri in sus garantat. Nu prea-mi mai vine sa beau bere din cauza asta, dar nici nu vreau s-o dau pe tarii. Mai pateste cineva asa?
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu nu sunt mahmur dupa 3-4 beri. In ziua in care le bei esti destul de hidratat si mananci suficient? Aplicat pe Stejar nu pot sa vorbesc, nu am mai baut demult.
Si eu is la fel, dupa aia am descoperit ca daca nu iau beri de productie locala simptomele par sa nu mai fie atat de acute. Eu unul dau vina pe noile culturile de bacterii folosite pentru a accelera procesul de fabricatie, dar nu exclud posibilitatea unei reactii psihosomatice.
Nu de alta dar e bizar sa fiu mahmur dupa doua Timisorene dar dupa zece shoturi de Jagger/random tarii/cocktails sa nu am nimic.
Nu de alta dar e bizar sa fiu mahmur dupa doua Timisorene dar dupa zece shoturi de Jagger/random tarii/cocktails sa nu am nimic.
Ia uitati-l pe Rockefeller aici, are bani sa-si ia zece shoturi deodata!
I'm livin' in a love shadow